2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
حس قشنگ مادری مبارکت باشه عزیزم انشالله نی نی تو به سلامتی و خوشی بغل بگیری پس چرا به من گفتن امرو ...

مرسی عزیزم

اخه الان این فکرا فقط و فقط خودتو اذیت میکنه. بهتره فعلا مثبت فکر کنی تا شنبه هنوز که اتفاقی نیفتاده 

برات دعا میکنم بهترینها در انتظارت باشه 🌹

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نه‌.هیچ مشکلی نداشتم خودم. سینافکت  مریونال فوستیمون

کلا چن تا آمپول زدی ؟ روزی چن تا ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس قشنگ مادری مبارکت باشه عزیزم انشالله نی نی تو به سلامتی و خوشی بغل بگیری پس چرا به من گفتن امرو ...

شايد ميخوان بلاست برات انتقال بدن!

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
من بقیه حالت ها رو ندارم.فقط درد زیر شکم در دو طرف.که بعد از غذا خوردن و استراحت و شیاف بهتر شد. ام ...

عزیزم به این یکی دو روز نیستا
من 5 روز بعد از پانکچر حالم وخیم شد
حواست به خودت باشه و همه اون مواردی رو رعایت کن فعلا حد اقل تا دو هفته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مرسی لاله جون اره خودمم ترجیح میدادم تکرار بشه ولی دیگه همه گفتن نرو منم گفتم چه تکرار بدم چه ندم ا ...

اشکال نداره پله ها رو اروم اروم برو 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

احتمالا چون میخورد به پنج شنبه میخواستن دو روزه اننقال بدن
دو روزه هم الان انتقال میدن
حق داری مخصوصا به خاطر همسرت

عزیزم چند تا تخمک بودن؟

آنا جون میشه بگی الان چه خطری جنین منو تهدید میکنه؟ یعنی الان که من نزدیک ۴ ماه و نیمدهستم ، هنوز جای جنین محکم نشده ؟ 

راستش وقت دکتر من ۱.۵ دیگه هستش .. میخاستم این ۱.۵ برم بمونم پیش مامانم ،،، بعد دکتر هم به من گفت وقت نیم ساعت میتپنی بری بیرونو بگردی پیاده روی کنی اگه هوا خوب باشه ،، یعنی من زیاد سرپا بمونم ، طول سرویکسم کم میشه ؟ اخه من توو خونه دیگه زیاد مراعات نمیکنم ، کار خونه نمیکنما ولی در حد یه غذا پختن و ظرف شستن سرپا هستم ، اینا اشکال داره ؟‌البته بیرون هم نمیرم همش خونم ،،،

بله خوب جواب میده اما تعدادش هم مهمه شما فقط یه دونه داشتین این پست هم در جواب اون پست شما گذاشتم ...

پس 150 واحد اف اس اچ داره 75واحد ال . ماما اشتباه کرده . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم به این یکی دو روز نیستا من 5 روز بعد از پانکچر حالم وخیم شد حواست به خودت باشه و همه اون موا ...

در مورد بلاست هم پرسیدم ماما میگفت جنین شناس موقع بلاست چک میکنه اگه خوب پیش نره انتقال میدن به رحم . درسته ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام دوستان من ۸ روز قبل انتقال جنین داشتم هیچ علایمی ندارم احساس میکنم امیدی نیست دفه ی قبل از روز ۷ کم و بیش گر گرفتکی و تپش قلب داشتم اما اینبار اصلا علایم ندارم😔😔

سلام دوستان من ۸ روز قبل انتقال جنین داشتم هیچ علایمی ندارم احساس میکنم امیدی نیست دفه ی قبل از روز ...

سلام عزیزم 

منم امروز 11 روزه انتقال دادم وهیچ علائمی ندارم 

ولی دوستانی هم مثبت شدن اکثرا هیچ علائمی نداشتن 

امیدت بخدا 

انشاا... مادر شدی 

برای همدیگه دعا کنیم 

الهی امیدم تویی🙏
سلام عزیزم  منم امروز 11 روزه انتقال دادم وهیچ علائمی ندارم  ولی دوستانی هم مثبت شدن اکث ...

عزیزم من اسفند مثبت شدم قبل از تپش قلب و گر گرفتگی داشتم  اینبار خیلی نا امیدم

انشالله همه دوستان و شما آزمون مثبت باشه و ختم بخیر بشه