2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار مذهبی مامانم دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3301 بازدید | 136 پست
ردش کن چون میدونی اولویت اون چادره و تو چادری نیستی!هم اون میتونه با با یه دختر مذهبی چادری که ایده ...

بهترین کامنت

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بحث چادر سر کردن نیست  آخه میگی قدش هم دوست نداری...

فوقش رفتین تو اتاق  صحبت کنید دیدی آدم خوبی با شعوریه  بگو من سختمه چادر سر کنم  ولی حجابم خوبه لطفا به خانواده ام نگید گفتم.اگه شما براتون خیلی مهمه بیرون رفتین بگید پسند نکردم 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم رو هوا قبول میکردم باید سیاست داشته باشی کم‌کم راضیش کنی با عقایدت کنار بیاد

ببین شرایط خودم بد نیست یا کم نیسست بخوام سیاست داشته باشم

البته مامانم مثل تو میگه ولی هی من به خودم میگم خوب مگه من چمه

منم اذیت میشممممم چادر میذارممنم نصفه نیمه چادری ام وقتی این چادرو میپوشم انگار دارن خفم میکنن نمیتو ...

فکر کن من ک واسه ده سال پیشم اصلا احساس خفگی نداشنم،فقط یسری جاها مثل دانشکاه چادر میزاشتم یسری جاها مثل عروسی و جنگل دریا اینا میرفتم نمیزاشتم،بعد ازذواج تقریبا همه جا چون قبل ازذواج توافق کردیم گذاشتم و واقعا اذیت شدم،دیکه انگار خودم نبودم بدم می اومد،الان دوساله دارم نفس میکشم حتی دلم نمیخاد یروز دیکه به عقب برگردم انقدر ک بهم سخت گذشت،شوهرمم میدونه ک من دیکه نمیزارم واسه همین خودشو سبک نمیکنه و اصرار نمیکنه چون یبار جدی جلوش وایسادم گفتم کارمون به دادگاه پاسگاه هم برسع من دیگه نیمزارم،واقعا هم این دوره زمونه چادر سخته،ببین اگه به مانتو بلند عبایی رضایت میده شاید بعدا چادرم بیخیال بشع،

من بودم اگه اخلاق پسره مهربان و خانواده دوست و مقید بود با سر قبول میکردم با حجاب اوکیم خیلی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
جدی خداکنه اینجوری بباشهندیدمش که

آره من چندین مورد دیدم چادر رو شرط کرده بود پسره الان خانمش مانتویی هست و گیر نمیده

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
بحث چادر سر کردن نیست آخه میگی قدش هم دوست نداری...فوقش رفتین تو اتاق صحبت کنید دیدی آدم خوبی با ش ...

قدش بسسته به هیلکش داره دیدی بعضی مردا ریز نققش ان اونجوری باشه قطعا میگم نه ولی اگه چهارشونه اینا باشه باز خوبه

اینم بهت بگم بهتره ک این ازدواج قبول نکنی اگرم قبول کردی چادر بزاری از من بهت نصیحت جلوش درنیا،اشتباه منو نکن،مثل بچه ادم تحمل کن یمدت چادر بزار ،مردا کافیه اعتمادشون جلب بشه ،اعتماد جلب بشه دیکه تمامه مخصوصا بچه ک بیاد بهت قول ویدم حساسیتش کم میشه،فقط نباید دست رو نقطه ضعفش بزاری،من خیلی اشتباه کردم از اول شوهرم رو این موضوع حساس کرده بودم،وگرنه زودتر از اینا قبول میکرد بدون چادر باشم.

حالا عجله نکنید اجازه بدید بیان شاید ایشون شمارو پسند نکردن اینجوری از حرف و حدیثای مامانتون راحت میشید حداقل و نمیگه چرا ردش کردی

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
تو افتخار میکنی من دوست ندارم انگار دارن میکشنم وقتی سرمه با اینکه خیلی چادری بودم و اینا تعاریفش خو ...

مومن زیادی به قلب آدمه و درنتیجه رو ظاهرش هم اثر میکنه

و حالا قلبی که مومن زیادی باشه، آرامشی داره که جز خود این افراد، کسی اون آرامش رو نداره

اگه یوقت یکی مومن زیادی بود، بلید تلاش کنیم ظاهرمون هم مثل اون باشه به امید اینکه باطنمون هم مثلش بشه

گاهی تصورات ما اشتباه هستن و فکر میکنیم مومن زیادی، زیادی اسیر و دربند خودشه... اینها چیزای اشتباهی هستن که به خوردمون دادن . در صورتی که مومن زیادی، لذت بسیار بالا و عمیقی از این دنیا میبره.... به حرفهام فکر کن

قدش بسسته به هیلکش داره دیدی بعضی مردا ریز نققش ان اونجوری باشه قطعا میگم نه ولی اگه چهارشونه اینا ب ...

حالا بذار بیان

وگرنه مامانت تا  پیر بشی اینو به رخت میکشه . بذار آشنا بشید .

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو