2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
شما ب سرم آی وی آی جی نیاز نداری ؟ دکتر تون برا میکرو کیه ؟ اون بار ک میکرو کردین جنین تشکیل نشد ؟ ا ...

نه چون سی دی مارکر و بقیه آیتم ها مشکلی نداشت 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
نمیدونم والا دکتر امعمولا قرص آ اس آرو باهپارین میدن شاید دکترشما صلاح ندونسته ودیده نیازندارید امید ...

ممنونم عزیزم

توی همین رشت یه دکتر معروف دیگه هست که واسه هر عملی یه خروار دارو میده و ا اس ا هم جزوشونه

ولی دکتر من کلا داروی الکی عادت نداره بده

دوست من دوبار رفت پیش دکتر اولی میکرو کرد و با کلی خرج منفی شد به پیشنهاد من اومد پیش دکتر من همون بار اول و بدون داروهای اضافه هم جوابش مثبت شد و نینی دار شده هم کلی جنین داشت و فریز کرد

منم رو حساب همون اعتماد کردم و رفتم واسه میکرو

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم حتما باید دو ماه بخوری یا نه ؟؟؟ دکتر ساغر صالحپور هستن .  دو سال پیش من ذخیره ام کم ب ...

روزی چن تا پردی میخوری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
روزی چن تا پردی میخوری ؟

روزی یکی دوز 5 میلی گرم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اینو دکتر زنان تجویز کرد یا ایمونولوژیست ؟؟

عزیزم گفتم که ایمنولوژیست . دکتر زنان اصلا چیزی نگفت . 

روزی یکی دوز 5 میلی گرم 

دکتر زنان ک تو سیکل میکرو هستش میدونه ک شما پردی مصرف میکنی و نظر اون چی بودش آزمایشت نشونش دادی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم گفتم که ایمنولوژیست . دکتر زنان اصلا چیزی نگفت . 

شما ب دکتر ایمنی گفتین ک این آنتی تی پی ا رو کیفیت تخمک اثر میذاره یا ن یا اینکه خودشون گفتن ؟؟

دکتر زنان ک تو سیکل میکرو هستش میدونه ک شما پردی مصرف میکنی و نظر اون چی بودش آزمایشت نشونش دادی ؟؟

دکتر ایمونولوژ نامه نوشت برای دکترم گفت پرد تویز بشه . دکتر خودمم نوشت .  دکتر باید بدونه چه داروهایی داری . 

شما ب دکتر ایمنی گفتین ک این آنتی تی پی ا رو کیفیت تخمک اثر میذاره یا ن یا اینکه خودشون گفتن ؟؟

خودش گفت من اصلا نمیدونستم 

دکتر ایمونولوژ نامه نوشت برای دکترم گفت پرد تویز بشه . دکتر خودمم نوشت .  دکتر باید بدونه چه دا ...

خوب گلم شما ب دکتر زنانتون گفتین ک دکتر ایمنی گفته ک این رو سایز فولی اثر میذاره و نظر اون دکتر زنان چی بود تایید کرد ؟؟