2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047796 بازدید | 684626 پست
مبارکه صبا جون انشاا... بسلامتی بغل کنی جوجو رو  منم الان روز 11انتقالمه فعلا تو عالمه  ب ...

مرسی عزیزم ان شاالله خدا نعمتشو سر راهت قرار بده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. من علامت خاصی نداشتم. راستش چون سرکار می اومدم و سرم خیلی شلوغ بود، در طول روز اصلا یاد ...

مبارکه عزیزم

سر کار رفتن ممنوع نبودبرات؟

وای من استرس گرفتم نکنهزیادی استراحت کرده باشم

با منی عزیزم؟ من 21 دونه بالغ داشتم و کلی هم کوچیک سایز تخمدانم یکیش شده بود 100 یکی 90 یعنی دقیقا ...

من بقیه حالت ها رو ندارم.فقط درد زیر شکم در دو طرف.که بعد از غذا خوردن و استراحت و شیاف بهتر شد.

اما قابل تحمل بود و مثل پریودی

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پله فعلا تا دیدن قلب و تشکیل کامل جفت یه کم مراعات کنین اما منم هفته ای یه بار میرفتم از شهر خودمون ...

مرسی لاله جون

اره خودمم ترجیح میدادم تکرار بشه ولی دیگه همه گفتن نرو منم گفتم چه تکرار بدم چه ندم استرسه بامنه تا روز سونو

منم خودم رشتم خانوادم لاهیجان چون هنوز نمیخام کسی بفهمه مجبورم این اوایلو برم دو هفته قبلو بهونه اوردم نرفتم دیگه بهونه کم اوردم 😄 همشونم سی تا پله دارن 😐

یه سوال دارم، دکترم بهم ول وومن داده، بعد سه چهارتاش معده دردای شدید گرفتم، نمیتونم بخورم. یه جا خون ...

گلم منم ول ومن میخورم 

معده من رو هم اذیت میکرد بااینکه با معده پر و بعد ناهار میخوردم

اما این اواخر واسه خودم یه روش ابداع کردم که مشکلم برطرف شد، ۲-۳ قاشق مونده غذام تموم بشه قرص رو میخورم و بعدش غذام رو تمووم میکنم، اینجوری دیگه معده ام اذیت نمیکنه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
با منی عزیزم؟ من 21 دونه بالغ داشتم و کلی هم کوچیک سایز تخمدانم یکیش شده بود 100 یکی 90 یعنی دقیقا ...

وای چقد سختتت

گفتن فعلا تشکیل نشده و باید تا شنبه بمونه گفتن شنبه تماس بگیر بعد بیا خیلی پر انرژی بودم که بعد ای ...

عزیزممم توکلت به خدا باشه مثبت فکر کن

خب امروز دو روز میشد ان شالله شنبه جنینای خوب و نازتو میذارن تو وجودت

روشا جان نمیدونم دیروز نوشتم یا نه خیلی خوشحالم که نی نی حالش خوبه دیدی گفتیم با نظر یه دکتر تا اخ ...

ممنون لاله عزیزم که زحمت میکشی و همه پیامهارو میخونی‌و‌ممنون که حواب میدی ،،، 

آره انگاری من یه کم بیشتر ایمانمو باید تقویت کنم ،،، ایشالا شما گل پسرمونو به سلامتی بغل بگیری

دوستان منم شکر‌ خدا لطف خدای مهربون شامل حالم شد بتام شد ۵۲۰ روز ۱۴ ولیتکرار ندادم هم دکترم هم کس ...

واي عزيزمممممم خيلي مباركه به سلامتي و دلخوشي🌸🌸🌸

ميشه بگين دفعه چندم بود؟ كجا انجام دادين؟ چكار كردين؟

آنا جان پرولوتون برای چه کسایی تجویز میشه؟ راستش من اطلاعاتم در مورد دوره بارداری صفره، تازه جواب آ ...

خدا رو شكر مباركه عزيزم 🌸

ميشه يك مقداري توضيح بدين كه بار چندمه؟ و پزشكتون كي بود و مشكلتون چي بود؟

واي عزيزمممممم خيلي مباركه به سلامتي و دلخوشي🌸🌸🌸 ميشه بگين دفعه چندم بود؟ كجا انجام دادين؟ چكار ...

مرسی عزیزجان

بار اولم بود

من رشت انجام دادم 

عزیزممم توکلت به خدا باشه مثبت فکر کن خب امروز دو روز میشد ان شالله شنبه جنینای خوب و نازتو میذارن ...

حس قشنگ مادری مبارکت باشه عزیزم

انشالله نی نی تو به سلامتی و خوشی بغل بگیری

پس چرا به من گفتن امروز برم برای انتقال؟

خودمو کاملا باختم از صبح بی اختیار اشکام میریزه همش خودمو میزنم به خواب که همسرم نفهمه

نمیخوام نا امیدش کنم بعد یه بیماریه سخت

مگه روز۳ یا ۵ انتقال نمیدن

پس چرا گفتن شنبه زنگ بزنم اونکه میشه۴روز

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید