2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام ازمایش من منفی شد ۱.۲  نمیتونم حتی گریه کنم  خیلی مصیبت کشیدم هر کاری فکرشو بکنید ک ...

منم گریه ام نمیگیره

ولی از ناراحتی کنف میشمو سردرد میگیرم

چ باید کرد  

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي كل عزيز توروخدا چيكار كنم 

عزیزم نگران نباش

منم واست صلوات میفرستم

۴۸ساعت دیگه تکرار کن

چون کم نیس هنوز

دکتر من آزمایشم رو روز۱۸بعد انتقال گفت انجام بده

شاید زود انجام دادی

منم فردا باید برم آزمایش

هرجی ب ساعاتهای آخر روز نزدیک تر میشم استرس و طپش قلبم بیشتر میشه

نمیدونم چی میشه

اما میدونم ک همه ی ما خیلی سختی کشیدیم و از نظر روحی همه واقعا تحت فشاریم

تورو خدا واسه منم تو این شب و روزای عزیز دعا کنید

من احساس میکنم اگه منفی بشه واقعا دیوونه میشم

انا جون من چیکار کنم ؟ چه آزمایشی بدم ؟ برای انتقال بعدی باید چکار کنم؟ دیگه نمیکشم 

راستی من جنین فیریز دارم میتونم دکترم را برای انتقال بعدی عوض کنم ؟ یا بلید همون دکتر قبلی باشه اخه حس میکنم دکترم خیلی حواس پرته 

وای بچه ها شما منفی شدین چطور باهاش کنار اومدین؟ حس میکنم دارم خفه میشم

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
سلام آنا عزیز من لکه بینی ندارم خداروشکر فقط درد پری داشتم شدید. از دیروز صبح که استراحت داشتم خیلی ...

عزیزن یه روز ایرادی نداره اما سعی کن حتما آز بدی و سلکساناتو تهیه کنی.....

آب زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تو برگه ای که بهم دادن نوشتن ازمایش را روز ۱۸ بدین و اگه منفی بود ۴۸ ساعت بعد تکرار کنید من امروز روز ۱۶ ازمایش دادم منفی شد اینقدر کمه که فک نکنم لازم باشه دوباره تکرار کنم . 

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
انا جوابم منفي شد جواب بتا ١١شد حالا بايد چيكار كنم

عزیرم یازده که منفی نیست.....

حتما تکرار کن دو روز دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بر اثر برگشت منی توی مثانه هست که از طریق ادرار دفع میشه دکتر بهم گفت فقط میکرو تنها راهشه باو ...

عزیز دلم مردن چیه ديگه، ان شاء الله درست میشه همه چی گلم، ولی واسه مشکل شما طب سنتی اصلا جواب نمیده وقت و پولت رو هدر نده 

والا ما رویان میریم هزینه ها خیلی بهتر از جاهای دیگه هست ولی خب شلوغه و معطلی زیاد داره ولی ما کنار اومدیم با این قضیه و این که نزدیک خونمون هست

دیگه نبینم از این حرفا بزنی به خودت گلم درست میشه حتما حتما شک ندارم عزیزم 😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

مامان سبحان چيكار كنم زنگ زدم ابن سينا گفت ٤٨ساعت ديگه تكرار كن  مامان سبحان يعني اميد هست فقط ...

عزیزم معلومه که امید هست.....

من بتام همیشه نزدیک صفر میشد برای بتای ۲ تا یه بارم تکرار کردم......

حتما تکرار کن.....

روز چند انتقالت بود؟

امروز ١٤روز بود

عزیزم جا داره حتما تکرار کنیا......

به هیچ وجه بیخیال نشی......