2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم، آی یو آی دیگه خودت دیدی هیچی نیست کلا بهش فکر نکن که کاری کردی دقیقا عین اقدام طبیعی نگا ...

بله عزیزم دقیقا همینطوره. مرسی😍😗

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها من دیروز روز 9 پری رفتم یه دکتر دیگه فقط بهم یدوفولیک و اووژن داد گفت روز دوم پری بعد بیا.سه دوره دارو میدم اگه نشد باید بری لاپرا کنی لولتو باز کنن.راستش من هزینه لاپرا رو ندارم بدم و خیلیم میترسم.با هیسترو میشه لوله رو باز کرد؟بعدش من با جراحی باز لولم باز نشد الان ممکنه با لاپرا باز بشه؟دکتر معاینه کرد گفت مشکلی نداری و دهانه رحمت خوبه پس چرا من موقع آی یو آی اینقد اذیت شدم و دکتر قبلیم ک داشت آی یو آی میکرد گفت دهانه رحمت تنگه.آیا تنگی دهانه رحم میتونه باعث ناباروری شه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من دیروز روز 9 پری رفتم یه دکتر دیگه فقط بهم یدوفولیک و اووژن داد گفت روز دوم پری بعد بی ...

عزیزم یکی از لوله هات بستست؟

حتی با همین یه دونه بسته هم به نظرم آی یو آی زیاد جواب نمیده.....

به جاش کاش میکرو میکرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

یه سوال دیگه اینکه من اگه برا لاپرا یا هیسترو برم جهاد دانشگاهی ک خصوصیه یا معتضدی ک دولتی هست خود دکتر عمل میکنه یا ایناییکه برا آموزشی میان؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم یکی از لوله هات بستست؟ حتی با همین یه دونه بسته هم به نظرم آی یو آی زیاد جواب نمیده..... به ...

آره ی لولم بستس و اسپرمو  کنار لوله باز تخلیه کرد

دو تا فولیکول داشتم یکی راست بود یکیم چپ

عزیزم یکی از لوله هات بستست؟ حتی با همین یه دونه بسته هم به نظرم آی یو آی زیاد جواب نمیده..... به ...

راستش خودمم امید چندانی نداشتم ب آی یو آی

تازه بک کنم حجم اسپرمم کم لود اینجور ک دکتر گفت

آنا جون و لاله جون من بادم رفت ب دکتر بگم ررا شوهرم مکمل بنویسه.چند وقته ک خودش ویتامین از و دی و امگا3 میخوره بنظرتون چ مکملی براش بگیرم ک برا حجم اسپرم خوب باشه؟

علامت بالا بودن DFI چیه؟ روی گرید جنین تاثیر داره؟ ممکنه گرید جنین ها خوب باشه  (آ و ب) ولی ماهیتا مشکل داشته باشن و باعث منفی شدن انتقال بشه؟؟؟؟ یا اینکه اگه DFI بالا باشه از اول گرید جنین ها ضعیف میشه؟

من تا قبل از پانکچر چیزی در مورد DFI نشنیده بودم. شوهرم همه فاکتورهاش ضعیف بود. عمل واریکوسل کرد که همه چی رو بدتر کرد. اما چند ماه گذشته پروفرتیل و ال کارنتین مایع و فرتیل اید و موتیلیتی بوست استفاده کرده. ممکنه اگه DFI بالا هم بوده، با این آنتی اکسیدان ها بهتر شده باشه؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
یه سوال دیگه اینکه من اگه برا لاپرا یا هیسترو برم جهاد دانشگاهی ک خصوصیه یا معتضدی ک دولتی هست خود د ...

اگر مرکز آموزشی باشه ظاهرا طبق گفته لاله جون رزیدنت عمل میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره ی لولم بستس و اسپرمو  کنار لوله باز تخلیه کرد دو تا فولیکول داشتم یکی راست بود یکیم چپ

خوب تخلیه اسپرم درسته اما رو تخمک اون یکی نمیشه حساب کرد یعنی عملا شانس کمتر میشه.....

عزیزم ببین من شخصا اعتقاد دارم لاپرا رو پیش هر کسی انجام نده.....

میدونم هزینه برات مهمه....

مگه نمیگی یه عمل بازم داشتی؟

خوب نشون میده کار هر کسی نیست باز کردن لولت.....

خوب تخلیه اسپرم درسته اما رو تخمک اون یکی نمیشه حساب کرد یعنی عملا شانس کمتر میشه..... عزیزم ببین م ...

مرسی آنا جون یعنی با هیستروسکوپی باز نمیشه؟باید حتما لاپرا کنم؟

علامت بالا بودن DFI چیه؟ روی گرید جنین تاثیر داره؟ ممکنه گرید جنین ها خوب باشه  (آ و ب) ولی ماه ...

عزیزم والا دی اف آی ما مرز بحرانیو رد کرده بود و ۳۲ درصد بود که باید زیر ۱۵ میشد.....

جنینامونم گرید آ و آب بودن.....

میتونه رو گرید جنین تاثیر داشته باشه اما ظاهرا برا ما خیلی تاثیر نداشت.....

اما خوب بعد اینکه کلی آنتی اکسیدان به خاطر دی اف آی تجویز شد جنینامون عالی بودن......

عزیزم ایشالله این درد یکی از شیرینترین دردای زندگیت بشه..... اولین نشونه پی ریزی وروجکت تو خونه دلت ...

الهی آمین آنا جان یعنی میشه خدا دستمو رها نکنه. دعاکن بشه همه این درد ها حتی بدترش هم قبوله 

مرسی آنا جون یعنی با هیستروسکوپی باز نمیشه؟باید حتما لاپرا کنم؟

دقیق نمیدونم بشه باز کرد یا نه اما احتمالا نمیشه که لاپرا تجویز شده لااقل شاید طبق شرایطت نمیشه.....

اما نظر قطعی ندارم چون تا این حد اطلاعات ندارم.....