2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام رز جون خوبی کم پیدایی خیلی وقته نیستی

سلام عزیزم..قربونت   ...شما خوبی؟اره دیگه نمیومدم بعد از میکرو...امروز دلم تنگ شد اومدم خبرای خوب شنیدم...انشالله بزودی خبر خوب تو رو بشنوم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممممم تولدت مبارک مبارک بیا شمعاااارو🕯🕯🕯فوت کن ک صد سال زنده باشی🌹🌹🎂🎂🎈🎈🎁🎁🎆🎆🎆🎊🎊🎊 ...

فدااااااااااااااات بهار جونم.     

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تولدت مبارک عزیزم ان شاء ا... 120 سال سالم و عاشقانه کنار همسر و نی نی های تو راه زندگی کنی عزیزم

قربونت لاله سرخ جانم. خدا پسر گلت رو هم برا شما و همسرت سلامت حفظ کنه.  

عزیزم تولدت مبارک..... ایشالله از سال دیگه حسرت یه کیک سالم بمونه تو دلتون.... مثل کیک تولد من و ه ...

ای جانم. خدا براتون حفظشون کنه الهی   

رز جون امید زندگی عزیز یادته؟ مامان شدن 😍

اره معلومه که یادمه...ای جانم...چه خوب شد که امروز اومدم اینجا...بی نهایت حالم خوب شد...الهی شکر

سلاااااام لی لای مهربون و قشنگم  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اره معلومه که یادمه...ای جانم...چه خوب شد که امروز اومدم اینجا...بی نهایت حالم خوب شد...الهی شکر سل ...

سلام رز نازنین، خوبی؟ باور میکنی هرروز یادتم. چطور مطوری؟

نه عزیزم من دور درمان یه خط قرمز کشیدم...تموم شد رفت... گوشتو بیار یه چیزی بگم به کسی هم نگو...دارم ...

به سلامتی مامان رز خیلی خوبه که یه بچه آدم رو مامان صدا بزنه چندسالشه پسرکوچولوت

یه پسرکوچولویی هم هست که منو مامان صدا میزنه خیلی ذوق داره از یکسالگی بزرگش کردم

خدایا شکرت😙
سلام رز نازنین، خوبی؟ باور میکنی هرروز یادتم. چطور مطوری؟

سلام قربونت برم....دل به دل راه داره عشقم....عالیم..با اومدن به اینجا و شنیدن خبرای خوب و گپ با شماها مگه میشه خوب باشم  

از همه عذر میخوام ه کلی صفحه پر کردم و چت کردیم...بذارید به حساب دلتنگی  

به سلامتی مامان رز خیلی خوبه که یه بچه آدم رو مامان صدا بزنه چندسالشه پسرکوچولوت  یه پسرکوچولو ...

هنوز که نیومده ولی قراره نوزاد باشه هر چی کوچولوتر بهتر...مثلا زیر یک ماه

شما هم نی نی اوردی؟

نه عزیزم پسر همسرمه الان دیگه ماشالله 6 سالشه

عزیزم خدا حفظش کنه و با یکی دو تا خواهر یا داداش مامانی تو دلت تورو هم مجددا مامان بکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com