2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم اصلا تحت هیچ شرایطی نمیشه از تعداد فولیکول تعداد تخمکو گفت تا پانکچر نشه هیچی نمیشه گفت......

آنا جون دکتر من وقتی سونو میکرد سایز تخمکها رو بلند بلند میگه تا ماماش وارد کنه تویه پرونده .واسه همین میدونم چند تا فولیکول داشتم وسایزشونم میدونستم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
روز هفتم انتقالم گلاب به روتون بیرون روی هم گرفتم

مطمئنم مامان شدی از الان مبارکه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر طرازی رفتم و مشکل ایمنی انعقادی داشتم و پلی کیستیک هستم

مامان بهار جون میگی استراحتت چجوری بود؟؟؟مثلا چقدر میخوابیدی؟؟؟کار خونه چی انجام دادی؟؟؟راه میرفتی؟؟؟نشاسته و شیر سویا خوردی؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سوگل جان چطوری عزیزم؟ منم انگار یکی مشت زده تو شکمم دقیقا از زیر جناق سینه درد دارم تا ناحیه شرمگاه ...

لاله جون منم دقيقا از زير جناق سينه ام تا پايين درد دارم، پروژسترونم ٢ بود، راستش من خودم دوست داشتم بعد از عيد باشه، چون شهر من مهمان پذيره و در روزهاي عيد كلي رفت و آمد داريم و چون جز مامانم كسي نميدونه من وارد اين پروسه شدم، ترجيحم الان نبود، بعد از پانكچر دكتر گفت نماي تخمدان براي انتقال خوب نيست و بهتره بزاريم كه به فرم عادي برگرده، ولي من كه ظاهرا هايپر نبودم چرا بايد تخمدان هام زياد تحريك شده باشن؟ حالا يكشنبه نامه اعمالم رو ميگيرم، توكل به خدا

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام به همه ی دوستان عزیز من یه مدت نبودم دلم براتون تنگ شده بود . امیدوارم همگی خوب و خوش باشید 

پریا جون ناراحت شدم منفی شدی ایشالا طبیعی مامان میشی 

بهار جون به سلامتی که مامان شدی بهت تبریک میگم

افسون جان ایشالا شما هم ازمایشت مثبت میشه

پرپر جون عزیزم رفتی سونو ؟ 

مامان سبحان و بقیه دوستانی که زایمانشون نزدیکه ایشالا به خوشی زایمان کنید . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم خیلی ناراحت شدم اصلا قابل بیان نیست هیچ چیزی نمیتونم بگم که درمان دلت باشه عزیزم خدا بهتون ...

ممنون لاله جون. ان شالله خدا بهت یه نی نی سالم بده بزودی.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
بچه ها من الان ترشح خونی دیدم سرما هم خوردم عطسه پشت عطسه😢😢😢شیاف بزارم؟

حتما سوپ مرغ درست کن. و خودتو گرم نگهدار تا زود خوب بشی. اگه تونستی برو دکتر ببین چی صلاح میدونه.اگه لازم باشه آنتی بیوتیک میده.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

شایلین جون بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم طبیعی باردار شدی 

آنا جون و بقیه دوستان میشه راهنمایی کنید من پیش یه دکتری میرم که تو هفته ۱۲ تازه میگفت باید زودتر استرادیول رو قط میکردی میگفت مثلا هفته۸ میگفت دوز داروت زیاد بوده واسه جنین ناهنجاری پیش میاد . من از اول روزی سه تا استرادیول و یه اکویین استروژن داشتم . منم کلی ناراحت شدم گفتم خب چرا نگفتی قط کنم میگفت باید بری پیش یه دکتر متخصص ای وی اف . رفتم که اونم کلی دعوا کرد که سریع استروژن قط کن ۵ روز روزی یکی خوردم امروز دو روزه که قط کردم . و گفت که آمپول روزی دوتا میزدم بشه دوتا شیاف حالا بعد یه هفته رفتم میگه شیاف روزی یکی بعدم تا هفته ۱۵ کلا شیاف قط که فک کنم دیگه جایگزینی هم نداره مگه میشه ؟؟ مگه داریم ؟؟  من ترسیدم شیاف بشه یکی الان دارم همون روزی دوتا رو استفاده میکنم تازه استرادیول رو هم با ترس و لرز قط کردم خدا به خیر بگذرونه .

کسی بوده تو بارداریش کلا پروژسترون تو اوایل ماه ۴ کلا قط شده باشه ؟

آنا جون جفت رو تو سونو زده قدامی و نوشته interna os رو پوشیده فک کنم همین باشه یعنی چی؟؟ یعنی جفت پایینه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
به سلامتی انتقالت انجام بشه عزیزم و مامان یکی دو تا نی نی خوشکل بشی

فدات عزیزم منم همچنین این دعای زیبا رو برای شما خواستارم انشالله نتیجه سختی هات دوتا نی نی شیرین بشه

خداجونم شکرت       
چه قدر خوشم میاد از دکترایی که از اول همه چیز رو زیر نظر دارن من ارزوم شد دکترم یه چیز رو خودش بگه ...

خدا نسلشون ورداره ک اصلا مراقب جون ادمانیستن این دکترا

اره دکترم گفت احتمال هایپری هست تخمک زیادداری باتوجه ب اینکه من باکمترین دز شرکع کردم ....گفتم هایپرخعلی بده ..گفت ن اتفاقا pcoای ها هایپرمیشن اکثراواین خوبه چون نشون دهنده اینه ک تخمکات رشدکرده .یکم حالم بهترشد

وپودرپرتتین داد بهم وگفت کاری کنم ک لااقل دم عیدی مشکلی برات پیش نیاد .انتقالم فک نکنم انجام بسه ...ولی گفت شنبه بیا باز ببینم میگم بهت و استرادیولم شروع کردم ....مریونالم بهم گفت یدونه عصلانی بزنم .....

راستی تو چکارکردی چن تاتخمک داشتی؟؟؟؟

‌جنین چن تاشد؟؟؟

‌حالت خوبه الان ؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
عزیزم من کاملا کلینیک دکتر رستمی رو میشناسم اصلا به اونجا فکر نکنین عزیزم در مورد داروی اشتباهی نم ...

من بیمارستان خاتم میکرو کزدم

٢٢تاتخمک کشید ازم بعد ٦تاجنین شدبرام....امکان داره اصن؟؟؟؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
شایلین جون بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم طبیعی باردار شدی  آنا جون و بقیه دوستان میشه راهنمای ...

سلام عاطي جون ، خدا رو شكر كه برگشتي عزيزم ، استرس بيخود نداشته باش خانمي ، استراديول توي همين هفته ها كمي زودتر يا ديرتر قطع ميشه ، پروژسترونم ديگه ببين دكترت هر چي ميگه همون رو استفاده كن ، مثلا من اگر طول سرويكسم لب مرز نبود دكترم ميخواست پروژسترون رو قطع كنه خيلي زودتر ولي به خاطر طول سرويكسم تا هفته ٣٣ داشتم شبي يك شياف ، پس شما هم استرس بيخودي به خودت نده .

دکتر طرازی رفتم و مشکل ایمنی انعقادی داشتم و پلی کیستیک هستم

بهار جون منم یه سمتم پلی کیستیک هستش یه وجب سمت راست نافم از بعد انتقال تا الان بعضی اوقات یه درد خیلی خفیفی تویه نقطه احساس میکنم شما هم اینطوری شدی؟

خداجونم شکرت       
نه بابا لاپرا هم نمیکنه گفت اریا فقط 4تومن هزینشه انگاری.من لاپرا رو تویه الزهرا سال 92 ظهیری برام ا ...

ثمین اونایی که اندومتریوز دارن انجام میده
یکی تو مطبش بود تابستون تو الزهرا انجام داده بود
شما برا چی میخواستی لاپرا کنی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس با این اوصاف به جز روز یکشنبه یه سونو دیگه ام دارم. ۳رفتم .۷ رفتم.گفتن دهم پریود برم .حتما یکیم ...

ببین اصولا طبق رشد فولیکول ها تاریخ سونو میدن
ممکنه 12 باشه ممکنه 13 باشه
ممکنه فولی هات کاملا بزرگ باشن و دیگه سونو نکنه که البته این امکانش کمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو