2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684633 پست
اره عزیزم منم انتقال دادم شنبه انتقال دادم 3 تا جنین گذاشتن امیدوارم هر چند تاش که خداوند صلاح مید ...

ای جونمممممم به سلامتی مبارکهههه مامان لاله
ایشالا که مثبتی. با هرتعدادی که خواست خدا باشه

خدایا شکررررررر
سلام دوستان وآنای عزیزم  یه سوال داشتم  معمولا عمل هیستروسکوپی تا چند وقت بعد عمل برای ا ...

عزیزم هیسترو برای بررسیه.کاری نشده که اثرش بره‌.نگران نباش...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی راجع به چسب جنین چیزی میدونه؟
روز انتقال برای اونایی که قبلا انتقال منفی داشتن زدن
راستش اسم علمیش رو نمیدونم چون اصلا ندیدم آمپولشو. توی بازو زدن
میخوام ببینم مکانیسمش چیه؟ و از چه طریق عمل میکنه

خدایا شکررررررر
عزیزم من فاصله هیسترو خراشم با انتقالم سه ماه شد..... دکترم میگفت تا سه چهار ماه میمونه اثرش..... ...

مرسی از پاسخت عزیزم

آخه شنیدم اثر هیسترو معمولا تا یه ماهه

تو سونو سیکل قبل بهم گفت یه پلیپ تو میلی داری که زیاد مهم نیست ولی چون حساس هستی عمل هیسترو برات انجام میدیم برای انتقال هم خوبه منم موافق هر کاری که به بارداری کمک کنه هستم وشکر خدا هم خوب بود ولی بعد عمل دقیقا یه هفته خونریزی ولک بینی داشتم حتی دکترم بهم گفت این عمل همانند یه دوره پریوده ،وانگار پریود شدی

کل دیواره رحم رو پاکسازی میکنن 

البته یه موضوع دیگه اینکه چون من سری پیش اول ماه پریود شدم و١٨دهم عمل کردم فک میکردن بازم اول ماه پریود میشم درصورتیکه من این ماه دقیقا ٢٨روز بعد عملم پریود شدم 

ویه فرق دیگه اشم اینکه هم خونریزیم زیاده وهمدردناک 

نمی دونم بخاطر خونه تکونیه یا بازم سردی غذا ؟!!!

البته تو غذاهام خیلی رعایت میکنم اکثرا گرمی میخورم 

عزیزم پرستارا نذاشتن من کمپوت یا چیز دیگه بخورم...پول غذا رو جدا نمیگیرن با همه...چطور هاش سی جی ندا ...

اره برام ی فنجون چای و عسل لوردن 

وپول غزاهم ندادم .....اره هاش سی جی نداستم بجاش سینافکت داشتم

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
به سلامتی...عزیزم.آره چون هایپر شدی سرم زیاد داری و خیلی سرعتش کمه...سعی کن بخوابی و تو گوشی نباشی ت ...

عزیزم فدات شم ...........خعلی دعام کن چون واقعادرد کشیدم خرا خودش نظری کنه 

اره سرم بخاطر هایپرشدنمه 

گفتن ٤روز دیگ بیاکارت جنین بگیر ....ینی میشه کیفیتشون عالی باشه 

عزیزم فدات شم ...........خعلی دعام کن چون واقعادرد کشیدم خرا خودش نظری کنه  اره سرم بخاطر ه ...

ایشالا عزیزم.تعدادشون بالاست حتما توشون کیفیت خوب هم هست

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
٤تومن پانکچرو فریز گرفتن  الانم ٦٨٠....این ب ای چیه؟؟؟؟

برای دارو حتما.یا هزینه فریز همسرت داروخونه رفت یا پذیرش گرفت؟؟اگه انتقالت این ماه نیست لیست هزینه ها رو امروز میدن بهت میفهمی چی به چیه..من سه روز بعدش انتقال داشتم روز انتقال برگه دادن همش توش هست

برای دارو حتما.یا هزینه فریز همسرت داروخونه رفت یا پذیرش گرفت؟؟اگه انتقالت این ماه نیست لیست هزینه ه ...

اره الان همسرم گفت ازاون ٤تومن یک وسیصد پس دادن 

منم فک کنم هزینه فریزدادن تا ٤روز دیگ ک رفتیم ازمون بگیرن

اره ی لیست دادن ک ٢٩٠٠دادیمم بعلاوه ٦٨٠

٤تومن پانکچرو فریز گرفتن  الانم ٦٨٠....این ب ای چیه؟؟؟؟

برا فریزه فکر کنم عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خواهرای گلم. منم فردا آزمایش میدم فقط یه جنین داشتم...چند روز دل درد و کمر درد داشتم ولی الان هیچیییی سالمه سالمم😅 التماس دعا دارم ازتون خواهرا 

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم.