2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
منم هر راهی امتحان کردم نشد اخرش بلند شدم راه رفتم یه چند دقیقه دیدم خوب شد لرز و خواب بردن یعنی چی ...

مور مور شدن پا، بي حسي موقتي منظورمه.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اره دیشب رفتم سرچ کردم دیدم کلی مطلب هست یکی از علت هاش هم همین بارداریه من کلسیم هم ...

درخواست دوستیمو میپذیرین لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تورک آنا جون .من امروز پانکچر داشتم.هایپر شدم.گویا ۲۵ تا تخمک. گفتن فریز میکنن.دو ماه دیگه انتقال. ...

تنبلی تخمدان داشتی ؟ آمپولات چیا بودش گلم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گفتن فعلا تشکیل نشده و باید تا شنبه بمونه گفتن شنبه تماس بگیر بعد بیا خیلی پر انرژی بودم که بعد ای ...

توکل به خدا
ان شاء ا... تا شنبه جنین ها رشد میکنن
بوده که این جوری هم باشن
فک کنم چند وقت قبل یکی از بچه های همین جا گفت یه دونه فقط داشته بعد از چند روز تماس گرفتن گفتن بقیه اش هم رشد کرده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تورک آنا جون .من امروز پانکچر داشتم.هایپر شدم.گویا ۲۵ تا تخمک. گفتن فریز میکنن.دو ماه دیگه انتقال. ...

عزیزم تخم مرغ روزی 4 تا بخوره سفیده اش رو با نمک زیاد
دوغ محلی و ارگانیک بخور
غذا هم فعلا فقط پروتئین
مایعات فراوون بخور
خم و راست نشو حتی برای سجده ی نماز

تهوع سر گیجه تپش قلب عرق سرد سوزش معده درد زیر شکم و سفتی زیر شکم داشتی سریع برو بیمارستان یا مرکزی که میکرو کردی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هایپر شدین چند تا تخمک بود؟

با منی عزیزم؟
من 21 دونه بالغ داشتم و کلی هم کوچیک
سایز تخمدانم یکیش شده بود 100 یکی 90
یعنی دقیقا اندازه دو تا پرتقال بزرگ
جالبه اصلا درد زیر دل نداشتم ، برای همین کلا حرف و تاکید دکتر رو جدی نگرفتم و رژیم غذایی مناسب رو رعایت نکردم
برای همین دچار عوارض وحشتناکش شدم و با حال خیلی بد رفتم بیمارستان بستری شدم

درخواست دوستیمو میپذیرین لطفا

باشه عزیز
اما اگه میشه سوالاتتون رو همین جا بپرسین چون من خصوصیم رو چک نمیکنم اصولا

توکل به خدا ان شاء ا... تا شنبه جنین ها رشد میکنن بوده که این جوری هم باشن فک کنم چند وقت قبل یکی ...

لطفا دعا کنید برام

حالم خیلی بد شده احتمال همه چیز رو میدادم جز این

اصلا نمیتونم بروز بدم که ناراحتم دلم شکسته

نمیخوام همسرم استرس بگیره

از بغض گلو درد گرفتم

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
لطفا دعا کنید برام حالم خیلی بد شده احتمال همه چیز رو میدادم جز این اصلا نمیتونم بروز بدم که ناراح ...

عزيزم اميدوار باش انشالله كه خوب پيش ميره برات همه چيز....

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوستان ك هيسترو كردن  بعدش چ موقع پريود شدين ؟  ١٥ دوره م لاپرا هيسترو شدم  امروز ...

منم بعد از هیسترو لکه بینی داشتم که گفتن آ اس آ رو قطع کنم و یه هفته بعد از هیسترو پریود شدم با خونریزی شدید که پزشکم گفته کاملا طبیعیه

منم بعد از هیسترو لکه بینی داشتم که گفتن آ اس آ رو قطع کنم و یه هفته بعد از هیسترو پریود شدم با خونر ...

من آ اس آ ندارم 

يعني شما اصلا خونريزي نداشتين و فقط لكه بيني داشتي؟

بعد از لكه بيني هيسترو ك تموم شد يك هفته بعدش پريود شدين ؟؟