2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ممنونم عزیزم 😍از صمیم قلبم میخوام ک ب مراد دلت برسی و فرشته عزیزت و زودتر بغل کنی 🙏😍

بازم خدارو شکر...انشالله

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
لی لا جون تا جایی که یادمه شما مشکل معده داشتی، ول من و ول وومن هم جزو عوارضش هست متاسفانه ایجاد درد ...

آره عزیزم معده ام حساسه خیلی. مرسی از راهنماییت.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا جايى كه من مى دونم اين انقباضات تو باردارى خيلى اتفاق مى افته حتى كسانى هم كه طبيعى باردار مى شن ...

ممنون عزیزم
اره دیشب رفتم سرچ کردم دیدم کلی مطلب هست
یکی از علت هاش هم همین بارداریه
من کلسیم هم نخوردم تا حالا به خاطر کلیه ام و معده ام
دیگه من بعد باید بخورم چون انگار ناشی از کمبود اینا هم هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان منم شکر‌ خدا لطف خدای مهربون شامل حالم شد بتام شد ۵۲۰ روز ۱۴ ولیتکرار ندادم هم دکترم هم کس ...

مبارکه عزیزم
ان شاء ا... به سلامتی این دورانو طی کنی
البته تکرار کنین بهتره چون وقتی نرمال رشد کنه دیگه تا دیدن قلب خیالت راحته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فقط سوال دارم پله و با ماشین رفت و امد مشکلی ایجاد نمیکنه؟  مسیر بین شهری مثلا هفته یبار فرد ...

پله فعلا تا دیدن قلب و تشکیل کامل جفت یه کم مراعات کنین
اما منم هفته ای یه بار میرفتم از شهر خودمون تا رشت که یه ساعتی فاصله اس

كمبود ويتامين D نداري احيانا؟؟

داشتم ، که 2 3 ماه قبل از میکرو ویتامین دی خوردم هفته ای یه دونه
فک کنم به خاطر کلسیمه

لاله جون منم دقيقا همينطورم، بيدار ميشم كمي قدم ميزنم اوكي ميشه، دكترم گفت طبيعيه، غلظت خون رو نگفت، ...

منم هر راهی امتحان کردم نشد اخرش بلند شدم راه رفتم یه چند دقیقه دیدم خوب شد
لرز و خواب بردن یعنی چی؟

من ساعت ۱۲ سه شنبه عمل پانکچر داشتم الان رفتم برای انتقال گفتن جنین تشکیل نشده مگه امروز سه روز نمی ...

عزیزم :((
خیلی متاسفم
گفتن تشکیل نشده یا لازمه یه روز بمونه؟ اخه امروز میشه دو روز

خیلی خوب درکت میکنم
دو سال قبل منم با اون همه سختی و هایپر شدن و اون همه تخمک خوب ، 10 تا جنین داشتم که گفتن 5 تاش گرید سی بود ریختیم دور
4 تاشو تونستن فریز کنن که اونم کیفیت خیلی عالی نداشتن
خیلی خوب حالتو درک میکنم

آنا جان پرولوتون برای چه کسایی تجویز میشه؟ راستش من اطلاعاتم در مورد دوره بارداری صفره، تازه جواب آ ...

مبارکه عزیزم
به سلامتی طی کنی
اصولا کم کم با بالا رفتن سن بارداری امپول و شیاف کم میشه و از هفته 15 به بعد پرولوتون جانشین میشه
مال بعضی هام کاملا حذف میشه
به شرایط شما و کلا نظر دکتر بستگی داره

ممنون دوست جوونی ،،،ممنون که اطلاعات میدی

روشا جان نمیدونم دیروز نوشتم یا نه
خیلی خوشحالم که نی نی حالش خوبه
دیدی گفتیم با نظر یه دکتر تا اخر خط نرو و همیشه امید داشته باش

انا جون و بقیه بچه ها من چند وقته تو خواب مخصوصا ماهیچه های پاهام میگیره حتی گاهی از دردش بیدار می ...

لاله جان تا اونجايي كه ميدونم گرفتگي ماهيچه ها توي بارداري خيييلي شايع هست از مامان اينا شنيدم تا همه دور و بريام ، خودمم گرفتارش شدم جوري كه بعد از بلند شدن تا دو سه روز درد ميكرد پاهام مثل وقتي كه بعد از مدتها ميريم باشگاه و ماهيچه هامون ميگيره، كمبود منيزيم هستش اگه اشتباه نكنم به دكترم گفتم اونم يه قرص داد همراه غذا بخورم و خدارو شكر حل شد، نگران نباشي يه وقت

سلام ثمین جونم..اخه نباید اینجوری باشه که..دارو ضروریه

فدات شم آب که مایه ی حیاته الان تو بعضی شهرا نیست !!
اب که بدون اون ادم میمیره !!
شما میگی دارو!!
اینا به فکر چیزای ضروری تر نیستن چه برسه به فکر دارو

لاله جان تا اونجايي كه ميدونم گرفتگي ماهيچه ها توي بارداري خيييلي شايع هست از مامان اينا شنيدم تا هم ...

ممنون از راهنماییت
نه نگران نیستم
فقط چون یادم رفته بود از دکترم بپرسم گفتم اینجا سوال کنم
احتمالا الان که مکمل رو شروع کنم دوباره و کلسیم هم بخورم درست بشه
نشد به دکتر زنگ میزنم ببینم چیه تجویزش

عزیزم مادر شدنت مبارک😘

عزيزمممم مادر شدنت مباررررك هر بار ميبينم پيغامتو ذوق ميكنم البته همون چند روز پيش واست پيام تبريك نوشته بودم، توي سكوت كاملا پيگيرت بودم و ته قلبم ميگفت مامان ميشي اين بار ، خدارو صدهزار مرتبه شكررررر، ان شاءالله خيلي خوب و خوش و عالي پيش ميره و به موقع و به سلامتي نينيا رو بغل ميگيري

واسه حالت تهوع هم نگران نباش من كه نداشتم فقط هفته ٦ تا ٨ اينا صبح ساعت ٦ كه ميشد حالت دل ضعععفه كه باعث تهوع بشه داشتم همين و بس