2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
شربتش چی هست ؟، فردا نوبت دکتر دارم خیلی داغونم واقعا نمیشه صبر کنم یه قاشق بخورم ازش حداقل 

شربت منیزیوم هیدروکسید 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون هستم ازبابت زحمتی که میکشین

عزیزم به نظر خوبه فقط ظاهرا همسرت عفونت داشته اگه اشتباه نکنم درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنای مهربون...عزیزم من با عرض معذرت بیرون روی دارم نت سرچ کردم ک این تغییرات هورمونی برای بعضی ...

بله معمولا همچین مشکلاتی هست اما خوب سعی کن جبران کنی و مایعات و مواد غذایی بدنتو حفظ کنی.....

راستی داروی خاصی داره که قبلا نداشتی؟

شاید برا داروهام باشه.....

احتیاطا له دکترت بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی بعد اینکه پریود شدم می تونم ال دی نخورن و ماه بعدش برم برای انتقال؟؟؟؟؟ من او روز رفتم از مطب ...

عزیزم گفتم که به نوع سیکلت بستگی داره.....

خوب بدون سونو چطور میگه نوع سیکلت چیه؟

من ک این سیکل میخوام برم تو سیکل و دکترم گفت ک آسپرین و پردی رو نخور و بعد فریز میکنم و بخور و بعد ا ...

عزیزم من که هزار بار گفتم پرد شوخی بردار نیست.....

بدون اجازه دکتر به هیچ نخور.....

سلام آنا جان من وارد سیکل میکرو شدم  الان گونال اف و هاش ام جی میزنم  میخواستم بدونم از ...

عزیزم مگه احتمال هایپری داری؟

عزیزم من که هزار بار گفتم پرد شوخی بردار نیست..... بدون اجازه دکتر به هیچ نخور.....

گلم منم نخوردم . گفتم از شما سوال کنم ک این مشکل ایمنی و انعقادی ربطی ب سایز فولی نداشته باشه . بخدا الان شش ماه هستش ک آمپولای میکرو گرفتم ولی همیشه ب ی مشکلی برخورد میکنم میترسم برم و این همه آمپولم استفاده کنم بعدم هیچی ب هیچی اونوقت دیگه داغون میشم ب قران 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی کلا یه دو هفته ای نخوردی درسته؟! 

بله دو هفته نخوردم عزدزم.....

سلام دوستان من ۳ روزه ببخشید شدید یبوست گرفتم چند روزه دفع نداشتم حس میکنم بیرون زدگی مقعد ه ...

ماساژ رکتال با روغن زیتونو امتحان کردی؟

عزیزم من که هزار بار گفتم پرد شوخی بردار نیست..... بدون اجازه دکتر به هیچ نخور.....

گلم آمپول هایی ک گرفتم اینا هستن پن گونال اف ۹۰۰ واحدی - مریونال ده عدد - ستروتاید ۴ عدد و آمپول کوریفولیتروپین آلفا ۱۵۰ واحدی یک عدد ک اینو آزاد سه ملیون و پانصد گرفتم شش ماه پیش . آمپولام خوبه و کم نیستش ؟ این مرتبه ک رفتم پیش دکترم گفتم ک دیگع بده شاید کم باشه من اون سری ۱۸ عدد آمپول ب آی یو آی استفاده کردم و روم اثر نذاشت گفت ک فعلا کافیه تا سونو کنم اگه فولیا بزرگ نشده بود با اینا دوباره میدم ولی میگم ک اگه بده فک نکنم ک دیگه گونال و مریونال گیرم بیاد تو این اوضاعه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلم آمپول هایی ک گرفتم اینا هستن پن گونال اف ۹۰۰ واحدی - مریونال ده عدد - ستروتاید ۴ عدد و آمپول کور ...

عزیزم بستگی داره شاید اصلا مشکل اینه به این داروها جواب نمیده.....

باید دکترت ببینه به اینا جواب میده یا نه....

اگه جواب نداد بهتره عوض کنه داروهاتو.....

عزیزم بستگی داره شاید اصلا مشکل اینه به این داروها جواب نمیده..... باید دکترت ببینه به اینا جواب می ...

گلم اینا آمپول هایی هستش ک ب میکرو گرفتم و تو یخچال دارم قبلا ب آی یو آی ۱۸ عدد آمپول رونال اف و سینال اف زدم ک چواب نمیداد . اصلا کلومیفن و لتروزول و فمارا هم ک میخوردم هیچ فولی بالغ نداشتم 

عزیزم بستگی داره شاید اصلا مشکل اینه به این داروها جواب نمیده..... باید دکترت ببینه به اینا جواب می ...

آنای جونم شما نمیفهمین یا احتمال نمیدین ک میتونه بر اثر چی باشه ک فولی من اینطوره ؟ ی چیز دیگه سایز فولی و ضخامت رحم ب هم ربطی ندارن من سایز فولی ک پایینه ضخامتمم کمه . شاید ی ربطی ب هم داشته باشن

سلام دوستان من ۳ روزه ببخشید شدید یبوست گرفتم چند روزه دفع نداشتم حس میکنم بیرون زدگی مقعد ه ...

آتی جان برا یبوستت میخای یا برای بیرون زدگی ؟‌

عزیز این بیزون زدگی مشکل منه ، از چندین سال پیش ،که توو بارداری هم شدت پیدا کرد ، من تحت نظر متخصص پماد رکتوم و زایلوژل استفاده میکنم هر وقت دارم ،،  بهتره با یه متخصص گوارش مشورت کنی

برا یبوست هم چون تنبلم توو خوردن میوه و سبزی و حوصله ندارم هر روز توجه کنم چی میخورم ،‌با تجویز دکتر زنانم لاکسی ژل میخورم دیگه ،چون چندبار شدید یبوست شدم ،،