2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا رویانم اعتقادی ب این ازمایش ها ندارن هر کار کردم ننوشتن برام

میدونم عزیزم
متاسفانه این یکی از معایب مراکز هست ، اکثر مراکز همین هستن متاسفانه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خیلی خوب بود.خدا رو شکر واقعا من با همههههههه حرفات موافقم لاله جون

خدا رو شکر واقعا
خدا به انا جون هم خیر بده حسابی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم ممنون از اطلاع رسانیت.... واقعا خیلیامون دربه دریم به خاطر فقط چند تا آز!!!!!

اره واقعا همین طوره
کاش جزو آزهای روتین بشه این موارد برای میکرو
مثل خیلی چیزای دیگه

حالا یه چیزی بگم بخندین
از ما حتی  ازمایش ایدز و هپاتیت هم نگرفتن !!

لاله جووووووووون ای جانم شما هم انتقال داشتی؟ وای من چه بی خبرم . عزیزم انشالله مثبت میشی :* چه روزی ...

اره عزیزم منم انتقال دادم
شنبه انتقال دادم
3 تا جنین گذاشتن امیدوارم هر چند تاش که خداوند صلاح میدونه برامون بمونن

عزیرم منم هفتگی داشتم ۲۵۰ رو..... آخریشم فکر کنم ۳۱ هفته زدم..... عزیزم توکلت به خدا باشه فقط حواس ...

انا جون چطور میشه مال بعضی ها پروژسترون قطع میشه مال بعضی ها تا اخر ادامه داره؟
ازمایش خاصی انجام میدن ؟

من پانکچر دارم فردا بنظرتون چی ببرم ک نیاز ه کی پانکچرمیشم؟؟؟‌و مرخص میشم؟ درضمن من میخام ب ...

رز عزیز به سلامتی ان شاء ا... کلی تخمک عالی میگیرن و کلی جنین خوب برات تشکیل میشه عزیزم 

من موز نخوردم ولی خود پرتقال و نارنگی و سیب می خورم شیر م می خورم خرما گفتم گرمی نخورم ماست و خیار ...

عزیزم لبنیات کلا سردن و بهتره خورده نشه
انقباض هم ایجاد میکنه
اب پرتقال هم به خاطر اسیدی بودنش بهتره خورده نشه
جنین شناس قبلی ما کلا برای من و شوهرم ممنوع کرده بود لبنیات و میوه های اسیدی رو
مثل کیوی و پرتقال و ....

خرما مشکل نداره

زمان انتقال به ما یه بروشور دادن که توش.اناناس رو خیلی تاکید کرده بود مخصوصا قسمت وسطش رو میگفت ملون ...

کلا تو این مواد خیلی نظرات متفاوته یه سری دکترا میگن بخورین یه سری میگن نخورین
به نظرم کسی که طبعش سرده بهتره گوجه و مرکبات نخوره لبنیات هم حتی تو طب سنتی به تازه عروس میگفتن نخورین که عقیمی موقت میاره که خب احتمالا به خاطر همون اثر انقباضش بود که اون موقع از نظر علمی نمیدونستن

ببخشید ممنونم که جواب منو میدین .

من از صب درگیر دکتر بودم یه سه سرم برام نوشته که خیلی هم هزینه بالایی داشت .الان تو بیمارستان ابان وصل کردن برام از ساعت 7هنوز تمام نشده تا ساعت یک تمام میشه .

اسمشو پرسیدم میگه ivigیاهمون ایمونوگلوبولین 

به خاطر چی اینو بهم داده ؟؟؟؟.صب هم انتقال دارم

چرا گرمی نباید خورد؟

عزیزم همچین باید یا نبایدی نداریم......

هر کس طبق طبعش و رعایت اعتدال پیش میره.....

من طبعم سرد بود از یه سال قبل انتقال تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم.....

وقتی حس کردم طبعم داره رو به گرمی میره سردی و گرمیو در کنار هم مصرف کردم پس میبینی باید و نباید غذایی هر کسیو طبع و شرایطش تعیین میکنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا عزیز خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده آجی گلم که حوصله به خرج میدی و با بزرگواری به همه سوالای باربط ...

فدات عزیزم این کمترین کاریه که در مقابل دعای دلهای مهربونتون از دستم بر میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com