2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
رز جونم ی چیزی بگم 🙈من حتی تولدش هم حساب کردم تقریبا با تولد خودم یکی میشه و اسفند ماهی   &nbs ...

بله بهار جان درخواست زیر یکماهه دادم که بگم بچه ی خودمه..فقط خودم و شوهرم بدونیم و بس...

طبیعیه عزیزم...پس دو تا تولد دارین اسفند...  

خیلی دلم میخواد برای منم اسفند بیاد..عالی میشه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من کاری نمیکنم اون کوچولو کار اصلی رو میکنه که میاد خونه مونو روشن میکنه... دختر صفش خیلی ...

عزیزم برا محرمیتم کلی میانبر هست نگران نباش.....

خخخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله بهار جان درخواست زیر یکماهه دادم که بگم بچه ی خودمه..فقط خودم و شوهرم بدونیم و بس... طبیعیه عزی ...

ایشالا ایشالا ایشالا....این نه ماه بارداری چیکار میکنی حالا ک قرار نیست ب کسی بگی و چقدرم عالی ک نمیخوای بگی...ببخش بابت کنجکاویم

عزیزم برا محرمیتم کلی میانبر هست نگران نباش..... خخخخخخخخخخ.....

انا جون نیست...یکیش عقد موقت با مادرمه که خب پدرم شکر خدا در قید حیاته و نمیشه...

یکیشم شیردهیه که فعلا کسی رو ندارم برای این کار...تا ببینیم چی پیش میاد...

اگه با منه میگم محرمه...بچه ی خود خود منه... ولی همسرم حساسه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
انا جون نیست...یکیش عقد موقت با مادرمه که خب پدرم شکر خدا در قید حیاته و نمیشه... یکیشم شیردهیه که ...

مادر بزرگ چی نداری؟

به نظر منم محرمتر از محرمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالا ایشالا ایشالا....این نه ماه بارداری چیکار میکنی حالا ک قرار نیست ب کسی بگی و چقدرم عالی ک نمی ...

تظاهر به بارداری...کاری دشوار....خرید شکم مصنوعی بارداری  

عق زدن الکی...کمر درد الکی...اینا حل میشه فقط موندم فکر بعد اوردن بچه که نباید کسی باهام بیاد برای زایمان   و بچه م بد ناف نداره  

انا جون از مدل بارداریت ایده گرفتم همین رو یه کم این ور اون ور میکنم قالب ملت میکنم که باور کنن معجزه وار باردار شدم  

مادر بزرگ چی نداری؟ به نظر منم محرمتر از محرمه.....

نه مادربزرگم ندارم براش بگیرم    طفلی بچه م از نوزادی باید دامادش کنم برم خواستگاری ننه بزرگم  

تظاهر به بارداری...کاری دشوار....خرید شکم مصنوعی بارداری     عق زدن الکی...کمر درد الکی.. ...

خخخخخخخخخ....

خوشحالم عزیزم......

رز برات پیغام خصوصی میزنم ببین......

میفهمی ملت دهن لق بخوان چرت و پرت بگن تو لحظه زایمانتم باشن بازم میگن......

نه مادربزرگم ندارم براش بگیرم     طفلی بچه م از نوزادی باید دامادش کنم برم خواستگاری نن ...

خخخخخخخخخخ.....

الهی عزیزم😂😂😂😍یادم باشه ویارونه برات درست کنم اونم چه ویارونه ای 😍توکل ب خدا

قربون دستت...اره برات لیست میفرستم بیار برام...

برا زایمانمم خودت بیا همراهم...