2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست

سلام به همه دوستان.

چند روزی هست این تاپیک رو میخونم

منم بار اولمه میکرو کردم و روز ۱۱ انتقالم هستم

از خبرهای دیروز ناراحت‌ شدم امیدوارم همه منتظرا دامنشون سبز بشه از دعای اونا خدا مارو هم نگاه کنه

فقط حرفای بقیه رو میخوندم دیدم چقد ازمایشای مختلف انجام دادین همه و چه داروهایی خوردین شمااا

من بعد انتقالم فقط شیاف پروژسترون دارم استفاده میکنم

و البته بشدت علائم پریود دارم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

سلام عزیزان چند روزی نبودم و پیام هارو کامل نخوندم . تبریک به دوستانی که مامان شدن و ابراز همدردی با دوستانی که جواب آزمایششون مثبت نشده . با تمام وجودم حس بدشونو درک میکنم . امیدوارم همه ما یه روزی لذتشو بچشیم . 

چند سوال داشتم . حدود هزینه برای لاپاراسکوپی با دکتر خزعلی و کسی میدونه ؟ و اینکه از زمانی که ویزیت شم تا زمان عمل چقدر طول میکشه ؟ میشه راحت نوبت گرفت تو کلینیک اندومتریوز ابن سینا یا اینکه نوبت دهیش سخته ؟ 

سوالات بعدیم درباره ازمایش های ایمنی و انعقادیه . باید بدم چه پزشکی بنویسه ؟ اگر بخوام همون روز تو ابن سینا آزمایش هارو انجام بدم باید ناشتا باشم ؟ یا نیازه تو بازه زمانی خاصی باشه ؟ و اینکه نیازه بعد از پانکچر دوباره آزمایش AMH رو انجام بدم ؟ ذخیره تخمدان بعد از یه بار پانکچر خیلی میاد پایین ؟

چقدر سوال داشتم😎ممنون میشم دوستان عزیزی که اطلاعات دارن کمکم کنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر توکلی گفتن آنتی تی پی او بالا میتونه علیه کیفیت تخمک فعالیت کنه . برای من پزد نوشتن

چقد قبلش پردی خوردی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام به همه دوستان. چند روزی هست این تاپیک رو میخونم منم بار اولمه میکرو کردم و روز ۱۱ انتقالم هست ...

سلام دوست عزیزخوش اومدی کجا انجام دادی یعنی هپارین یا استرادیول هیچی بهت ندادن

سلام دوست عزیزخوش اومدی کجا انجام دادی یعنی هپارین یا استرادیول هیچی بهت ندادن

سلام عزیزجان

نه اصلا

دوروز قبل از عملم ازمایش پروژسارون و استرادیول گرفت 

روز عمل سه نفر بودیم که به من و یکیشون فقط پروژسترون داد و به یکی دیگه استرادیول هم داد

من همش فکر میکردم رو حساب اون ازمایش شاید نداد ولی این تاپیک دیدم همه میخورن!!

من گیلان هستم عزیزم رشت انجام دادم

البته دکتر فوق العاده ایه از تهران هم خیلیا میان پیشش

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
چقد قبلش پردی خوردی ؟

منم به توصیه آنا جون رفتم آزمایش ایمنی دادم و جواب بردم پیش دکتر توکلی الان 17- 18 روزه پرد میخورم .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
منم به توصیه آنا جون رفتم آزمایش ایمنی دادم و جواب بردم پیش دکتر توکلی الان 17- 18 روزه پرد میخورم .

درخواست دوستیمو میپذیری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

الان چن روزه ک رفتی تو سیکل میکرو ؟ مشکل ایمنیت چی بودش ؟ شمام کیفیت تخمک ندارین ؟

منم مشکل ایمنی دارم آنتی تیروگلوبین و سی دی ها و اچ ال آ نرمال نیستش و نیاز ب پردی و سرم دارم ولی گف ...

شما برای مشکل ایمنی ات پیش ایمونولوژیست ویزیت شدی ؟؟؟؟ 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام عزیزجان نه اصلا دوروز قبل از عملم ازمایش پروژسارون و استرادیول گرفت  روز عمل سه نفر بود ...

نمیدونم والا دکتر امعمولا قرص آ اس آرو باهپارین میدن شاید دکترشما صلاح ندونسته ودیده نیازندارید امیدوارم که مثبت میشه خبرخوشومیای وبهمون میدی

الان چن روزه ک رفتی تو سیکل میکرو ؟ مشکل ایمنیت چی بودش ؟ شمام کیفیت تخمک ندارین ؟

من سه روزه دارم آمپول میزنم . سی دی مارکرها و بقیه فاکتورها خوب بود اما آنتی تی پی او 137 بود . اولین میکرو که دو سال پیش بود تخمکهام کیفیت نداشت .به خاطر همین دکتر توکلی گفت پرد مصرف کن 

ن 

ببین حتما باید ویزیت بشی . مگه شرایط منو دکترم نمیدونست اما نگفت پرد این کارکرد داره و بخوری بهتره . یعنی تو تخصص ایمنولوژیست هستش . دکتر زنان در حیطه تخصص خودش کار میکنه . همین دکتر توکلی خوبه برو حتما حتما 

ببین حتما باید ویزیت بشی . مگه شرایط منو دکترم نمیدونست اما نگفت پرد این کارکرد داره و بخوری بهتره . ...

شما ب سرم آی وی آی جی نیاز نداری ؟ دکتر تون برا میکرو کیه ؟ اون بار ک میکرو کردین جنین تشکیل نشد ؟ الان چند روز هستش ک پردی میخوری ؟ مگه نباید دو ماه قبل بخوری ؟؟

شما ب سرم آی وی آی جی نیاز نداری ؟ دکتر تون برا میکرو کیه ؟ اون بار ک میکرو کردین جنین تشکیل نشد ؟ ا ...

نمیدونم حتما باید دو ماه بخوری یا نه ؟؟؟ دکتر ساغر صالحپور هستن . 

دو سال پیش من ذخیره ام کم بود زیر 1 دفعه اول تخمک خوب نداشتم دفعه دوم فقط دو تا جنین داشتم