2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
😂😂😂😂😂😂😂چشم

بهار 2ساعت پیش با پژمان دعوام شده حرصمو سرت در میارما اییییییییییش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

راستی یادم نیست یکی از بچه ها گفته بود شیاف گلیسیرین همون بیزاکودیل هست
اما نیست بچه ها
من بیزاکودیل رو سرچ گردم دیدم ساختارش خیلی فرق داره حتی شبیع گلیسیرین هم نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان متوجه شدم.خوب حالا مثلا دست خانم دکتر نمیچرخه تویه الزهرا حتما باید آریا کورتاژ کنه؟

خب اریا پولش رو خودش میگیره دیگه
الزهرا دولتیه پولی بهش نمیدن !!!!!
فقط میدونم ماهی یه بار لاپرا میکنه تو الزهرا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون گفت تو دو تا نسخه بنوسین دو روز مختلف بیا برای تاییدش لاله چند بار تو سیکل پانکچر سونو شدی

برا منم تو دو تا نسخه مینوشت
اما همون شب هر دو تا نسخه رو تایید میکردن برام

من روز 3 پریود
7 پریود
10 پریود
12 پریود

خب اریا پولش رو خودش میگیره دیگه الزهرا دولتیه پولی بهش نمیدن !!!!! فقط میدونم ماهی یه بار لاپرا میک ...

نه بابا لاپرا هم نمیکنه گفت اریا فقط 4تومن هزینشه انگاری.من لاپرا رو تویه الزهرا سال 92 ظهیری برام انجام داد اینبار ازش پرسیدم گفت نه دیگه فقط آریا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خدا از دهنت بشفه انا جون خودم دیشب تا صبح کلی خواب بد دیدم خواب دیدم تو کارت جنین هامون نوشته جنین ...

عزیزم براشون انرژی + برست و باقیشو بسپر به خدا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا منم تو دو تا نسخه مینوشت اما همون شب هر دو تا نسخه رو تایید میکردن برام من روز 3 پریود 7 پری ...

پس با این اوصاف به جز روز یکشنبه یه سونو دیگه ام دارم.

۳رفتم .۷ رفتم.گفتن دهم پریود برم .حتما یکیم ۱۲ پریوده

یا امام رضا
بهار 2ساعت پیش با پژمان دعوام شده حرصمو سرت در میارما اییییییییییش

نه توروخدا با من اینکارو نکن من الان شرایطشو ندارم😂😂😂بزار فردا ک من جواب آزمایشم بگیرم و کیفم کوک بشه اون وقت باشه 

لاله جان دو روز قبل پانکچر رفته بودم سونو دکتر تخمکا رو میشمرد دقیقا 9تا تخمک بود با عدداش همه رو می ...

عزیزم اصلا تحت هیچ شرایطی نمیشه از تعداد فولیکول تعداد تخمکو گفت تا پانکچر نشه هیچی نمیشه گفت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی یادم نیست یکی از بچه ها گفته بود شیاف گلیسیرین همون بیزاکودیل هست اما نیست بچه ها من بیزاکود ...

ولی در بارداری مانعی نداره یعنی فکر نمیکنم با یکبار استفاده مشکلی پیش بیاد روش نوشته شیاف گلیسیرین ..عزیزم میخوای برای اطمینان  تو نت بزن شیاف بیزاکودیل در بارداری

نه توروخدا با من اینکارو نکن من الان شرایطشو ندارم😂😂😂بزار فردا ک من جواب آزمایشم بگیرم و کیفم کوک ...

بهار جان میشه بگین کدوم مرکز یادکتررفتین؟ مشکلتون چی بود؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
بهار تازه یادم اومد!! تو نبودی میگفتی میخوام داروهامو قطع کنم؟؟؟؟ الان حق دارم چه کارت کنم ایا؟ خود ...

منم باهات موافقم......

هر تصمیمی بگیری منم بازی.....

آنا جون تو دستور پزشکی ک بیمارستان بهم داد نوشته در صورت لکه بینی هر ۲۴ ساعت ی دونه شیاف ک منم همون ...

خدارو شکر که قطع شده پس دیگه ادامه بده شیافتو.....