2777
2789

یه قطعه چوب رو انتخاب میکنید ترجیحا یکم شکستی داشته باشه اون قسمتی که قراره داخل رزین باشه چون داخل رزین مثل کوه دیده میشه و جالبه، دور چوب رو با یه طلقی بپوشونید طوری که رزین چکه نکنه، بعد رزین بریزید توش و یکم صبر کنید غلیظ بشه، بعد با یه خلال دندون یکم رنگ سفید یا رزین غلیظ با رنگ سفید رو ببرید داخل کار اصلی و صورت موج حرکت بدین طوری که اون طرحای سفید بیوفته روش، زیاد قاطیش نکنید که رنگ کامل پخش نشه.

بعدش که رزین خشک شد قطعه رو به شکلی که میخواید با اره برش بزنین و بعد باید شروع کنید از سمباده درشت تا سمباده ریز بکشید رو سطح کار تا صاف و صیقلی بشه. البته من اینارو میدونم باز برید ویدیو‌های رزین و چوب رو نگاه کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه قطعه چوب رو انتخاب میکنید ترجیحا یکم شکستی داشته باشه اون قسمتی که قراره داخل رزین باشه چون داخل ...

خوب ایناشو می‌دونم چه طور انقد صاف دربیاد ؟باید سمباده کشید ؟؟

بعدش که رزین خشک شد قطعه رو به شکلی که میخواید با اره برش بزنین و بعد باید شروع کنید از سمباده درشت ...

خودم دوره دیدم ولی این مدلی کار نکردیم ..با دستگاه فرز مینیاتوری میشه درست کرد ؟؟

خودم دوره دیدم ولی این مدلی کار نکردیم ..با دستگاه فرز مینیاتوری میشه درست کرد ؟؟

من فرز داشتم ولی با سری‌های اون نمیتونستم خوب کار کنم. چند شماره سمباده میخرید از هر شماره‌ای، دونه دونه شروع میکنید اول کار رو روی سمباده درشت میکشید، بعد رو سمباده یکم ریز تر و ادامه میدید. تا جایی که یادم میاد یکمم آب میزدیم بهش وقتی سمباده میکشیدیم.