2777
2789

اگه خودتون یا اطرافیان

قبل بارداری آسم داشتن و با اون حال باردار شدن

لطفا بگید بهم بارداری شون چطور گذشت

موفق بود؟‌ سر وقت؟

خیلی اذیت شدن یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

اول متخصص ریه برو، اجازه بگیر، بعد تحت نظر زنان هم باش ان شاءالله مشکلی نیست

اونا که گفتن ایرادی نداره

ولی کلا میخوام بدونم کسایی ک اسم شدید داشتن باردار شدن

چطور گذشته بهشوت

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با دکترت مشورت کن

چک میکته چه اسپری یا دارویی مصرف میکنی، لازم باشه تغییرش میده

ولی به حالت کلی مشکلی نداره

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
با دکترت مشورت کنچک میکته چه اسپری یا دارویی مصرف میکنی، لازم باشه تغییرش میدهولی به حالت کلی مشکلی ...

مال من شدیده

دکتر گفت ایرادی نداره

ولی کلا میخوام بدونم کسایی ک آسم شدید داشتن باردار شدن

چطور گذشته بهشون

مال من شدیدهدکتر گفت ایرادی ندارهولی کلا میخوام بدونم کسایی ک آسم شدید داشتن باردار شدنچطور گذشته به ...

ببین برا من شدید بود، کم کم بهتر شدم.

تو بارداری اذیت خاصی نداشت برام

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
ببین برا من شدید بود، کم کم بهتر شدم.تو بارداری اذیت خاصی نداشت برام

من تو بارداری قبلیم از ماه ۴.۵ نشسته میخابیدم از تنگی نفس

چون نمیدونستم و دارو مصرف نمیکردم

شما با دارو حالت خوب بود؟

ببین برا من شدید بود، کم کم بهتر شدم.تو بارداری اذیت خاصی نداشت برام

عزیزجان علایم تون چطوری بود موقع آسم شدید

من تو بارداری قبلیم از ماه ۴.۵ نشسته میخابیدم از تنگی نفسچون نمیدونستم و دارو مصرف نمیکردمشما با دار ...

بگردمت🥺

من سر اولی ک هنوز مشکل نداشتم

سردومی همون اول داروهامو بردم پیش دکتر، ک نظر بده اگ لازمه تغییر بده، گفت مشکل نداره همونو بزن

البته قرص نمیخوردم دیگ فقط اسپری

عزیزجان علایم تون چطوری بود موقع آسم شدید

داغون

هرروز هرروز...

یه شبا تاصبح نمیتونستم بخوابم...💔

بگردمت🥺من سر اولی ک هنوز مشکل نداشتمسردومی همون اول داروهامو بردم پیش دکتر، ک نظر بده اگ لازمه تغیی ...

عزیزممم

بعد اسپری عوارض نداره تو بارداری

عزیزمممبعد اسپری عوارض نداره تو بارداری

ببین اینی ک من میزدم دکتر گفت نه اوکیه.

برا همین میگم طبق محتویاتش، بپرس دکترت نظر بده

داغونهرروز هرروز...یه شبا تاصبح نمیتونستم بخوابم...💔

ای خدا😭

منم همینطورم

چقد طول کشید تا الحمدلله خوب شدی

ببین اینی ک من میزدم دکتر گفت نه اوکیه.برا همین میگم طبق محتویاتش، بپرس دکترت نظر بده

چشم گلم‌ممنونم

ای خدا😭منم همینطورمچقد طول کشید تا الحمدلله خوب شدی

من از بچگی یه رگه هایی از آسم داشتم

چند سال خوب بود، باز دو سال مثلا خراب...

از آخر دبیرستان تا تولد بچه اولم خوب بودم، کامل عادی، نهایت سالی یبار یه حمله داشتم، تا چندماه بعد زایمان شروع شد...

تقریبا سه سال باهمون حال داغونی ک بهت میگم... پیگیری قلب ریه معده... تا قرص اعصاب... دوره سختی بود...

آخرین بار اربعین داروهامو با خودم بردم، فکر کنم آخرین سفر بود، 

با استرس هم رفتم، چون حالم بد بود میترسیدم اونجا طوریم سه

اونجا کلا دارو نیازم نشد

دیگ علائم خفیف شد... تا اوایل بارداری دومم... الان یک سالی هست کلا دارو استفاده نکردم..