2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان . دارم میرم برای انتقال.خیلی محتاج دعاهاتون هستم

عزیزم ایشالله که با یکی دو وروجک مامانی یه عمر طولانی و با عزت قراره عیالوار بشین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون   خونرسانی به رحم ، رو ازکجا می تونیم متوجه بشیم که خوب انجام می شه یا نه؟

عزیزم خوب وهله اول با شناسایی مشکل......

یعنی اینکه در کل مشکل انعقادی دارین یا نه......

بعدشم خوب میشه بحثهای تخصصی که باید از اهلش پرسید......

اما خوب ورزش میتونه خودش کمکی باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کنجد برای باردار خوب نیست. مخصوصا ارده که عصاره کنجده.

ممنونم ستاره جون ...ما اصلا از این جور چیزا نمیخیریم اینم گفته خوبه مقویه برای بعد انتقال دیشب چه اصراری و تاکیدی هم میکردم روش ک حتما بخریم 😂😂همسرم میگفت خوب نیست چاق میکنه حالا چجوری بگم ک نمیخورم خوب نیست😂😂🙈

لاله جون عمل سزارین ممکنه چه مشکلی ایجاد کنه برای رحم؟ می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدی ممنون دوست ...

خوب عزیزم عمل بد میتونه کلی مشکل ایجاد کنه......

یکیش همین چسبندگیهاست....

اناجان بچم يه روز ارومه يه روز نه چنان گريه ميكنه يكضرب دكتر ميكه چيزي نيس ولي اعصاب برامون نميمونه ...

عزیزم احتمالا دل درد داره.....

نفخی چیزی......

ایشالله هر چیه زودی خوب میشه......

خوب خداروشکر یکسال بیمارستان صارم رفتم.اوایل خوب بود.اما تازگیها بی نظم شدن .میخام برم پیش دکتر نصر ...

عزیزم بیمارستان صارم نرو به هیچ وجه من خونم همون نزدیکیاس اکباتانم ولی نمیرم اونجا متاسفانه کادر پزشکی قوی نداره دکتر صارم فقط عالیه که اونم دیگه عمل نمیکنه جالبه خیلی از دکترا حتی سونوگرافیه صارم رو هم قبول ندارن

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
انا جون شما میدونید هزینه  pgsچقدره حدودا من دکترم موافقت کرد با این ازمایشا و کفتش به جنین شنا ...

عزیزم خوب نه هزینشو نمیدونم اما چند تا از دوستان انجام دادن.....

یه چیزی مبهم تو ذهنمه فکر کنم هر جنین حدود یک یا یک و نیم بود.....

سلام به همه. سوال داشتم اینکه من سری قبل که میکرو شدم آزمایش اولم که دادم ۱۵ بود کسی میدونه نشونه چیه؟ ولی چون لکه داشتم داروم رو قطع کردم ماما گفت البته. یعنی ممکنه دیر لانه گزینی بوده یا احتمال خارج رحمی بود که سریع گفت قطع کن

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ببخشید مشکل اندومتریوز رو فقط با لاپراسکوپی میشه فهمید یا تو سونو هم‌ نشون میده؟من هیچ دردی ندارم.تن ...

عزیزم خوب سونوی دکتر نصر خودش یه راهکاره برا تشخیص اما خوب تشخیص و درمان قطعی با لاپرا هست.....

مرسی عزیزم خودشونم لاپراسکوپی انجام میدن اگه بخام ازشون؟ میترسم پیش هرکسی برم واسه لاپراسکوپی.

عزیزم خوب من با دکتر خز علی لاپرا کردم و واقعا منو نجات داد......