2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
عزیزم خوب دکترت چیزی میدونه اینجوری گفته..... جنینات چند روزه بودن؟

۳ و نیم روزه بودن 

اخه الان ۱۶ روز گذشته ۱.۲ شده مطمئنن دو روز دیگه اتفاقی نمی افته 

میترسم به خودم امیدواری بدم اصلا نمیدونم چیکار کنم

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
منم فردا باید برم آزمایش هرجی ب ساعاتهای آخر روز نزدیک تر میشم استرس و طپش قلبم بیشتر میشه نمیدونم ...

عزیزم یه تسبیح برات صلوات میفرستم. انشاءالله خدا منو قابل بدونه و صدامو بشنوه اول برای شما دیگه خودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه آزمایشای ایمنی و انعقادی خیلی بالاست فرقی نداره چه روزی از سیکلم برم ازمایش؟ انتقاب دوم باید چ ...

عزیزم روزش مهم نیست شرایطش باید رعایت بشه اگه آسپرین و سلکسان و امثالهم داشتی به دو هفته فاصله میخواد.....

روز قبلشم گوشت نخور.....

برا ابمنیم پرد و امثالهم نداشتی که پس میتونی بدی......

من خودم تقریبا یه ماه بعد انجام دادم.....

چون سیکل قبلش هپارین داشتم....

انتقال دومم بستگی به نتیجه آزات داره.....

مثلا من چون ژن غلطت خون داشتم فقط یه چهار ماه قبل شروع سیکل ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ باید میخوردم.....

یا به خاطر ایمنیم از یه ماه قبل پردنیزولونم شروع شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام تورک آنای عزیز شما وقتی فهمیدین جفتتون مارژینال هستش استراحتتون به چه شکل بود؟ چقد در روز پاهاتونو بالا نگه میداشتین و زیر ب ا س ن  هم چیزی میزاشتین که سراشیبی بشه ؟ چقد سرپا بودین توو یه روز ؟

جنین ها اصفهان مرکز ناباروری مشتاق هستن  من هیچ کدوم از این کارا و ازمایشایی که گفتی ندادم یعن ...

پس عزیزم بذار برات آزهارو میذارم.....

الان بهشون دسترسی ندارم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاءالله انتقال بعدیت ۳ قلو باردار میشی انشاءالله 

ان شاالله ب حق این ماه عزیزش شما هم نتیجه ازمایشون مثبت بشه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

سلام دوستان، لطفا منو در جمعتون بپذيريد. من ٣٤سالمه يك بارداري شيميايي، يك آي يو آي منفي و يك ميكرو منفي داشتم. همسرم هم دوبار عمل واريكوسل انجام داده ولي بهبودي چنداني حاصل نشد...يكسري آزمايش جزئي داده بودم قبل ميكرو كه برام  فقط پردنيزولون و لووتيروكسين تجويز شد بخاطر خودايمني، ولي متاسفانه جواب منفي شد. جنين فريز هم ندارم. الان ميخوام براي ميكروي دومم اقدام كنم، آزمايش ها رو دادم يك دكتر برام نوشته. فقط در مورد اينكه كجا انجام بدم ترديد دارم! ديدم يكسري از دوستان سازمان انتقال خون انجام دادند. ميخواستم بدونم كه آيا اونجا معتبر هست و پزشك هاي مربوطه قبول دارند آزمايشهايي كه اونجا انجام شده رو يا نه؟؟ وديگه اينكه دوستاني كه به تازگي جاي ديگه انجام دادن آزمايش ها رو هزينش چقدر شده؟؟ ممنون ميشم جواب بديد.

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
۳ و نیم روزه بودن  اخه الان ۱۶ روز گذشته ۱.۲ شده مطمئنن دو روز دیگه اتفاقی نمی افته  میت ...

عزیزم من نمیخوام امید الکی بدم اما اینکه حتی یه درصد جای امید باشه و از دستش بدی دوست ندارم ریسک نکنی و بعدا جای اما و اگر باشه.....

سلام تورک آنای عزیز شما وقتی فهمیدین جفتتون مارژینال هستش استراحتتون به چه شکل بود؟ چقد در روز پاهات ...

عزیزم من استراحتم نسبی بود ولی خوب من طول سرویکیم بالاتر بود پس تو بهتره استراحتت بیشتر باشه.....

موقع خوابم فقط زیر پاهام بالش میذاشتم....

سلام دوستان، لطفا منو در جمعتون بپذيريد. من ٣٤سالمه يك بارداري شيميايي، يك آي يو آي منفي و يك ميكرو ...

عزیرم خوش اومدی.....

اینجا خونه خودته.....

عزیرم اول ببین دکترت کجارو قبول داره که دوباره کاری نشه......

عزیزم یه تسبیح برات صلوات میفرستم. انشاءالله خدا منو قابل بدونه و صدامو بشنوه اول برای شما دیگه خودم ...

منم برای شما ی تسبیح صلوات میفرستم

مطمئنم ک خدا صدای مارو میشنوه