2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
برنجک کل داروهات شد دو میلیون و پانصد هزار ؟؟؟؟ چند سالته شما ؟؟؟؟

گفت فعلا با همين دوز شروع ميكنيم اگه لازم بود دوزشو زياد ميكنيم كه ميشه ٥ تومن عزيزم 😂😂اونم فقط دارو

به هر كسي يه سري دارو داده بودن داروي هيچ كس شبيه اون يكي نبود

من به نظرم طبعم سرده چون با خوردن گرمی اذیت نمیشم . پریودمم با لکه بینیهای سیاه شروع میشه تا دو سه ر ...

عزیزم از گفته هات به نظر میاد طبع و رحمت هر دو سردن اما دقیق نمیتونم چیزی بگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه اینجاکسی بوده این مشکل و داشته باشه درمان شده باشه ؟؟آزو اسپرمی مطلق از نوع بیضوی.وقتی بچه بودن ...

عزیزم اگه کلا اسپرمی تولید نمیشه یا به بلوغ نمیرسه حتی تو محیط آزمایشگاهی، فعلا راهکاری نداره اما روز به روز داره علم پیشرفت میکنه و بحث سلولهای بنیادی داره مطرح میشه.....

ایشالله به زودی درمانی براش میاد.....

فعلا تنها راه اسپرم یا جنین اهداییه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدایا در سحرگاه بادل دردم با چشم گریانم قسمت میدم که بقیه ی منتظران را همچو من دلشکسته و نالان نکنی. ...

عزیز دلم واقعا میفهمم چی میگی......

ایشالله به زودی خیلی خیلی خیلی دلت شاد میشه.....

الهی که مثبت بشه برای همه مون. اما من دردم لحظه به لحظه زیاتر میشه. هیچ امیدی برام نزاشته. دعاکن که ...

عزیزم ایشالله این درد یکی از شیرینترین دردای زندگیت بشه.....

اولین نشونه پی ریزی وروجکت تو خونه دلت باشه ایشالله......

خانما الان متوجه شدم تخمکم قابلیت باروری نداره میشه انا و لاله شماهم ببینید

عزیزم من خیلی از این آیتم سر در نمیارم.....

عزیزم روز چند پری آز دادی؟

در مورد دئها اطلاعاتی ندارم لاله جون ظاهرا بیشتر اطلاعات داشت.....

بازم سرچ کنم ببینم چی به چیه.....

کسی هست برگشت رتروگراد شوهرش داشته باشه و با راه سنتی درس شده باشه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خیلی سرچ کردم چیزی نفهمیدم، روز سوم پریودی از دادم

عزیزم من فعلا اینو پیدا کردم......

یه نگاه بنداز یه سری چیزاش جالب بود......

ظاهرا درمان داره عزیزم.....

https://drsalamatx.com/dhea/

کسی هست برگشت رتروگراد شوهرش داشته باشه و با راه سنتی درس شده باشه

سلام عزیزم......

خوش اومدی......

عزیزم من همچین تجربه ای نداشتم اما دوستانی که تجربه یا اطلاعات داشته باشن به محض اینکه آنلاین بشن جواب سوالتو میدن.....

انا یاس گفتم fsh باید یک و نیم برابر lh باشه، اگه نباشه تخمک قابلیت باروری رو نداره

عزیزم من همچین چیزیو نمیدونم.....

به نظرم تا با دکترت صحبت نکردی انرژی منفی به خودت نده اصلا.....

این تفسیرا انقدرام راحت نیستند شاید چند تا آیتم باید با هم مقایسه بشن.....

سلام عزیزم...... خوش اومدی...... عزیزم من همچین تجربه ای نداشتم اما دوستانی که تجربه یا اطلاعات دا ...

ممنون عزیزه دلم 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون