2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
گفت فعلا با همين دوز شروع ميكنيم اگه لازم بود دوزشو زياد ميكنيم كه ميشه ٥ تومن عزيزم 😂😂اونم فقط دا ...

من میگم حتما کارش خیلی درسته که آمپولها برای هر کسی با دیگری فرق داشت یعنی برای هر کس طبق شرایطش تجویز میکنه .

ولی نباید اولش بگن هزینه داروها میشه  1/5

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه انای عزیز من امروز دوباره از دادم وبتام از ۳۸ اومد ۳۴ یعنی همه چی الان منتفی است؟وازما ...

متاسفم عزیزم
خیلی ناراحت شدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون هاش سي جي كه فوليكول زياد نميكنه  اينو بهم داده تا ١٠ ١٢ روز ديگه پانكچر كنه عكسه دار ...

خب عزیزم اسم دارو رو غلط گفتین دیگه
این اسمش پیورگانه
داروی خوبیه اما اینکه دکتر گفته قوی ترین داروی موجود تو بازاره این طور نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دلم براش میسوزه، دیدن ناراحتیش خیلی برام سخته از اون سخت‌تر اینه که هر چی براش صحبت می کنم اثری ندار ...

درک میکنم عزیزم
اصولا تو این شرایط حرف زدن خیلی تاثیر نداره چون مردا دلشون کوچیکه و کمتر از ما طاقت دارن
امیدوارم خدا به دل شوهرا یه نگاهی بندازه

بچه اینجاکسی بوده این مشکل و داشته باشه درمان شده باشه ؟؟آزو اسپرمی مطلق از نوع بیضوی.وقتی بچه بودن ...

عزیزم متاسفم به خاطر این شرایط
تنها راهش استفاده از جنین اهدایی یا اسپرم اهداییه

خدایا در سحرگاه بادل دردم با چشم گریانم قسمت میدم که بقیه ی منتظران را همچو من دلشکسته و نالان نکنی. ...

امیدوارم تو این روزای بزرگ و عظیم الشان خداوند تو دل همین نیمه شبی که دست به درگاهش دراز کردی نگاهش رو شامل حالتون کنه و به زودی معجزه اش رو ببینین

انا یاس گفتم fsh باید یک و نیم برابر lh باشه، اگه نباشه تخمک قابلیت باروری رو نداره

این جوری نیست
ببین ال اچ باعث القای تخمک گ میشه، حالا اگه زودتر از موعد این هورمون بره بالا اون وقت تخمک قبل از رسیدن به بلوغ نهایی آزاد میشه و این مشکل تو میکرو و سیکل دارو درمانی ایجاد نمیشه چون دارو ها اول از همه رو اف اس اچ تاثیر میذارن

عزیزم متاسفم به خاطر این شرایط تنها راهش استفاده از جنین اهدایی یا اسپرم اهداییه

آره میدونم متاسفانه.فقط تنها درمان پیش خداس معجزه شه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
سلام بچه ها من دیروز روز 9 پری رفتم یه دکتر دیگه فقط بهم یدوفولیک و اووژن داد گفت روز دوم پری بعد بی ...

نیوا جان چرا عمل باز کرده بودی؟ کسی دیگه برا این مشکلات عمل باز نمیکنه!! عمل خودش خطر چسبندگی داره
در مورد دهانه ی رحمت ممکنه حالت انقباضی باشه و از استرس این طور میشه

یه سوال دیگه اینکه من اگه برا لاپرا یا هیسترو برم جهاد دانشگاهی ک خصوصیه یا معتضدی ک دولتی هست خود د ...

هر جایی اموزشی باشه دکتر عمل نمیکنه
اگر هم بتونی دکتری پیدا کنی عمل کنه حد اقل یه سال تو نوبتی

آنا جون و لاله جون من بادم رفت ب دکتر بگم ررا شوهرم مکمل بنویسه.چند وقته ک خودش ویتامین از و دی و ام ...

راستش نمیتونم بگم چه دارویی بخوره
اما من برا شوهرم پروفرتیل +ال کارنتین 2000+فولیک 5+ سلن پلاس+کیوتن 30 +ویتامین ای  200گرفته بودم

علامت بالا بودن DFI چیه؟ روی گرید جنین تاثیر داره؟ ممکنه گرید جنین ها خوب باشه  (آ و ب) ولی ماه ...

علامتی نداره عزیز فقط تو تست مشخص میشه
رو گرید جنین تاثیر میذاره
اما جنینی که گریدشون خوبه الزاما از نظر ژنتیکی یا کیفیت درونی جنین خوبی نیست و میتونه مشکل داشته باشه

دارزوهایی که مصرف کردن میتونه موثر باشه رو دی اف ای