2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
مرسي انا جون يه سوال ديگه عزيزم دكتر ميخواد ١٥ سيكل يا ١٤ پانكچر كنه حالا دقيق روزش با سونو معلوم مي ...

عزیزم با سونو وقت دقیق پانکچرت معلوم میسه و بر ایاسش هاش سی جی تجویز میشه که دقیقا ۳۶ ساعت بعد تزریق هاش سی جی پانکچر میشی.....

وقت انتقالتم به نوع سیکلت بستگی داره.....

اگه نچرال باشه سه چهار روز بعد تخمکگذاریه غیر اون بر اساس سونو وقتش تعیین میشه که معمولا روز ۱۴-۱۵ سیکل به بعده و ممکنه حتی به روز بیست حتی بیشترم برسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظرم دو روز دیگه یه آز دیگه بده یهویی میبینی اولش دو تا بوده بعد شده یکی و بتا دوباره بالا ...

دستتون درد نکنه.....تروخدا برام دعا کنین وهر نظری فکر میکنین جواب میده به منم بگین

سرم بالاست.....چون میدونم خدا اونجاست.....
واي كه چقدر عالي توضيح ميدي  مرسي عزييييييزم🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹🌹🌹

برنجک کل داروهات شد دو میلیون و پانصد هزار ؟؟؟؟ چند سالته شما ؟؟؟؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
اعتدال خوبه اما به شرطی که طبعتم اعتدال رو داشته باشه... اگه طبع به یه سمت زیادی گرایش داشته باشه م ...

من به نظرم طبعم سرده چون با خوردن گرمی اذیت نمیشم . پریودمم با لکه بینیهای سیاه شروع میشه تا دو سه روز . یه عطاری هم گفت رحمت سرده . یعنی مزاجمم سرده ؟؟؟یا ممکنه دو حالت داشته باشم ؟ رحم سرد طبع گرم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
میبیی زینبی جان مردا چقدر از خانوما ضعیف ترن!! الکی هیکلشون قویه ان شاء ا... خدا کمک میکنه تا این ن ...

دلم براش میسوزه، دیدن ناراحتیش خیلی برام سخته از اون سخت‌تر اینه که هر چی براش صحبت می کنم اثری نداره، خیلی دعامون کنین تو و نی نی 🙏🙏🙏🙏😘😘

سلام من امروز آی یو آی داشتم. نمیدونم چی میشه. یکم حسم خوب نیست

سلام عزیزم، آی یو آی دیگه خودت دیدی هیچی نیست کلا بهش فکر نکن که کاری کردی دقیقا عین اقدام طبیعی نگاهش کن🤪🤪🤪 اگه نتیجه داد که خوشحال باش معجزه خدا قسمتت شده اگر هم خدای نکرده اونی که می خواستی نشد هیچی از دست ندادی 

مثل باختی که چیزی از ارزش های تیم ملی کم نمی کنه 😂😂😂😂😂😂

بچه اینجاکسی بوده این مشکل و داشته باشه درمان شده باشه ؟؟آزو اسپرمی مطلق از نوع بیضوی.وقتی بچه بودن اوریون میگیرن و بیضه ها متورم میشه و کوچیک میمونن و به بلوغ نمیرین توبیوپسی بیضه چیزی یافت نشد و طب اسلامی طب سنتی و پزشکی از همون اول گفتن درمان نداره و 2درصداین مشکل و توجهان دارن و بیماری نادره.علم پزشکی هم انقدرپیشرفت نکرده.آیت ا...تبریزیان و آیت ا...سیدضیا هم درمانی ندارن تواین زمینه دست رد زدن.حالا کسی بوده بابیضه کوچیک اونم بخاطر اوریون بچه دارشده باشه؟؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

خدایا در سحرگاه بادل دردم با چشم گریانم قسمت میدم که بقیه ی منتظران را همچو من دلشکسته و نالان نکنی. 😢😢😢مخصوصا امسال من که هنوز سر رسید قسط ۱۰ملیونی که دادم بهایی آمپولهای که روز به روز تن رنجورم رنجور تر کرد نرسیده 😢😢خدایا هیچ دوستی  بحال العان من نرسون 

عزیزم نگران نباش استرس نداشته باش منم دقیقا همون علایم رو داشتم اما پریود نشدم و تا یکم خرداد صبر م ...

الهی که مثبت بشه برای همه مون. اما من دردم لحظه به لحظه زیاتر میشه. هیچ امیدی برام نزاشته. دعاکن که خدا معجزه کنه برام 

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب و خوش باشيد ، من يه چند روزي بود درگير واكسن دو ماهگي دخترم بو ...

عزیزم خدارا شکر که خوبین. تورا خدا وقتی پرنسست شیر میدی دعاکن خدا جواب دل دردمند منم بده.