2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
سلام خواهرای گلم. منم فردا آزمایش میدم فقط یه جنین داشتم...چند روز دل درد و کمر درد داشتم ولی الان ه ...

شکیبا جون عزیزم ایشالا ک همون ی دونه جنین برات میمونه ومیشه نی نی و میاد بغلت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا فریزه فکر کنم عزیزم......

ن انا جون الان شوهرم گفت برای داروهستش

هنوز پول فدیزنگرفتن مگ میشه؟؟؟

‌بهمون گفتن ٤روزدیگ بیا کارت فریزبگیر ...نکنه اون موقع بگیرن؟؟؟؟‌واینکه اجی اگ جنین زیادباسه پول بیشرمیگیرن؟؟؟‌

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
ب تعداد هر جنین پول می گیرین برای فریز مرکز ما جنینی600

سلام به همه دوستان عزيز ، نه بابا ساناز جون رويان براي هر جنين كه ٦٠٠ نميگيره كلا فكر كنم سال اول گرون تر باشه هزينه فريز ، من سال اول كه ١٤ تا جنين داشتم براي كل ١٤ تا كه ٤ تا ني بود ٦٠٠ دادم و بعد سال دوم كه ميخواستم تمديد كنم ٨ تا جنين توي ٢ تا ني بود كه ١٠٠ تومان ازمون هزينه گرفتن .

ن انا جون الان شوهرم گفت برای داروهستش هنوز پول فدیزنگرفتن مگ میشه؟؟؟ ‌بهمون گفتن ٤روزدیگ بیا کارت ...

رز عزيز براي ٩تا جنين از من ٦٨٠ گرفتن، البته من اهوازم، وقتي كارت جنين بهت بدن پول فريز رو حساب ميكنن

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

[QUOTE=55173237]قدم دردونه هات پیشاپیش میارک......[/QUOTE

ممنون عزیزم .انتقال داد برام سه تا .دعا کنید .همش فک میکنم دلم درد میکنه .تلفن برام ضرر ندلره.

کسی پرند اشنا نداره بیاد امپول برام بزنه.

سلام به همه دوستان عزيز ، نه بابا ساناز جون رويان براي هر جنين كه ٦٠٠ نميگيره كلا فكر كنم سال اول گر ...

ولی از همسر من 600گرفتن فاکتورش هست بزار ا‌‌پلود می کنم می فرستم

پس این پول ک گرفتن واسه چی بوده؟کارت جنینم ندادن گفتن مراجعه بعدی حالا گفتم همسرم بره سر بزنه ببینه چ خبره

شاید انتقالم هزینه داره هنوز پول جنینو نگرفتن نمی دونم 

پس این پول ک گرفتن واسه چی بوده؟کارت جنینم ندادن گفتن مراجعه بعدی حالا گفتم همسرم بره سر بزنه ببینه ...

احتمالا ٦٠٠ براي همون جنين فريز بوده كارت جنين رو هم همون دفعه بعد كه رفتي بايد بگيري ولي من منظورم اين بود كه ظاهرا توي رويان سال اول براي جنين فريز همون ٦٠٠ رو ميگيرن به تعدادش كاري ندارن .

سلام خواهرای گلم. منم فردا آزمایش میدم فقط یه جنین داشتم...چند روز دل درد و کمر درد داشتم ولی الان ه ...

عزیزم ایشالله با همین یه دونه معجزه خدا رو درک میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com