2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
وای لاله جان خیلی ناراحت شدم. من شنیدم رماتیسم ستون فقرات رو اکثرا آقایون میگیرن. دقیقا نمیدونم چیه ...

ممنون عزیزم
بله متاسفانه رماتیسم ستون فقرات بیماری مردانه اس
و به همین علت دکترای محترم 3 سال طول کشید تا متوجه بیماری من بشن!! این یکی از همون دست مواردیه که عامل بد بینی من نسبت به دکتراس
هر چند عوامل زیادن !!
تا اینکه دست داداشم شکست و منم همراه داداشم رفتم پیش جراحی که داداشم رو تحت نظرش داشتیم، جالبه این دکتر اون قدر مهارت داشت که با گفتن شرح حالم ، و چند تا معاینه ساده دقیقا گفت من نظرم رماتیسم ستون فقراته

شکر خدا این بیماری تو خانما پیشرفت نمیکنه ، اگه بخواد پیشرفت کنه تو همون سال های اول سیر پیشرونده اش ادمو از پا در میاره تا جایی که مهره ها به هم میچسبن و کارایی فرد از بین میره!! شکر خدا من بیماریم در حد متوسط موند و حالا سال هاست که کلا دارو هم نمیخورم
فقط نگرانیم بابت پسرم هست
میترسم این ژن لعنتی رو ازم بگیره ، که دیگه سپردمش به خدای بزرگ

من چون سی دی هام نرمال بودن پرد نداشتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به اناي عزيزم و دوستاي خوب ديگه من حدود سه هفته اس زايمان كردم ولي نميدونم چرا حال روحيم بده اف ...

مینو جان بچه داری سخته کاملا حق داری
اما به نظرم اگه شرایطش رو داری یه پرستار امن برای بچه بگیر این جوری وقت ازادت بیشتر میشه و میتونی با همسرت زمان بیشتری رو بگذرونی
فکر کنم این جوری برای روحیه ات بهتره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان یه سوال شماها قبل از میکرو قرص های تقویتی خوردین؟ چه قرص هایی؟ ممنون میشم جواب بدید

من خوردم
فولیک و اینوفولیک و اووابوست و کیوتن 30

سلام ببخشید یه ربع پیش سینافکتمو توبازو تزریق کردم الان جای& ...

نه عزیزم چیزی نذار
سری بعد دور ناف بزن
اگه خارش نداره مشکل نداره یه کم باد میکنه

بچه ها یه سوال مورفولوژی اگه 2 درصد نرمال باشه...یعنی حتما دی اف آی هم بده؟ و اینکه میگن دی اف ای ب ...

نه عزیزم
من شوهرم مورفو 1 درصد بود اما دی اف ای نرمال بود
دو سال قبل هم مورفو 1 بود اما دی اف ای داغون بود

دی اف ای اگه نرمال نباشه با درمان دارویی و تغییر تغذیه درست میشه

عزیزم ببین چون به هر حال اسپرم با بیوپسی گرفته میشه یعنی جنینات هر یه دونش ارزشش خیلی بالاتره و بهتر ...

آنا جون 

خونرسانی به رحم ، رو ازکجا می تونیم متوجه بشیم که خوب انجام می شه یا نه؟

اگه دکتر معروف منظور دکتر کلانتر و احمدی هستن، من همچنان توصیه میکنم یه دکتر تو تهران شما رو هیسترو ...

لاله جون

عمل سزارین ممکنه چه مشکلی ایجاد کنه برای رحم؟

می شه یه مقدار بیشتر توضیح بدی

ممنون دوست خوبم

اناجان بچم يه روز ارومه يه روز نه چنان گريه ميكنه يكضرب دكتر ميكه چيزي نيس ولي اعصاب برامون نميمونه وحشتناك جيغ ميزنه و گريه شير ميدم ارومه دوباره ٥دقيقه بعد جيغ و گريه شديد خيلي داغون شديم

عزیزم در شرایط عادی نه چک نمیکنن..... مگه اینکه بخوان برات تعیین سلامت جنین انجام بدن...... وگرنه ...

انا جون شما میدونید هزینه  pgsچقدره حدودا من دکترم موافقت کرد با این ازمایشا و کفتش به جنین شناس میگه اینو انجام بده برام ،نمیدونپ اینجا کسی انجام داده یا نه.. اخه من با یه پزشک ناباروری ایرانی که خبلیم معروفه دکتر فاطمی تو دبی صحبت کرده بودم میگفت آزمایشگاههای جنبن شناسی ایران دقیق نیست دکتر نصرم اینو تایید کرد میگفت اگه همچین تستی میخوایی خارج  از ایران معتبرتره...

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
سقط داشتی عزیزم ؟ خوب طبیعی بچه دار نمیشی ؟ 

بله داشتم . توقف رشد هم داشتم . چون شوهرم ضعیفه و خودمم یه لوله بسته دارم دو سال صبر کردم و تقویت کردیم شش ماه هم جلوگیری نداشتم ولی نشد . باز مجبور شدم برم آی وی اف 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...