2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم سوپر فکت تا جایی که یادمه دیگه نیس وبجاش همون سینا فکت رو میدن که همون کارایی رو انجام میده&nb ...

دکترم گفت سرنگ انسولین بگیر با اون بیست واحد بزن فقط میخام.بدونم یه شیشه امپول چند تا بیست واحد سرنگ انسولین میشه؟

هربار که تموم کردم باید برم دکتر سونو بشم؟ 

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ستاره جان من 12 ساله بیمار دکتر مهر افزا هستم البته امسال میکرو رو پیش دکتر ظهیری انجام دادم ک ...

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت ، دوشنبه بهم وقت مشاوره دادن. چند تا سوال داشتم. اینها چند تا جنین میزارن واسم؟ اینکه چند تا بگیره بستگی به چی داره؟ ممنون میشم 

سلام ب همگی من تازه وارد این تاپیک شدم

هیچی از حرفاتون متوجه نشدم

چقد تخصصی صحبت میکنین

منم مشکل ایمنی دارم

دوتا سقط داشتم

سقط اولم توی7هفته قلبش ازبین رفت و سقط دومم توی5هفته خودش سقط شد

بارداری دومم اسپرین و انوکسان هم استفاده می کردم

گفتن دومی مشکل کروموزومی داشته ک 5هفته سقط شده

روماتولوژ رفتم کلی از دادم ANA من مثبت بود

الان بهم هیدروکسی کلرکین سولفات داده و گفته از روز اول بارداریت باید پردنیزولون شروع کنی

من ماه قبل طبیعی اقدام گردم با داروهای لتروزول و استرادیول و امپول ک نگرفت

این ماه ای یو ای کردم و منتظرم برم از بدم

دکتر میگه نباید زمانو از دست بدی اگر دو بار ای یو ای جواب نداد ای وی اف انجام میده

دوستان کدوم یک از محصولات خانواده هپارین خارجی هستن و یا عوارضشون کمتره؟

اصلا فرق هپارین و سلکسان و آنکسوپارین و.... چیه

اینا رو میشه با دستگاه تزریق انسولین که سوزن نداره تزریق کرد؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
آنا جون یعنی اگه dfi بالا باشه جنین گرید a نمیشه و به مرحله بلاست نمیرسه؟ 

دقیق نمیدونم اما ظاهرا دی اف آی روی گرید تاثیر میذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم معتبره حتما فردا آز بده تا خیالت راحت بشه مبارک باشه عزیز

من سه روز هست كه دارم بي بي چك ميزارم، هر سه روز يه هاله ميندازه، دليل ديگه اي غير بارداري ميتونه داشته باشه؟

من شک ندارم به تمام آرزوهام میرسم.
والا سونو توي آزمايشگاه موند تا جواب سل فري بياد، گفتن هر دو مكمل هم هستن و جواب رو به ما ندادن ...

عزیزم نگران نباش.....

اگه چیزی بود موقع سونو میگفتن نیاز به بررسی بیشتر داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام  جنين هايي كه انتقال ميدن رو از نظر مشكلات كروموزومي چك ميكنن؟؟ يعني جنين هاي بدون مشكل ا ...

عزیزم در شرایط عادی نه چک نمیکنن.....

مگه اینکه بخوان برات تعیین سلامت جنین انجام بدن......

وگرنه جنینا از لحاظ ظاهری فقط گرید بندی میشن.....

یعنی ممکنه جنین گرید آ باشه اما مشکل کرومزومی یا ژنتیکی داشته باشه.......

بي بي چك روز ١٠ بعد انتقال يه هاله بندازه،  معتبره؟

عزیزم اگه هاش سی جی بعد انتقال نداشتی به احتمال خیلی بالا معتبره......

من جات باشم دیگه حالا که بی بی هاله انداخته یه بتا تیتر میدم......