2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
آنا جون آمپول سلکسان بهتره یا انوکسان؟...قبلا هپارین میزدم ک خیلی کبودم میکرد الان انوکسان میزنم باه ...

آمپول سلكسان براي غلظت خون هستش يا انعقاد خون ؟

من سر پسرم حامله بودم ٤ ماه كامل داشتم 

از عكس رنگي ميترسمممم ميخوام جايي باشه كه بيهوش شم  تحرك گريد ب 25هس بله جاي مطمئني بوده عزي ...

عزيزم من دوبار در انستيتو نويد عكس گرفتم 

ب اين اندازه ك ميگن درد داره نبود 

و من حالم بد  نشد حين انجام 

فقط بعدش بي حال شدم كمي دردهاي مثل پريودي داشتم  

اما بازم ن ب اون اندازه اي ك ميگن 

بار اول كمي بيشتر بود بار دوم كمتر 

دوست داري برو اينجا بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من دوبار در انستيتو نويد عكس گرفتم  ب اين اندازه ك ميگن درد داره نبود  و من حالم ب ...

جايي نيس كه بيهوش كنن؟؟

اصن سردرگمم

دكترام خوب راهنمايي نميكنن

همشونم فقط به خاطر جيب خودشون دارن كار ميكنن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
اینا نرمالن به حز سایتو مگال که نمیشه بدون ای جی ام نظر داد مایکوپلاس و توکسو پلاسما هم فک کنم لب ...

ممنونم لاله جان 

پس اينو ميرم انجام ميدم 

ببينم چي ميشه 

مايكو پلاس و توكسو پلاس مربوط ب ايمني هست يا انعقاد خون ؟؟

بايد چيكار كنم لب مرز هستش؟؟

جايي نيس كه بيهوش كنن؟؟ اصن سردرگمم دكترام خوب راهنمايي نميكنن همشونم فقط به خاطر جيب خودشون دارن ...

نه سراغ ندارم عزيزم 

اما بدتر از همه اين ترس و استرسي هست ك داري و نميزاره جلو بري 

من يادمه تو شهر خودمون ك برام تجويز كرد وقتي شياف و قرص مستكن اينارو ديدم ترس ورم داشت و انجام ندادم 

اما وقتي اومدم تهران تجويز شد برام از روي اطمينان ب مركز انجام دادم و ديدم  با اون چيزي ك تصور ميكردم فرق داره خيلي و الكي ترس برم داشته

درد داشت اما غير قابل تحمل نبود 

نه سراغ ندارم عزيزم  اما بدتر از همه اين ترس و استرسي هست ك داري و نميزاره جلو بري  من ي ...

يني از درد پريودي بيشتره دردش؟؟

يكي دوستام چنان ترسوند منووو

اسم عكس رنگي مياد وجودم ميلرزه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزیزم ببین این عفونیات که + هستن به این معنیه آنتی بادیشو تو بدن داری حالا یا قبلا گرفتی یا الان مبت ...

آنا جان 

فقط همين آزمايشها رو دادم ك اينا رو ماما برام نوشت نه خود دكتر 

اي كاش اون ليسته رو بهشون نشون ميدادم تا كاملش رو برام بنويسه 

آزمايشات قبل هم فقط روتين ها هستن ك همه ميدادن 

ميشه لطف كني برام بنويسي چ آيتم هايي رو نيازه باز انجام بدم 

الان مكمل ميخورم گروه ب رو داره 

فوليك يك ميلي ميشه ك ميخورم 

آسپرين هم الان ندارم تا زمان شروع سيكل 

اي كاش تهران بودم و سريع اينارو بررسي ميكردم 

تلفني هم ك نميشه 😞

براي عفوني هم فقط اين  آيتم igm  رو انجام بدم 

مشخص ميشه ؟؟

خيلي ممنونم عزيزم 

ببخش ك خيلي سوالام طولاني ميشه 

خدا سلامتي بهت بده ان شاءالله 

بزرگترين انفاق رو در حق ما ميكني 

خدا ان شاءالله اجرت بده 🌹 

عزیزم در کل ذخیرت خوبه به نظر من ذخیره دو تا ۴ خوبه..... عزیزم والا به تعداد تخمکهایی بستگی داره هر ...

صد در صد همينطوره 

ان شاءالله ك همه چي برام خوب پيش بره و نتيجه بگيرم 

تا اونجايي ك ميدونم و ب كمك شما سعي خودم رو ميكنم 

توكل ب خدا 

يني از درد پريودي بيشتره دردش؟؟ يكي دوستام چنان ترسوند منووو اسم عكس رنگي مياد وجودم ميلرزه

نه اصلا اينجوري نبود اصلا 

ب وارد بودن دكتري ك انجام ميده هم هستش 

والا واسه من اگه باز بگه انجام بده انجام ميدم البته فقط ميرم همونجايي ك قبل انجام دادم 

نه اصلا اينجوري نبود اصلا  ب وارد بودن دكتري ك انجام ميده هم هستش  والا واسه من اگه باز ...

عزيزم شما مشكلتون چيه؟؟

من خودمم پلي كيستيكم تازه😑

به من كه گفتن كافيه فقط پروكسيد  اما من خودم خيالم راحت نميشد احساس ميكردم كمه 😬 و اون دو تا ...

آها پس خودت تجویز کردی😉😉

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم حالا که تماس گرفتی و جواب هم دادن یه چیزی بگم فقط لطفا استرس نگیری ها ببین شما واکسن رو زدی ...

عزیزم فردا با مطب طرازی تماس میگیرم ماماها هستن بهشون میگم با دکتر تماس بگیرن و راهکار بگیرن ...ممنونم لاله جون

اگه حس میکنی با پرولوتون بهتر بود اونو بگیر..... منم چند تا اولو فمولایف داشتم اما بعد پرولوتون خار ...

انا جون من جمعه آمپول زدم دکتر گفت هفته ای یه دونه حالا از دیروز زود زود شکمم سفت میشه به نظرت الان بزنم اشکال نداره ؟ تا جمعه صبر کنم میترسم بیشتر بشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉