2777
2789
عنوان

با مامانم دعوا کردم

130 بازدید | 12 پست

افکارش بچه ها خیلییی قدیمیه و زن ستیزه

بعد دانشگاه ساعتای ۸ اینا بود چند تا کوچه پایین تر خونمون خیمه زده بودن چایی میدادن و روضه پخش بود(زنگیدم مامانم گفتم میخوام چایی بخورم اینا) من از اتوبوس پیاده شدم رفتم چایی خوردم و یکم تو حس رفتم و گریم گرفت 

دیگ تا برسم خونه شد ۸:۳۵

بعد گفت تو چرا همیشه ی ساعتی از دانشگاه میای 

رفتی چایی بخوری؟؟  مطمعنی؟؟؟  کجا بودی؟  چه حوووصله ای داری رفتی اونجا 

یجوری میگفت ک یعنی تو یجا دیگ بودی 

منم خیلی محترمانه گفتم اره خب مامان دانشگاه ک مثل مدرسه نیست ساعتاش فرق میکنه ی بار ی گلاس زود تعطیل میشه اینا 

بچه ها بارهاااا این حرفاشو گفت

سر شام من دیگ نتونستم تحمل کنم گفتم یعنی چی همش گیری و اینا

گفتم ببین من کاری بخوام بکنم میکنم از تو نمیترسم 

ی ادمو تو قوطی شیشه نگهش داری کارشو انجام میده اگ بخواد 

بعد اینطوری اره تو چشم سفید شدی از وقتی رفتی دانشگاه خراب شدی معلومه دریده شدی 

چ کنم بخدا داغونه حالم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

خدا صبرت بده.. مامانم زن ستیز نیس ولی گیر بده جوابشو بدم دیگه ول میکنه.

ماعم کلی کل کل کردیم

همرو ننوشتم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاه رو فقط باید یه شهردیگه خوند تا واقعا از دوران دانشجو بودنت لذت ببری

خوابگاه نمیتونم تحمل کنم

بعدشم تو شهر خود ادم ک راحت تره شرایط 

ولی مامان من خیلی گیرهههه

خوابگاه نمیتونم تحمل کنمبعدشم تو شهر خود ادم ک راحت تره شرایط ولی مامان من خیلی گیرهههه

نه شهر دیگه یه چیز دیگه اس ما همش بیرون بودیم و تفریحات سالم اگه شهر خودم بودم که خانواده اجازه نمیداد

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
عزیزم توروخدا جواب مادرتو نده گناه دارهاین واژه ها چیه؟زن ستیز؟!!

چی چیو جواب نده

پررو میشه باید جواب بدم

به اون ربطی نداره من هر ساعتی ک دلم بخواد میام خونه

من ۲٠ سالمه بچه نیستم

خودش ۱۳ سالگی ازدواج کرده فکر میکنه همه چی مثل زمان خودشه

نه شهر دیگه یه چیز دیگه اس ما همش بیرون بودیم و تفریحات سالم اگه شهر خودم بودم که خانواده اجازه نمید ...

من کلا میخوام ازاد شم 

بدم میاد ازینکه انقد گیره 

حالا منم لجبازی میکنم 

میرم ده میام خونه ببینم حرفی برای گفتن داره یا نه

چی چیو جواب ندهپررو میشه باید جواب بدمبه اون ربطی نداره من هر ساعتی ک دلم بخواد میام خونهمن ۲٠ سالمه ...

وقتی ب مادرت میگی پررو من دیگه حرفی ندارم

فقط امیدوارم ی روزی در نبودش دلت برای غر زدناش تنگ نشه

وقتی ب مادرت میگی پررو من دیگه حرفی ندارمفقط امیدوارم ی روزی در نبودش دلت برای غر زدناش تنگ نشه

رو مخه بابا دلتنگ چی