2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
نه عزیزم ربطی نداره چربی دور تخمدان ها باعثش میتونن باشن

خوب پس چرا اونایی ک مشکل انعقادی دارن ی ماه یا دو ماه قبل از سیکل آسپرین میخورن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بله داشتم . توقف رشد هم داشتم . چون شوهرم ضعیفه و خودمم یه لوله بسته دارم دو سال صبر کردم و تقویت کر ...

خوب عزیزم ب قلب رسید یا اینکه فقط ساک خالی بودش ؟ دکتر گفتش ک علتش چیه ؟ مشکل انعقادی داشتی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دکتر معروف منظور دکتر کلانتر و احمدی هستن، من همچنان توصیه میکنم یه دکتر تو تهران شما رو هیسترو ...

سلام.

عزیزم دکترم به من گفت بیا لاپراسکوپی.من چون دودل بودم گفتم ماماهای بیمارستان صارم‌ برام سونو نوشتن که برم پیش دکتر نصر تا نظر ایشون بدونم.راضی نبودن بنویسن.به زور و اجبار خودم نوشتن.سونو سه بعدی رحم و تخمدان.باید این سونو رو مینوشتن یا یه سونوی دیگه؟!!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

ببخشید مشکل اندومتریوز رو فقط با لاپراسکوپی میشه فهمید یا تو سونو هم‌ نشون میده؟من هیچ دردی ندارم.تنها علامتی که بهش شک کردم معذرت میخام فقط نفخ روده هامه که همیشه دارم. و اینکه تخمدان چپم خیلی سخت تو سونو دیده میشه.

سلام. عزیزم دکترم به من گفت بیا لاپراسکوپی.من چون دودل بودم گفتم ماماهای بیمارستان صارم‌ برام سونو ...

خود دکتر نصر تو مطبشون سونو هم میکنن دستگاه سونوگرافیشون خیلی دقیقه تو مطبشون من با چند تا مریض صحبت میکردم گفتن مشکل اندومتریوز رو ایشون با سونو تشخیص میدن

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
خود دکتر نصر تو مطبشون سونو هم میکنن دستگاه سونوگرافیشون خیلی دقیقه تو مطبشون من با چند تا مریض صحبت ...

مرسی عزیزم

خودشونم لاپراسکوپی انجام میدن اگه بخام ازشون؟ میترسم پیش هرکسی برم واسه لاپراسکوپی.

اناجان بچم يه روز ارومه يه روز نه چنان گريه ميكنه يكضرب دكتر ميكه چيزي نيس ولي اعصاب برامون نميمونه ...

عزیزم چون خودت ناآرام هستی و گریه میکنی روی بچه هم به خاطر شیری که میدی اثر داره. یعنی تا خودت آروم و ریلکس نشی و گریه و ناراحتی را کنار نزاری فرزندت هم آروم نمیشه. فکر نکن اون باید آروم باشه تا شما خوب بشی. کااااااملا بلعکسه. شما باید خوب بشی تا اون آروم بشه

متن تو دوست عزیز رو مثل یک نشونه برای خودم میدونم بعد از منفی شدن ازمایشم به این فکر کردم که من چرا ...

خدا رو شکر که داستان زندگی من نور امید و در دلت روشن کرد و باورت به قدرت خدارو بیشتر💕خدایا شکرت که تنمون سالمه و این توانایی و بهمون بخشیدی که با باورمون به تو میتونیم به هرچی که میخواییم برسیم💕

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
مرسی عزیزم خودشونم لاپراسکوپی انجام میدن اگه بخام ازشون؟ میترسم پیش هرکسی برم واسه لاپراسکوپی.

بله انجام میدن دیروز یه خانومه تو مطبش گفتش یع کیست بزرگ داشت که اکثر دکترا گفته بودن عمل باز باید بشه اما دکتر نصر براش لاپارا کرده بود الانم باردار بود 

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
بله انجام میدن دیروز یه خانومه تو مطبش گفتش یع کیست بزرگ داشت که اکثر دکترا گفته بودن عمل باز باید ب ...

خوب خداروشکر

یکسال بیمارستان صارم رفتم.اوایل خوب بود.اما تازگیها بی نظم شدن .میخام برم پیش دکتر نصر دیگه.خداکنه که جواب بگیرم.خسته شدم 

سلام دوستان عزیز...بچه ها ارده کنجد بعد انتقال ضرر داره؟ دیشب از فروشگاه خریدیم روش نوشته ارده شکلات شیری از کنجد ...گفتم مقویه خوبه هر روز ی قاشق چایخوری بخورم ولی کنجده نمیدونم ضرر داره یا نه

اناجان بچم يه روز ارومه يه روز نه چنان گريه ميكنه يكضرب دكتر ميكه چيزي نيس ولي اعصاب برامون نميمونه ...

بعضي از بچه ها اينجوري ميشن به دكتر ميگفتين بهش قطره ي ضدنفخ بده و اينكه موقع گريه كردني سشوار يا جارو برقي روشن كنيد☺️

سلام ببخشید یه ربع پیش سینافکتمو توبازو تزریق کردم الان جای& ...

عزیزم ببخش پیغامتو دیر دیدم اما کلا بعد سینافکت کمپرس سرد بذار......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یه سوال مورفولوژی اگه 2 درصد نرمال باشه...یعنی حتما دی اف آی هم بده؟ و اینکه میگن دی اف ای ب ...

عزیزم بله دی اف آی بده اگه بالا باشه با دارو و یه سری رعایت ها و پرهیزهای غذایی میتونه بهتر بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
متن تو دوست عزیز رو مثل یک نشونه برای خودم میدونم بعد از منفی شدن ازمایشم به این فکر کردم که من چرا ...

عزیزم ایشالله معجزه خدا همین نزدیکها منتظرته......