2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزان چند روزی نبودم و پیام هارو کامل نخوندم . تبریک به دوستانی که مامان شدن و ابراز همدردی با ...

سلام. براي نوبت گيري آندو زنگ بزنيد بستگي داره با كدوم دكتر بخواي ويزيت بشي نوبت دهي دير و زود ميشه ولي معمولا يك هفته الي ده روز بعد نوبت ميدن... هزينه عمل لاپرا بستگي به ميزان درگيري داره ولي از ١٥ به بالاست... آزمايش هارو بايد دكتر زنان يا ايمونولوژي بنويسه... تو ابن سينا با بار اول نميدن مكگر اينكه سابقه سقط و ميكرو ناموفق حداقل دو سه بار داشته باشي (ميتوني بدي يه دكتر زنان معمولي كه نزديكتون هست واست بنويسه)  ... براي آزمايش نياز به ناشتايي نيست مگر اينكه تيروئيدم توش باشه... اگر مشكل خاصي نداري كه رو ذخيره تاثير بزاره ( مثل تي پي او بالا و غيره) نيازي نيست دوباره آز AMH رو تكرار كني چون با يه پانكچر اونقدري كم نميشه...فكر كنم همه سوالاتو جواب دادم ديگه يادم نمياد!

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. براي نوبت گيري آندو زنگ بزنيد بستگي داره با كدوم دكتر بخواي ويزيت بشي نوبت دهي دير و زود ميشه ...

درخواست دوستیمو میپذیری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آتی جان برا یبوستت میخای یا برای بیرون زدگی ؟‌ عزیز این بیزون زدگی مشکل منه ، از چندین سال پیش ،که ...

عززیزم بیرون زدگی نداشتم قبلا . ببخشید این دو روزه اینجور شدم حین اجابت مزاج میزنه بیرون و اینکه امروز داغون شدم وحشتناک درد داشتم و اذیت شدم اینقد زود زود رفتم دسشویی وخبری نبود کلی به شکم و کمرم فشار اومد   واسه نی نی نگرانم اونم اذیت شد . امروز نوبت دارم حتما به دکتر میگم . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خانوما شمام مثله من شدید تا به حال بعد از میکرو منفی .دلم درد میگیره کمرم درد میگیره و بلا فاصله لک صورتی میبینم که بعد از اون خوب میشه  .فکر کردم عفونت دارم با جوش شیرین شستشو میدم بازم لک میبینم رابطه داشته باشم همچنین دکتر گفت شروع زخم دارم ولی زخم ندارم دلیلش همینه به نظرتون 
ماساژ رکتال با روغن زیتونو امتحان کردی؟

اصلا نمیتونم دست بزنم دردش زیاده امروز نوبت دکتر دارم بهش میگم . فیط میترسم واسه نی نی بد باشه جون به دل و کمرم فشار اومد 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم ممنون میشم یه خلاصه از درمانتو بگی چون تو ذهنم نمیمونه.....

سلام آنا جون من 30سالمه

اسپرم شوهرم تعداد کم و ضعیفه که واریکوسل هم عمل کرد ولی تغییر خاصی رخ نداد

بیمارستان شریعتی پروسه میکرو رو شروع کردیم

من خودم پلی کیستیکم و هایپر شدم 32 تخمک ازم گرفتن شکمم آب آورد و دو روز بیمارستان بستری شدم

ولی فقط 8جنین تشکیل شد بهم گفتن چون تعداد تخمکها زیاد بود و اسپرم همسرت ضعیف بود تعداد جنین ها کم شد

من اردیبهشت سال گذشته پانکچر شدم و چون هایپر شدم جنین ها فریز شد

اولین انتقالم مرداد بود با سه جنین که متاسفانه منفی شد

دومین انتقالم آبان بود که بدون هیچ ازمایشی وارد پروسه انتقال شدم و سه جنین انتقال دادند که دوباره منفی شد

تا اینکه خدا رو شکر با تاپیک شما آشنا شدم و به توصیه شما ازهای ایمنی و انعقادی رو انجام دادم و متوجه شدم مشکل انعقادی دارم و برای انتقال سوم انوکسپارین تزریق میکردم 

در ضمن هیسترو و خراش هم داشتم در اردیبهشت ماه

خرداد ماه سومین بسته یعنی دو جنین اخر را برام انتقال دادند که پنج شنبه از دادم و منفی شد با بتای 3.75

این سری اخر قبل از انتقال دو ماه آمپول دیفرلین زدم که پریود نشوم بعد هیسترو شدم و بعد از آن هم که انتقال دادم

حالا داروهامو قطع نکردم امروز میخوام دوباره آز بدم که دیگه اگه جواب منفی بود قطع کنم

سلم دوستان 

تورک‌آنا ، من امروز صبح رفتم سونو‌آنومالی‌، گفت حرکت بچه کمه ، نسبت به اونایی‌که میان و معمولا کسایی که اینجوری حرکتشون کمه احتمال سندروم دارن ، گفت مینوسنتز باید بدی و طول سرویکس هم‌گفت ۳۲ 

گفت گردنش صاف نیست انگار حال نداره و‌گردنش رو سینش افتاده ،،، مثل ۵ شنبه ،،، 

میخاستم ببینم‌ اولا نظر شماها چیه ،،و اینکه کسیو داشتین اینجوری باشه و بچش سالم باشه و اینم بگم ، من اکثرا حرکات بچخ رو بعدازظهر ها حس میکنم ،،،‌اینکه دلیل نمیشه نه ، یعنی مثلا خودمو بخام توجیح کنم که اگه بعدزظهر بود حتما وضعیتش فرق داشت ؟ یعنی من بعدازظهر هم میرفتم همین وضعیت بود ؟ البته من فقط دیروز بطور ملموس حس میکردم ، بقیه روزها نه 

ممنون‌میشم نظرتونو بگین و‌گفت با متخصص پریناتولوژی در این مورد مشورت باید بکنی نه متخصص زنان 

راستش دیگه خسته شدم ، هم از اینهمه هزبنه کردن ، هم از اینهمه استرس و رفت‌و‌آمد و‌آخرش‌معلوم نیست چی میشه ،،،

دکتر توکلی گفتن آنتی تی پی او بالا میتونه علیه کیفیت تخمک فعالیت کنه . برای من پزد نوشتن

ممنون عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما اینجا کسی با دکتر رضا نصر اشنایی داره ؟ من ویزیت شدم و ایشون اصلا به DFI اسپرم اعتقادی نداشت ...

عزیزم خوب دی اف آیتون درسته نرمال نیست اما انقدرام بالا نیست.....

برا همسر منم ۳۲ بود به یه سری مکمل و مراقبت تونستیم نتیجه بگیریم.....

ضمنا من الان بعد میکروی +م برا برا دوم اونم طبیعی مامان شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com