2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلاااااااام

چطورید خانما؟..اخ که چقدر دلتنگتون بودم رفقا  

چه خبر؟کیا مامان شدن؟

تورک انا نی نی داری؟  

دریا دل جونم خوبی؟هنوز انتقال ندادی؟

لی لا جونم مامان شد؟ثمین؟

وای خدا نی نی ستایش هم که داره میاد...

بخدا الان فهمیدم چقدر دلتنگتون بودم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
همون جور که انا جون گفتن اول باید مشخص بشه ازو اسپرمی علت انسدادیه یا نه اگه انسدادی باشه باز میکنن ...

لاله بارداری؟وای خدایا شکرت  

چرا من زودتر نیومدم این خبر خوشگل رو ببینم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لیلا ایتالیایی خبر دارین؟خوبه؟مامان نشده؟

وای نمیدونید چقدر هیجان زده ام بعد مدتها اومدم اینجا

آنا جون طبیعی مامان شدی؟

آناجون نمیدونم منو یادته یا نه،ولی این پست و برای همه اونایی میذارم که مثه خودم ی زمانی راه دراز و ط ...

عزززززیییییزززززم یک دنیا تبریک...چقدر خوشحالم برای همه تون...

خدا شاهده چشام پر اشکه....

پس انا جونم با معجزه باردار شده....

یکی بیاد منو بگیره دارم پس میفتم....من و این همه خوشحالی ...الان سنگ کوب میکنم  

سلام دوستان. جای دیگه مثل واتساپ گروه ندارید برای تبادل نظر آنا جون؟

عزیزم من کلا تو هیچ گروهی نیستم.....

فقط از طریق اینجا و ایمیلم در خدمتتونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلاااااااام چطورید خانما؟..اخ که چقدر دلتنگتون بودم رفقا     چه خبر؟کیا مامان شدن؟ تورک ...

رز سفید عزیز نمیدونستی معجزه خدا عجیب سورپرایزمون کرده؟؟؟

آره عزیزم من این پرنس رو شدیدا مدیون دعاهای شما دوستای گلم هستم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله بارداری؟وای خدایا شکرت     چرا من زودتر نیومدم این خبر خوشگل رو ببینم

آره لاله جونم مامان شده و یه پرنس تو راهه....

ثمین و لی لا جونم ایشالله به زودی قراره مامان بشن.....

تورک آنا جون به نظر شما یزد بهتر هست یا دکتر رستمی شیراز برای ناباروری البته طبق تجربه که از دوستان ...

والا اطلاعات لاله جون در مورد مراکز بیشتره.....

چون با دوستان زیادی از این لحاظ در ارتباطه.....

از لیلا ایتالیایی خبر دارین؟خوبه؟مامان نشده؟ وای نمیدونید چقدر هیجان زده ام بعد مدتها اومدم اینجا ...

لیلا جونم فعلا داره استراحت میکنه......

آره عزیزم یهویی رو هوا.....

باورت میشه بی بی و آز و سونوی قلب در کمتر از ۴۸ ساعت اتفاق افتاد.....

چون ویزان میخوردم تاخیر پریودی برام طبیعی بود.....

چون قرار بود تا سه ماه پریود نشم.....

اما حالت تهوع باعث شد شک کنم و بی بی بزنم.....

رز سفید عزیز نمیدونستی معجزه خدا عجیب سورپرایزمون کرده؟؟؟ آره عزیزم من این پرنس رو شدیدا مدیون دعاه ...

وای خدایا پسر داری....عزیزم چقدر خوشحالم برات...نتیجه ی این همه زحمت برای این همه منتظر رو خدا بهت داد....

پس گل دخترت داداش دار شد...  

عزززززیییییزززززم یک دنیا تبریک...چقدر خوشحالم برای همه تون... خدا شاهده چشام پر اشکه.... پس انا ج ...

قربونت بشم عزیزم......

جات خالی بود اساسی......

ایشالله به زودی معجزه خدا شامل حال خودت و بقیه دوستان حتی مامانامونم بشه.....

وای خدایا پسر داری....عزیزم چقدر خوشحالم برات...نتیجه ی این همه زحمت برای این همه منتظر رو خدا بهت د ...

آره عزیزم......

یه دنیا از تک تکتون ممنونم.....

واقعا مدیون دعاهای نابتونم این دو معجزه شیرین رو.....