2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
ماری جان میتونه عامل سقط بشه حتی سقط زود هنگام اینجا حتما کنترلش میکنن همون جور که دوستمون گفتن با ...

لاله جون مرسی عزیزم از توضیحت😙😙😙

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم ..یه بار باردار شدم اما متاسفانه خارج رحمی بود  منم مشکلی از نظر روماتولوژی ندارم وف ...

شاینای عزیزم ممنونم از اینکه وقت گذاشتی. امیدوارم که به زودی زود خدا بهترین اتفاق رو برای ما هم رقم بزنه. 😙😙😙

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
نمیدونم باید نگاه کنم . البته یه قسمت آزمایشم تشریحیه نمیدونم کاریوتایپ میشه ؟؟؟

کاریوتایپ بررسی کرمزومها و تعدادشونه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی از روی لباس (شلوار)بزاره کافیه ؟

یا کیسه یخ رو از رو لباس زیر بذاره یا داخل یه پارچه نازک بپیچ و مستقیم بذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوتای اولی دادم نگاه کردم همون تشریحیاس .اما سی دی مارکر چیزی ندیدم . علامت اختصاریشو میشه بنویسی لط ...

پس بحث ژن غلظت خونو دادی و جهش نداشتی درسته؟

سی دی مارکرا هم همون cd ها هستن.....

مثلا:

CD5

CD19

CD5+19

CD16

CD56

CD16+56

CD4

CD8

CD4/8

CD13

CD69

البته ۶ تای اولی مهمترین سی دی ها هستن.....

تو را خدا اگه کسی سر در میاره بگه این آزمایشم چی میگه؟آنومالی بوده. دارم دیوونه میشم😢😢😢😢😢😢😢

عزیزم به خودت استرس نده ایشالله که چیزی نیست.....

سونوگرافه نگفت چی کار کنی؟

تست تکمیلی خاصی برا اطمینان نداره؟

کجا انجام دادی؟

عزیزم ایشالله که چیزی نیست.....

تازه اینطور که من فهمیدم ممکنه یکی این شکاف مهره باز رو داشته باشه و اصلا هیچ مشکلی نداسته باشه.....

فعلا ببین نظر دکترت چیه عزیزم....

عزیزم به خودت استرس نده ایشالله که چیزی نیست..... سونوگرافه نگفت چی کار کنی؟ تست تکمیلی خاصی برا ا ...

هنوز موعد سونوگرافی ام نشده. هفته دیگه است. دکترم هم گفت سونو و آز را باهم ببرم نشونش بدم

تو را خدا اگه کسی سر در میاره بگه این آزمایشم چی میگه؟آنومالی بوده. دارم دیوونه میشم😢😢😢😢😢😢😢

عزیزم این نتیجه آز هست و سونوی آنومالی انجام بدی شاید نتیجه متفاوت بشه.....

عزیزم توروخدا تا هیچی قطعی نشده به خودت استرس نده شاید خطای آز باشه.....

من اولش فکر کردم تو سونوی آنومالی دیده شده.....

عزیزم ایشالله که همچین چیزی نیست ولی اگه هم باشه ایشالله از نوع مخفیشه که موردی نداره اصلا خیلیا متوجه همچین چیزی نمیشن و هیچ عارضه ای هم نداره.....

لاله هزیزم مرسی ک جواب سوالاتمو دادی.آخه وقتی داشتن میبردنم اتاق عمل یهو دستگاهشون خراب شد و دکتر مج ...

وای نیوا جون سرم سوت کشید
خب خراب شده باشه
اصلا حق انجام دادن همچین کاری رو نداشتن
اول باید اجازه میگرفتن خب

والا تا هیسترو نشی نمیشه چیزی گفت
باید یه دور هیسترو کنی ببینن ایا میشه بازش کرد یا نه
لطفا با هر دکتری هیسترو نشو
قبلا تو فکر این چیزا نبودی اما الان میدونی که این عملا چقدر مهم هستن

به نظرم یه دور هیسترو کن اگه قابل باز کردن نبود الکی درگیر هزینه های لاپرا نشو و میکرو کن
به شرطی که چسبندگی های داخل شکم در اثر عمل باز نداشته باشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
از کجا بفهمم اون مرکز آموزشی هست یا نه؟

رو سر در بیمارستان نوشته
مثلا بیمارستان اموزشی درمانی الزهرا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو