2777
2789
عنوان

آسم دارم میخوام باردار شم🥲تجربه‌شو دارین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 43 پست
عزیزم خداحفظشون کنهمن ۷ ماهه سقط شد پسرم💔

وآی ۷ ماهه بزرگ بوده

چرا؟

چقد سخت💔💔

الان ینی یدونه دارید، دومی سقط شد؟

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
وآی ۷ ماهه بزرگ بودهچرا؟چقد سخت💔💔الان ینی یدونه دارید، دومی سقط شد؟

بچه اولم بود😭دیگه ندارم بچه

الان حدود یه ساله منتظر بارداری ام با یه دل شکسته😭

پسرم الان باید ۹ ماهش میبود

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چقد سخخخخخت بوده براتونخداااااااااروشکر ک الان بهتری

آره

حالا دوران‌کرونام بود

استرسای‌ اون باز خودش یه طرف...

ولی هرچی بود‌گذشت...

ان شاالله برای شمام‌میگذره...💛

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
آرهحالا دوران‌کرونام بوداسترسای‌ اون باز خودش یه طرف...ولی هرچی بود‌گذشت...ان شاالله برای شمام‌میگذر ...

ماشاءالله قوی بودی شما

برامنم دعا کن

همش فک میکنم اینده ام سخته

تو ۲۰ سالگی فهمیدم مشکل قلب دارم

و هم مشکل ریه ام حاده

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه اولم بود😭دیگه ندارم بچهالان حدود یه ساله منتظر بارداری ام با یه دل شکسته😭پسرم الان باید ۹ ماهش ...

الهی بگردم

میفهمم چی میگی

من قبلی رو همزمان با جاری م بودم

الان پسرش یه سال و نیمه س...

خیلی سخت بود همه بهش تبریک میگفتن... تازه خبر داده بود...

منم باید تازه به همه میگفتم... ک نموند...

ولی هر مرحله ای پیش میرفت باخودم میگفتم الان بچه منم اگ بود همنقد بود... نه ک حسادت کنم، اما چون از دستش داده بودم تو ذهنم میومد...

یکی از دوستام حرف خوبی زد...

گفت‌ تو از کجا میدونی موندن و بدنیا اومدنش شاید به صلاح خودش و خودت نبوده... حتما مصلحت این بوده...

ماشاءالله قوی بودی شمابرامنم دعا کنهمش فک میکنم اینده ام سختهتو ۲۰ سالگی فهمیدم مشکل قلب دارمو هم مش ...

نه ان شاالله

فکر منفی نکن، بقول حضرت پیامبر فا ل منفی نزنید، همه ش بگو قراره درست شه... به چشم یه امتحان بهش نگاه کن، یه دوره ای ک میگذره، سنی نداری، آدم توجوونی میتونه بهبود پیدا کنه، خصوص ک میگی یدفعه علائمت شروع شده...

من فکر کن از بچگی میگم زمینه شو داشتم، حتی احتمال میدم‌ارثی باشه... 

منم یوقتا میگفتم آخرش چی؟

ولی گذشت...

بسپار به خودشون...

الهی بگردممیفهمم چی میگیمن قبلی رو همزمان با جاری م بودمالان پسرش یه سال و نیمه س...خیلی سخت بود همه ...

قطعا همینطوره

آره منم گاهی همش حساب میکنم اگ بود الان....

و تو خانواده چندین نفر بعد من باردار شدن

الان اونا مادرن من نه

سیسمونی ای که با ذوق خریدم شده داغ دلم

ساک زایشگام شده برام تداعی روضه

۸ روز شیر داشتن فقط برام بغض بود و مرگ

از زایشگاه دست خالی برگشتن...

بدون بچه و گل و شیرینی و همراهی و...

برگشتن با یه کوه غصه و بغض

با یه دل هزار تیکه شده و حسرت تا ابد....

۷ ماه آرزویی که ثمره اش شده یه قبر کوچولو

خیلیییییی سخت بود

تا ۴۰ روز بعدش افسرگی بعد زایمان شدیدی گرفتم

نه ان شااللهفکر منفی نکن، بقول حضرت پیامبر فا ل منفی نزنید، همه ش بگو قراره درست شه... به چشم یه امت ...

عزیزم درست میگی

ممنون بابت حرفای قشنگت

قبول دارم خودم فا.ل بد رو...واقعاااا تاثیر داره

مثلا خودم قبلا همیشع مثبت اندیش بودم 

بعد زایمان زودرسم ، مغزم سردی زیاد کرده از استرس و غصه

آخه تو ۴ ماه ۴ تا عزیزام و از دست دادم،یکیش بچه ام

خلاصه همینا باعث شده یکم منفی باف شدم

ولی اصلا دوس ندارم

و البته خیلیییی ب آینده امید دارم

من انقد دلسوخته بچه شدم ک خدا توفیق بده میخام ۷ تا بیارم😂

قطعا همینطورهآره منم گاهی همش حساب میکنم اگ بود الان....و تو خانواده چندین نفر بعد من باردار شدنالان ...

حق داری خواهر

حق داری

اون تایمی ک بعد سقط برا چکاپ میرفتم دکتر

منشی دکتر برام‌تعریف کرد دوتا پسر، یکی ۵ ماهه یکی ۷ماهه از دست داده

میگفت تو هردو یدفعه کیسه آب پاره  میشده... وخب کاری هم نمیشد کرد... 

میگفت از وقتی منشی اونجا شده انقدددر موردای سخت و عجیب دیده میگفت از خودم دیگ یادم رفته...

این چیزا هست، برا خیلیا سخت ترشم هست.

یکی از آشناهامون بچه نه ماهه شو زایمان کرد و چند لحظه بعد تولد از دست رفت...

ولی چه میشه کرد، راضی م به رضای خدا

قطعا مصلحتی تو همه ش هست ک شاید ۵سال دیگ متوجهش بشی...

ان شاالله یروز انقد دورت پر بچه باشه ک این‌روزا به چشمت نیاد

عزیزم درست میگیممنون بابت حرفای قشنگتقبول دارم خودم فا.ل بد رو...واقعاااا تاثیر دارهمثلا خودم قبلا ه ...

قربانت

سخته واقعا، یه بخش زیادی از بیماری ت هم میتونه با غصه ‌و نگرانی بوجود بیاد یا تشدید شه، اعصابه دیگ بالاخره همه جارو میتونه تخریب کنه.

ان شاالله نی نی های سالم و صالح😍

حق داری خواهرحق داریاون تایمی ک بعد سقط برا چکاپ میرفتم دکترمنشی دکتر برام‌تعریف کرد دوتا پسر، یکی ۵ ...

دقیقا من خودم برادرم رو ۸ روزه از دست دادم

مادرم خیلییییی صبوری کرد

بخدا من قلبا راضی ام به رضای خدا

فقط الان همه هم و غم ام اینه چرا باردار نمیشم

هیچ مشکلی هم ندارم

دکتر میگ استرس و جوش میزنی باردار نمیشی

قربانتسخته واقعا، یه بخش زیادی از بیماری ت هم میتونه با غصه ‌و نگرانی بوجود بیاد یا تشدید شه، اعصابه ...

ممنونم از دعاتون مهربون🥲

خدا دلتون و شاد کنه الهی🥰

الان روزانه دارم ۱۰۰ تا یا جوادالائمه ادرکنی میگم

که به حق ماه امام جواد...ماه نهم...

این ماه نتیجه بگیرم😭😭😭😭

دکتر بهم این ماه دارو محرک بارداری داده

خیلیییییی امیدوارم

دقیقا من خودم برادرم رو ۸ روزه از دست دادممادرم خیلییییی صبوری کردبخدا من قلبا راضی ام به رضای خدافق ...

میگن تو هر ماه امکان باردار شدن ۲۰ درصده، یعنی ۸۰ درصد امکان داره باردار نشی😅

ولی خب استرس و نگرانی هم تاثیر گذاره.

ممنونم از دعاتون مهربون🥲خدا دلتون و شاد کنه الهی🥰الان روزانه دارم ۱۰۰ تا یا جوادالائمه ادرکنی میگم ...

خیره ان شاالله.

من خودم اولی رو‌ناخواسته باردارشدم، ک نموند.

دومی داروخوردم یک ماه.

سومی هم دارو خوردم ک بازم نموند.

آخری ک شکر خدا موند، یمقدار تغذیه رعایت کرذم و چندماهی ورزش کردم. همین اصلاح سبک