2777
2789
عنوان

لوزه سوم و کم شنوایی کودک توروخدا اگه تجربه دارید بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست
ببین دختر من الان سه سال و هشت ماهشه دقیقا هشت ماه هس که همه این علایمو داره یدوره شنواییش کم شد دوت ...

والا حذف کردم ولی فکر کنم الودگی هوا باعث میشه

سری قبل حدودا ۸ ماه دارو خورد خوب نشد

دیگه نمیتونست درست نفس بکشه میترسیدم تو خواب خفه بشه تا صبح بیدار بودم 

الانم باز داره همونطوری میشه ای خدا

0 =2-1

برادر منم گفتن باید دوباره عمل کنه الرژی خیلی زیاد پیدا کرده لوزه متورم شده و گوشش مشکل پیدا کرده

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دختر من الان سه سال و هشت ماهشه دقیقا هشت ماه هس که همه این علایمو داره یدوره شنواییش کم شد دوت ...

ببین من مجبور شدم عملش کنم

حتی اگرمیگن برمیگرده مجبوری

دکتر گفت پرده گوشش مثل بادکنک شده راهی نداری

0 =2-1

ببین من مجبور شدم عملش کنمحتی اگرمیگن برمیگرده مجبوریدکتر گفت پرده گوشش مثل بادکنک شده راهی نداری

ای لعنت به این لوزه سوم که همه بچه ها و مادرا رو بیچاره کرده.منم دخترم کلاس اوله و درگیر همین موضوع و سختیهاشیم.با تمتم وجود درکتون کردم

ای لعنت به این لوزه سوم که همه بچه ها و مادرا رو بیچاره کرده.منم دخترم کلاس اوله و درگیر همین موضوع ...

اره والا چیه این لوزه سوم من چندساله درگیرم

شبها نه خودش خواب راحت داره نه ما

یکسره ترشح بینی و خلط و سرفه هم داره

یه چیزی من پسرم دیشب قبل خواب انار خورد دیشب خوروپفش خیلی کمتر بود تو فکر یعنی ممکنه انار باعث کم شدن التهاب شده

امشب دوباره میخوام امتحان کنم 

0 =2-1

اره والا چیه این لوزه سوم من چندساله درگیرمشبها نه خودش خواب راحت داره نه مایکسره ترشح بینی و خلط و ...

والا منم جونم به لبم رسیده.انقد شبا بالاسرش نشستم از نگرانی خفگی  و گفتم چرا من بتونم نفس بکشم ولی بچم با عذاب نفس بکشه

بخوام ببرمش عمل کنم هم بین مدارسه و هوا سرد هم میترسم برگرده.خوبم نمیشه که عمل کنه مدااام مریض.دختر هفت ساله 17کیلوعه😓