2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست
آنا جون اونروزی تو یه کانال خوندم آناناس تو سه ماهه اول بارداری موجب سقط میشه بنظرتون درسته؟؟ البته ...

والا من کلا کارای عجیب غریب نکردم.....

من که هر روز هر روز آناناس نمیخوردم واسه انتقالمم ریسک نکردم.....

ضمنا با یه سری مشکلات من تداخل داشت فکر کنم الان حضور ذهن ندارم واسه همین من نخوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که مثل من انتقال دادین شما هم شکم و پهلوتون گرمه؟؟؟ من بدنم همیشه معتدل بوده یعنی تا حالا ک ...

حس گرگرفتگی میاد سراغت.....

من که کلا طبعم سرد بود از ماه سوم به بعد یواش یواش به سمت گرمی رفت.....

حتی بعضا دیگه تحمل کمترین لباسم نداشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجونم ینی ناهارم میدن؟؟؟‌پول جدا میگیرن؟؟ راسش هاس سی جی ندارم...سینافکت داد ک ٧٠ واحددیشب زدم وا ...

عزیرم بله پول نهارو ازت میگیرن.....

من ترجیح دادم بیشتر بمونم یعنی تا تایم نهار از تخت تکون نخوردم حتی برا دستشوییم گفتم لگن بذارن....

موقع نهار پاشدم نهارمو خوردم و دیگه اومدیم خونه.....

عزیزم کمپوت رو ببری خوبه چون بعد بهوش اومدن یه کم که گذشت اول میگن آب کمپوت بخوری بعدشم خودشو......

ببری اونجا لازم نیست دنبال کمپوت بگردی.....

بچه ها من سوم اسفند ساعت 9 صبح انتقال دادم اونروز روز اولم میشه؟

عزیزم هر بیست و چهار ساعت یه روزه!!!!!

یعنی ۹ صبح سوم تا ۹ صبح ۴ اسفند میشه یه روز کامل......

ممنون كه جوابمو ميدي انا جان بعد ٣١هفته شياف هم داشتي ؟

عزیزم من کلا شیافم هفته ۱۵-۱۶ تموم شد.....

اگه برات تجویز کرده استفاده کن نگران نباش......

انا جون چطور میشه مال بعضی ها پروژسترون قطع میشه مال بعضی ها تا اخر ادامه داره؟ ازمایش خاصی انجام می ...

نه عزیزم برا من که آزمایش خاصی نبود.....

به مرور کم کردن وقتی دیدن شرایط استیبله به کم کردن ادامه دادن.....

کسایی که شرایط حساس دارن همچنان براسون ادامه میدن.....

ببخشید ممنونم که جواب منو میدین . من از صب درگیر دکتر بودم یه سه سرم برام نوشته که خیلی هم هزینه با ...

عزیزم برا مشکل ایمنیته.....

ایشالله سری بعد که بعد + شدنته دیگه میتونی تایید کنی و مناسب برات تموم میشه.....

منم تا ماه ۶ بارداریم داشتم.....

عزیزم تزریق بعدیتو میتونی بیمارستانهای دولتی یا طرف قرارداد بزنی من بقیه رو الغدیر زدم مناسب می افتاد برام تزریقش.....

ثمین جون خدا رو شکر که راه درست رو نشونت داد ثمین خدایی عاشق شخصیت و رفتار و منش خاصش نشدی؟ من تو د ...

لاله جون خدایی خیلی با شخصیت بود خیلی با آرامش توضیح داد برام.لاله جون به نظرت تشخیصش درسته یعنی واقعا با این شرایط امیدی هست به طبیعی باردار شدن من؟ازش پرسیدم اخه من پردنیزولون رو قطع کنم بازم ایمنیم نمیره بالا گفت نه تو تا 1سال مهلت داری .نمیدونم والا امید واهی بوده یا نه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام دوستاي مهربون

ماماناي جديد مبارك باشه ان شاءالله سر سفره هفت سين همه به شادي با نينياي كوچولوتون بشينين و با دلخوشي سال رو تحويل كنين

من به حساب سونو هفته ٥ فردا وارد ٧ هفته بايد بشم و فردا عصر سونوي قلب دارم، محتاج دعاهاتونم شديداً ، منو يادتون نره تو رو خدا

الان سمت راست رحمم چنان تيري كشيد كه برق از سرم پريد ، اينا عاديه ؟؟؟ اولين بار بود

من پانکچر دارم فردا بنظرتون چی ببرم ک نیاز ه کی پانکچرمیشم؟؟؟‌و مرخص میشم؟ درضمن من میخام ب ...

عزیزم منم آبان پانکچر شدم.اصلا چیزی نیاز نیست ببری...من هفت و نیم رفتم پذیرش کارامو کردم ساعت هشت لباس عوض کردم رفتم بخش ای وی اف.هشت و نیم بیهوش شدم..تا ده ریکاوری بودم.بعد آوردن بخش .ساعت دو نیم هم مرخص شدم باید دو سه بار بری دسشویی و غذا هم بخوری مشکلی نباشه مرخصی.البته من هایپر نشده بودم...امیدوارم پانکچر خوبی داشته باشب

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
اناجونم ینی ناهارم میدن؟؟؟‌پول جدا میگیرن؟؟ راسش هاس سی جی ندارم...سینافکت داد ک ٧٠ واحددیشب زدم وا ...

عزیزم پرستارا نذاشتن من کمپوت یا چیز دیگه بخورم...پول غذا رو جدا نمیگیرن با همه...چطور هاش سی جی نداشتی.مطمینی؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام دوستاي مهربون ماماناي جديد مبارك باشه ان شاءالله سر سفره هفت سين همه به شادي با نينياي كوچولوت ...

عزيزم انشالا به سلامتي، اين دردا خيلي توي بارداري شايع هست، خودت رو درگير نكن و لذت بارداريت رو ببر

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام 

هزینهPGD توی رویان کسی میدونه چنده ؟

برای هر جنین جدا میگیرن ؟

شنیدم حدود 10 تمون هست برای هر جنین یعنی با ivf میشه حدود بیست تومن 

من باز برکشتم من همون خورشید خانه مانان فرانکم یا باران 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
لاله جون خدایی خیلی با شخصیت بود خیلی با آرامش توضیح داد برام.لاله جون به نظرت تشخیصش درسته یعنی واق ...

ثمین جون واقعا فکر نکنم اثرش به این زودی بره من از خودم دیدم که میگم......

چون پرد شدیدا ایمنیو سرکوب میکنه!!!!!

من تا قبل پرد سالها بود حتی یه سرمام نخورده بودم......

بعد پرد و زایمانم فرت فرت مریض شدم حتی یادت باشه ذاتالریه هم کردم و بیمارستانم بستری شدممممم.....

تازه یه مدته حس میکنم اثرش رفته......