2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
آمپول پروژسترون هم انواع و دوزهای مختلف داره؟  کدوم بهتره؟ پروژسترون، پرولوتون، ...؟

پرولوتونرو از هفته 15 16 به بعد فقط میشه استفاده کرد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من سه روز هست كه دارم بي بي چك ميزارم، هر سه روز يه هاله ميندازه، دليل ديگه اي غير بارداري ميتونه دا ...

نه عزیزم دلیل دیگه نداره احتمالا
بهتر بود امروز آز میدای تا خیالت جمع بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فقط چربی تریگلیسریدم ۶۰۰ بودش و چربی کلسترولمم ۲۸۰ بود ک دوتاش نرمال شد . چربی شکم دیگه چ آیتمی ه ...

عزیزم من والا نمیدونم چه آیتمیه یادمه خودت گفته بودی چربی شکم داری.....

منم یادمه قبلنا که برا درمان میرفتم کسایی که تخمدانشون روش لایه چربی پوشونده بود تخمدانشون خوب جواب نمیده.....

باز شاید لاله جون بهتر بتونه راهنماییت کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون آزمايش كانل واسم نوشته بودن منم دادم همه چي توش بود فقط فقر ويتامين دي داشتم كه اونم ٣ ماه ...

بعیده ازمایش های ایمنی و انعقادی هم بوده باشه
لیست این ازها رو انا جون گذاشتن میتونین مقایسه کنین ببینین تو ازهاتون هست یا نه

سلام ..دوستان عزیزم ..من آذر ماه ای وی اف کردم ..که ناموفق بود ..جنین فریز شده دارم ..الانم رژیم گرف ...

گاهی با ال دی شروع میکنن گاهی بدون ال دی
بعد روز 3 پریود سونو میشین و داروها شروع میشن
اینکه چند بار سونو میشین بستگی داره به بالا رفتن ضخامت اندومتر
اگه رشدش خوب باشه با اولین سونو نهایتا 3 بار سونو میشین

حالا من ک برا تنبلی تخمدانم هم پری منظمه و هم موی زاید ندارم و آزمایشامم درسته و چربیمم ک خدا را شکر ...

عزیز من هم هیچ کدوم از این ها رو نداشتم اما بعد از میکروی اول دچار تنبلی شدم
تنبلی برای میکرو مشکل ساز نیست ولی اینکه بدن به دارو ها جواب بده یا نه همیشه به تنبلی ربط نداره
به شرایط بدن و نوع داروهایی که میتونه بهش واکنش نشون بده ربط داره
نوع سیکل هم مهمه یکی به انتاگونیست جواب میده یکی به اگونیست

در ضمن شما چون الان چربی و تری گلیسرید نرماله میتونی وارد سیکل بشی بعدا اگه خدای نکرده مشکل وجود داشت تو ژن های غلظت خونت ، اگه درمان چند ماهه نیاز باشه میتونی جنین رو بعدا انتقال بدی

من فقط چربی تریگلیسریدم ۶۰۰ بودش و چربی کلسترولمم ۲۸۰ بود ک دوتاش نرمال شد . چربی شکم دیگه چ آیتمی ه ...

یعنی چاقی شکمی دارین یا ندارین؟

بعیده ازمایش های ایمنی و انعقادی هم بوده باشه لیست این ازها رو انا جون گذاشتن میتونین مقایسه کنین ب ...

آخه لاله جون بهشون گفتم محكم كاري آزمايش انعقادي هم بهم بدين گفت لازم نيست نه تا حالا سقط داشتي نه هيچي يه بارم كه طبيعي حامله شدم

فقط همين ٣ صفحه آزمايش و دادم 

مرسی عزیزم من شنیدم ای و اف خیلی پرهزینه س و عمل جراحی داره دوتا

عزیزم میکرو تو مراکز خصوصی نرمال (یعنی غیر بعضی مراکز خاص و دکترای پرهزینه) تقریبا حدودای ۷-۸ تومنه اما خوب میتونه یه کم بالاپایینم بشه.....

عزیزم جراحی نداره و پانکچر یه بیهوشی حدود یه ربع بیست دقیقه داره، انتقالم معمولا بدون بیهوشیه و در حد یه پامپسیر و معاینه هست.....

اونی که میگی جراحی داره میکرو زیفته که از طریق لاپراسکوپیه و دوستان کمی میکروزیفت داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آبان جان کاش یه خبر از خودت میدادی؟دوباره ازمایش دادی؟

عزیززززم مرسی که به یادمی آره امروز آز دادم منفی بود عددش 1 شده بود. خیلی درمونده شدم واقعا نمیدونم دیگه باید چیکار کنم. یعنی ممکنه یکی از همه نظر شرایطش اووکی باشه و نگیره؟ نمیدونم برم سراغ رحم اجاره ای یا همچنان به رحم خودم انتقال بدم. نمیدونم تصمیم رحم اجاره ای هنوز زوده برام و از سر ترس و اضطرابه و یا اگه به راهم ادامه بدم جواب میگیرم. اینکه نمیدونم مشکل از کجاست دیوانه کننده ست من که همه راهها رو رفتم همه چی رو چک کردم به ظاهر همه چی مرتبه و تحت کنترل پس اشکال کار از کجاست. کاش میدونستم و درستش میکردم.

زنگ زدم مامای مطب دکترم گفت اینبار که پریود شدی نه، پریودی بعدی بیا حالا تا اون موقع میخوام برم طب سنتی و ماساژ رحم و ورزش و لاغری رو پیگیری کنم تا خدا چی بخواد

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
آخه لاله جون بهشون گفتم محكم كاري آزمايش انعقادي هم بهم بدين گفت لازم نيست نه تا حالا سقط داشتي نه ه ...

عزیزم ایشالله مامانی و اصلا نیازی به این آزها نخواهی داشت.....

چون گفتی کاملن گفتم کامل داریم تا کامل اینایی که داشتی روتینن و همه مون انجام دادیم.....

عزیزم اینا یه سری چکاپ روتینن همه مون اینارو داشتیم..... برا من همه اینا نرمال بودن اما میبینی کلکس ...

آنا جون ندادن بهم فقط اينارو دادن 

حالا اگه حامله نشم مجبورم همه اينارو بدم

مرسی عزیزم من شنیدم ای و اف خیلی پرهزینه س و عمل جراحی داره دوتا

خب هزینه اش که هی بدک نیست !!
مراکز خصوصی حدودا 6 تا 8 تومن میشه
مراکز دولتی حدودا 4 تومن میشه

البته کسی که میخواد مکمل مصرف کنه چند ماه خودش و همسرش و با خیال راحت که تخمک و اسپرم رو تقویت کرده بره سراغ ای وی اف ، یه دو  تومنی هم میاد روش
و دیگه اینکه بعضی ها عدد ذخیره پایین دارن و دکتر مجبوره براشون دوز داروی خیلی زیاد بنویسه در این حالت هم هزینه داروهات بیشتر میشه و دو تومن 3 تومن کل هزینه ها بیشتر میشه

اما اصولا همون دور و بر 6 تا 8 میشه

عمل جراحی یه دونه داره که یه عمل سبکه با بیهوشی 10 مین