2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047817 بازدید | 684628 پست
عزیزم داروهات چیه.؟من فردا ۱۴ روزه دوست ندارم برم آزمایش اما آمپول انوکسانم تموم شده 

من کلی دارو دارم

قرص استرادیول روزی۵عدد

آمپول پروژسترون روزی۲تا

آمپول اناکسا روزی یکی

شیاف اوتراژست شبی۴تا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم خوش اومدی..... اینجا خونه خودته..... عزیرم اول ببین دکترت کجارو قبول داره که دوباره کاری نشه ...

آنا جون ممنون. راستش من ابن سينا ميرفتم ولي الان ميخوام پيش رزاقي برم. گفتم اول برم آزمايش بدم ببينم جوابش كي آماده ميشه طبق اون زنگ بزنم نوبت بگيرم. واسه همين پرسيدم كجا برم. يه سوال ديگه هم اينكه من ده روز ميشه كه پردنيزولون رو قطع كردم . كي برم واسه آزمايش كه تو نتيجه تاثيري نداشته باشه؟

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوستای گلم نمیدونم حسم درسته یا نه اما دو روزه فکر میکنم تکونای وروجکمو حس میکنم..... با هر تکون بر ...

عزیزم چه قدر خوشحال شدم اینو گفتی ان شاء الله همیشه شاد باشین عزیز دلم چون واقعا لایقش هستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘

عزیزم من نمیخوام امید الکی بدم اما اینکه حتی یه درصد جای امید باشه و از دستش بدی دوست ندارم ریسک نکن ...

پس من همون روز ۱۸ ازمایش میدم دوباره البته نه به امید مثبت شدن برای اینکه کار ناتمام نکرده باشم و گوشه ی ذهنم حتی اندازه سر سوزن دیگه درگیر این انتقال نباشه و برام ۱۰۰ درصد تموم شده باشه . من فکر نکنم بتونم مرکز را عوض کنم اخه خیلی دردسر داره تو اصفهان برای همین میکرو اینقدر ادم را اذیت میکنن دیگه چه برسه بخوام جنین ها را منتقل کنم . ولی دکترم را حتما عوض میکنم و ازمایش ها را هم میدم . شما لطفا برام بفرست که چه چیزهایی را باید ازمایش بدم و اینکه هیسترو چیه ؟ چی را مشخص میکنه ؟ باید انجام بدم ؟

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
پس بحث ژن غلظت خونو دادی و جهش نداشتی درسته؟ سی دی مارکرا هم همون cd ها هستن..... مثلا: CD5 CD19 ...

جوابشو نمیدونم ولی دو تا دکتر دید چیزی نگفتن 

ممنونم یادداشت کردم فردا بپرسم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون ممنون. راستش من ابن سينا ميرفتم ولي الان ميخوام پيش رزاقي برم. گفتم اول برم آزمايش بدم ببينم ...

عزیزم به نظرم زنگ بزن ابن سینا کلینیک مشاوره تخصصی واحد ایمونولوژ بگو از مریضای ابن سینا هستی و برات آز ایمنی نوشتن و سیکل قبلم پرد داشتی.....

بپرس کی میتونی آز ایمنیو بدی.....

اینطوری جواب درستی میگیری.....

دروغم نیست تو پروندت بوده که پرد داشتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من چیکار کنم ؟ چه آزمایشی بدم ؟ برای انتقال بعدی باید چکار کنم؟ دیگه نمیکشم  راستی من ...

عزیزم منم منفی شدم دنیا تو سرم خراب شد. سه چهار روز تو شوک بودم. یه هفته اشک میریختم. ولی دیگه چیکار میشه کرد. زمان میگذره و آروم میشی و دوباره عزمت و جزم میکنی برای یه تلاش دیگه... 😐😔

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
عزیزم به نظرم زنگ بزن ابن سینا کلینیک مشاوره تخصصی واحد ایمونولوژ بگو از مریضای ابن سینا هستی و برات ...

آنه جون من روز 12 انتقالمه.فکر کنم پریود شدم.دل درد دارم و یه عالمه لک قهوه ای .فکر کنم شروع پریود باشه.به دکترم دسترسی ندارم.به نظرت شیافمو یه دونه بیشتر کنم تا فردا

بهارجون شما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادین؟ اگه انجام ندادین آناجون لیستشو تو تاپیک گذاشت ...

انجام دادم باز هم میخوام بپرسم اگه چیزی مونده که آزمایش بدم . به همسرمم گفتم اگه اون آزمایش انجام ندی منم ای وی اف نمیکنم گفت باشه انجام میدم اگه به مرحله عمل و اینا برسه من نیستم . گفتم باشه حالا انجام بده تا بعد .

عملش چطوری هست حالا ؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
پس من همون روز ۱۸ ازمایش میدم دوباره البته نه به امید مثبت شدن برای اینکه کار ناتمام نکرده باشم و گو ...

عزیزم هیسترو با بیهوشیه و یه دوربین میفرستن داخل رحمت و لوله ها و تخمدانا و کلا همه قسمتهای در دسترس از طریق واژن رو بررسی میکنن و اگه مورد و مشکلی بود از طریق همون واژن تجهیزات میفرستن تو و درمان لازم رو انجام میدن.....

با هیسترو میتونی بگی برات خراشم بدن که شانس لانه گزینیو برات بیشتر میکنه.....

آزارم چشم برات میفرستم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com