2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
ممنون لاله جون...... آخه دوستمون نوشته پایین اومده یعنی قبلا بالا بود آز بعدی کمتر شده منم تعجب کرد ...

اره درست میگی هم ازمایشگاه ها باید یکی باشن هم تایمی از سیکل که از هورمونی میدیم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جون راستی از همسرت چه خبر؟ خیلی به فکرتما..... ایشالله به سلامتی این خان رو هم رد کنین دیگه ک ...

والا چی بگم
امان از دست مشکلات شهروند ایرانی که تمومی نداره!
قبل از عید اگه یادتون باشه نامه عمل علی رو بردیم بیمارستان برای پذیرش که گفتن ماه اخر ساله و باید بمونین برای بعد از عید
بعد عید رفتیم گفتن قطعه ها رو تماس میگیرن شرکت تا برامون بخرن و تماس میگیرن و تاریخ عمل رو میگن

یه هفته گذشت دو هفته یه ماه
چند بار تماس گرفتیم و مراحعه حضوری کردیم
گفتن نگران نباشین تماس میگیریم باهاتون

اخرشم هفته قبل تماس گرفتن گفتن قطعه اش در کار نیست :((
بیاین نامه رو ببرین هر بیمارستانی که میخواین

فک کنم به خاطر شرایط دلار این جوریه که شرکتا قطعه نمیدن

از پارسال که کارای عملش رو پیگیری کردیم و خودش هم دیگه راضی به عمل شده همین جوری سنگ جلو پامون میاد
پارسال بیمه ایران بازی در اورد و چند ماهی مشکل بیمه داشتیم صبر کردیم اونو درست کردیم الانم این جوری

نمیدونم شاید حکمتی درش هست که من نمیفهمم

ببخشید دلم پر بود طولانی شد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
درک میکنم عزیزم اصولا تو این شرایط حرف زدن خیلی تاثیر نداره چون مردا دلشون کوچیکه و کمتر از ما طاقت ...

الهی آمین بخدا خیلی گناه دارن. شوهرم اینجوری جلو من وانمود میکنه که اشکال نداره منو دلداری میده. اما میدونم تو دلش چه غوغایی هست. 

دوستای گلم نمیدونم حسم درسته یا نه اما دو روزه فکر میکنم تکونای وروجکمو حس میکنم..... با هر تکون بر ...

عزیزم به سلامتی
پسلمون داره فوتبال بازی میکنه :)))

ایمان دارم که تا سه تایی دیگه خدا بهت بده، مثل شاهزاده و ملکه بزرگشون میکنی عزیزم  به امید خدا ...

میتونه عفونت باشه
ای اس آر بالا بود؟

آناجون ولاله عزیز من الان 18هفتمه وچندروز بود زیردلم تیرمیکشید پنج شنبه سونو غربال دوم رو دادم جفتم ...

به نظرم حتما اکوی قلب جنین رو که هفته 20 حدودا انجام میدن ، انجام بده
در مورد قرص هم اونایی که خارجیش رو میخوردن میگفتن عوارضش رو نداره
اگه بتونی الان خارجیشو پیدا کنی

امیدوارم تو این روزای بزرگ و عظیم الشان خداوند تو دل همین نیمه شبی که دست به درگاهش دراز کردی نگاهش ...

انشاءالله. الهی آمین. الهی قربون دلهای مهربون شما دوستای خوبم برم. وقتی دعاهای شما را میبینم دلم قرص میشه اروم میگیرم میدونم خدا به دعاهای شما معجزه میکنه برام. الهی هیچ وقت غم بدلتون نباشه عزیزان من 

توسونوی غربال اول طول سرویکس32بود سونوی دوم شده۳۱،دکترم دستورسونوی واژینال داد، بنظرتون توهفته ۱۸خطر ...

لب مرزه عزیزم
نگران نباش دکتر ماهر باشه کارشو خوب بلده

نه نگفت قويترينه گفت يكي از بهترينهاست اگه پيدا بشه 🤗🤗

عزیزم پیورگان مثل گوناله
از نظر هورمونی و دوز هورمونی فرقی باهاش نداره
داروی خوبیه

قوی ترین داروی موجود در حال حاضر پرگووریس هست که خیلی هم گرونه و برای کسانی که مشکل عدد ذخیره دارن استفاده میشه
ان شاء ا... شما با همین دارو تعداد مناسبی تخمک خواهی داشت

سلام من تا روز ۱۳ هیچ علامت و حسی نداشتم روز ۱۴ و ۱۵ پا درد شدید گرفتم از ساق پاهام شروع شد و اومد ت ...

ان شاء ا... خوش خبر میای دوست عزیز

سلام عزیزم . نسخه رو نگاه کردم اشتباه از من بود . نوشته سرد و خشک -سرد و تر (بدترین مزاج)

اره حدس زدم خودتون اشتباه کردین 

بچه ها من تو بارداری قبلی ضربان قلب جنین تو هفته 9 متوقف شد متخصص اورولوژی کلینیک گفت شوهرت آزمایش d ...

باید نمونه جدید بده 

آخی عزیزم میدونم چقدر سخته من دفعه اول از نظر روحی داغون بودم واسه همین انتقال دومم رو 4 ماه بعد انج ...

ن عزیزم 

دکترم گفت تو میکرو لوله ها مطرح نیستن.

احتیاج ب باز کردن نیست

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
ممنون. توکل به خدا

ستاره جان این آز کواد مارکره،معمولاوقتی آزغربال اول مشکل داره مینویسن،منم آز اولم ریسک داشت دکتربرام نوشت ولی من مستقیم رفتم سل فری انجام دادم ک خداروشکر دخترم سالمه

اصلااااا نگران نباش برای خیلیا ب خطاریسک میزنن ولی هیچ مشکلی نیست مطمین باش، بادکترت مشورت کن اگه لازم بود یه سلفری بده ک خیالت راحت شه عزیزم