2777
2789

دوستان من مشکلم اینه اصلا نمیتونم کلامی محبت کنم 

بجز کلمه عزیزم که اونم گاهی میگم به زور 

میخام این سری که نامزدم اومد تمرین کنم یکی دو تا چیزو بهش بگم لطفا‌ کلماتی مثل عزیزم که گفتنشون راحت تره رو بگین ؟!

بنظرتون از راه شوخی وارد شم خوبه ؟ مثلا یبار بهش گفتم جوجه مهربونم بعد الان مهربونم رو راحت تر میتونم بگم اگه در این باره هم نظری دارین بگین ؟

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

گل قشنگم

گل مهربونم پسندیده تر از جوجه مهربونم هست

پسرخوب من 😅خودم خیلی ازاین استفاده میکنم

قلبم

پناهم

وجودم

همدمم 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مدت خجالت خیلی عادیه اونم تقریبا دو هفته ی اول بعدش راحت میشه از پیام دادن شروع کن مثلا تو پیام بنویس 

خیلی دوستت دارم ستاره ی قلبم 

عزیزترینمی 

قربونت برم هم نفسم 

دور سرت بگردم دلبر 

مراقب خودت باش بهترینم منتظرت میمونم

کلماتی که میتونی باهاش صداش بزنی : عزیزم ، عشقم ، نقسم ، جیگرم ، همه کسم ، بهترینم ، نور چشمام ، روشنایی قلبم ، جان دلم ، عزیزذلم ، عشق دلم ، مرد خوب من ، خوشگلم ، دلبرم ، مهربونم ، خوش قلبم ، عزیز قلبم ، دنیای من ، عسلم ، شیرینم و… من همیشه متنوعم یعنی هی میکردم دنبال کلمات جدید و متنوع برای ابراز علاقه 

متن های عاشقونه کپی کن و بفرست براش

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یسری کلمات دیگه : 

همراز من ، پناه امنم ، بود و نبودم ، عشق خوبم ، زندگیم ، دلیل زندگیم ، دلخوشیم ، همدمم ، کوه استوارم ، ضربان قلبم ، بوس بوسی من ، شیرین عسلم ، پادشاه قلبم ، آروم جونم ، درمون دردام ، نور زندگیم ، دلیل خنده هام 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اسی بهت پیشنهاد میکنم کتاب 5 زبان عشق رو بخونی عزیزم چون خیلی کمکت میکنه بدونی زیان عشق همسرت چیه و قلقش رو سریعتر بدست میاری . کتاب رازهایی درباره ی مرد ها روهم بخون 

من تا یک سال و نیم بعد از دوستیمون نتونستم بهش بگم دوست دارم 😅

داشت بال بال میزد بیچاره 

میگفت یکبار فقط یکبار بهم بگو دوسم داری و عاشقمی 

اول از چت شروع کن 

بعد کم کم حضوری هم بهش بگو 

اینجوری راحت تره برات 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
اسی بهت پیشنهاد میکنم کتاب 5 زبان عشق رو بخونی عزیزم چون خیلی کمکت میکنه بدونی زیان عشق همسرت چیه و ...

مرسی ازت خیلی چیزای خوبی گفتی آره حتما باید بخونمشون♥️🤗🌱

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
من تا یک سال و نیم بعد از دوستیمون نتونستم بهش بگم دوست دارم 😅داشت بال بال میزد بیچاره میگفت یکبار ...

خوبه پس من وضعم یکم بهتره ۳ماهه عقدیم یبار بهش گفتم دوسش دارم 😂🥲

وقتی می‌گفت بگو و تو نمیتونستی بگی واکنشت چی بود؟

من خجالت میکشم و میخندم

خوبه پس من وضعم یکم بهتره ۳ماهه عقدیم یبار بهش گفتم دوسش دارم 😂🥲وقتی می‌گفت بگو و تو نمیتونستی بگی ...

عزیزدلممم😅

بحثو عوض میکردم 

همیشه ام میگفت اصلا نفهمیدم که بحثو عوض کردی

من در کل ادم خجالتی نیستم و نبودم 

ولی در مقابل همسرم زبونم بند میومد 

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎