2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
سلام دوستان عزیز...بچه ها ارده کنجد بعد انتقال ضرر داره؟ دیشب از فروشگاه خریدیم روش نوشته ارده شکلات ...

عزیزم والا من که ارده و حلوا ارده میخورم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعضي از بچه ها اينجوري ميشن به دكتر ميگفتين بهش قطره ي ضدنفخ بده و اينكه موقع گريه كردني سشوار يا جا ...

اگه با شسوار و جارو و اینجور چیزا آروم بشه یعنی کولیک داره چون صداهای بم برا دردهای کولیکی خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد اطلاعات داری عزیزم خودت ای وی اف کردی تاحالا؟

عزیزم بله من سه بار میکرو کردم و میکروی سوم + شدم و شکر خدا مامان شدم.....

الانم دوباره طبیعی مامان شدم به لطف خدا......

سلام به همه. سوال داشتم اینکه من سری قبل که میکرو شدم آزمایش اولم که دادم ۱۵ بود کسی میدونه نشونه چی ...

عزیزم خوب ۱۵ که کم نبوده......

اما دیگه بهش فکر نکن......

به هر حال گذشته......

عزیزم بیمارستان صارم نرو به هیچ وجه من خونم همون نزدیکیاس اکباتانم ولی نمیرم اونجا متاسفانه کادر پزش ...

متاسفانه دیر متوجه شدم که به درد من نمیخوره 😔 این ماه بهم کلی دارو دادن که ای یو ای کنن مثلا واسه بار چهارم.از روز ده بهشون میگم تخمدان چپم خیلی درد میکنه.میدونستم که تخمک دارم.ولی بازم با بی دقتی نگاه کردن و گفتن چپ نداری و راست ریزن.بهم فوستیمون دادن واسه بار سوم.دیروز رفتم سونو گفتن دوتا سی سمت چپت داری و راستت هم که دوتا ۱۴ بود ازاد شده.بهشون میگم پس چرا دفعه های قبل درست ندیدید سمت چپو .ماماها میخندن.میگن شده دیگه.برو پریود شدی بیا.

یعنی من یک ماه درمیون این بساطو داشتم از دست اینا.به خاطر داروهای اشتباهشون کیست شده و یک ماه ال دی خوردم واسه اینکه کیستم رفع شه. یعنی واقعا مصداق حرف شما که میگی حتی سونوش هم به درد نمیخوره دیگه.هرماه که قراره بهم برنامه نزدیکی بدن یا ای یو ای کنن من یه تومن خرج کردم.تاحالا نزدیک ۱۰ ۱۲ تومن خرج کردم تو این بیمارستان.اصلا براشون بیمار اهمیت نداره.فقط پولو میشناسن.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم خوب ۱۵ که کم نبوده...... اما دیگه بهش فکر نکن...... به هر حال گذشته......

آخه زده بود مشکوک. 

با اینحال سه روز بعدش رفتم آز دادم منفی بود ولی خیلی ناامید بودم چون داروهامو قطع کرده بودم.. من همون ۲تا جنین رو داشتم بدنم به دارو جواب نداده بود خیلی.. اینقدر سختی برای پیدا کردن دارو آخرشم ۲تا جنین.. چرا آخه؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
عزیزم کدوم بیمارستان یا مرکز هستن ایشون؟

عزیزم دکتر خزعلی ایران نیستن و برا اینکه بتونی باهاش عمل کنی باید توسط یکی از دکترای کلینیک ناباروری و سقط مکرر ابن سینا (کلینیک آندومتریوزش) ویزیت بشی و بعد اینکه مراحل اولیه رو گذروندی یه وقت اسکایپ میدن و دکترم پروندتو میبینه و برات وقت عمل تعیین میشه.....

معمولا هر چند ماه یه بار میان ایران.......

با این شماره تماس بگیر و وقت بگیر......

۲۳۵۱۹

داخلی ۳۹۰ کلینیک آندومتریوز

تماس بگیر و بگو میخوایی ویزیت بشی ولی حتما میخوایی عملت با دکتر خزعلی باشه در صورت نیاز به عمل......

آخه زده بود مشکوک.  با اینحال سه روز بعدش رفتم آز دادم منفی بود ولی خیلی ناامید بودم چون داروه ...

عزیزم احتمالا سیکلت نوع درستی نداشته یا داروهات مناسب نبوده......

ذخیرت چنده؟

عزیزم احتمالا سیکلت نوع درستی نداشته یا داروهات مناسب نبوده...... ذخیرت چنده؟

آنا جانم سلام 

من 8 خرداد انتقال داشتم تاریخ آزمایش زده 24 یه جا هم زده 22 کدوم بهتره؟

یه اعترافی هم بکنم دیروز بیبی زدم هیچی به هیچی (فحش آزاد)   

عزیزم دکتر خزعلی ایران نیستن و برا اینکه بتونی باهاش عمل کنی باید توسط یکی از دکترای کلینیک ناباروری ...

خیبی خیلی ممنون از راهنماییت ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم احتمالا سیکلت نوع درستی نداشته یا داروهات مناسب نبوده...... ذخیرت چنده؟

من از روز سوم پریود ۱۵۰ واحد گونال میزدم و روز هشتم که سنو شدم فاستیمون داد و ستروتاید.

خودم هم به همین فکر میکنم ولی ذخیرم ۱.۹ هستش پایینه البته قبلا ۲ونیم بود ولی آخرین آز اینقد بود.۳۲ سالمه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
آنا جانم سلام  من 8 خرداد انتقال داشتم تاریخ آزمایش زده 24 یه جا هم زده 22 کدوم بهتره؟ یه اعت ...

عزیزم خوب معمولا دو تا آز مینویسن اولیو میدی بعد دومیم تکرار میکنی.... 

خوب عزیزم ب قلب رسید یا اینکه فقط ساک خالی بودش ؟ دکتر گفتش ک علتش چیه ؟ مشکل انعقادی داشتی ؟؟

بله به قلب رسید . مشکل انعقادی داشتم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

سلام دوستان من فردا میرم جواب آزمایشهای ایمنی از انتقال خون بگیرم و ببرم پیش دکتر توکلی کلینیک ابن سینا . اگه مشکل داشته باشم علاوه بر نسخه دکتر توکلی باید به دکتر زنان کلینیک هم نشون بدم آیاااا ؟؟؟

اگر مشکل هم نداشته باشم که با خبال راحت برگردم خونه ؟؟؟ بازم نیاز نیست دکتر زنان چک کنه ؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...