2777
2789
عنوان

دخترزایی

7780 بازدید | 30 پست

خانوما با رژیم و سرکه و کلسیم و...کی اقدام به دختر کرده و نتیجه گرفته؟  

راه دیگه ای بلدین که احتمال دخترزاییو بیشتر کنه 

لطفا واسه گفتن هر چی هست سالم باشه و دست خداست و ...نیایین منم میدونم خدا هر چی مصلحت بدونه میده ولی خدا به من علم وعقلم داده و علم میگه با چه راهی احتمال دخترزایی یا پسرزایی زیاد میشه

یدونه پسر دوساله هم دارم خیلی دوس دارم یدونه هم دختر داشته باشم نظراتتونو بگین ممنون میشم

عزیزم ایشالا خدا بهت یه دخمل گوگولی و ناز بده

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

اولیو چه کردی پسر شد

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برو تعیین جنسیت رژیم میده 

و ی چیایی هس مث بی بی چک استفاده میکنی میفهمی چ روزایی احتمال دختر دارشدنت بیشتر

زن داداشم برا بچه دومش رف پسر میخاست و شد😃

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

عزیزم تعیین جنسیت فقط با مرده شما ببین چه کارایی باید همسرتون انجام بده 

نقش شما تو تعیین جنسیت فقط اینه که با اسیدی یا قلیایی کردن رحم(دقیق نمیدونم کدوم مال دختره)  احتمال جذب کروموزوم xرو بیشتر کنی که دختر شه 

منم عاشق دختر بچم.اما اونقدر ها هم مهم نیست. یه پسر دارم . بچه دومم پسر بشه باز فرقی نمیکنه.واسم.به خدا بگو هر چی به صلاحمه همونو بده 🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من رفتم دکتر واسم یه نقشه داد که کی اقدام کنم واسه بارداری از یه بازه ای پسر میشه از یه بازه ای دختر 

من که رعایت نکردم و بچم ناخواسته بود ولی حساب کتاب کردم دیدم دکتره چه دقیق گفته😂😂😂