2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام من دیروز صبح انتقال دادم 😁😁😁😁

به سلامتی انتقالت انجام بشه عزیزم و مامان یکی دو تا نی نی خوشکل بشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جون خیلی خیلی از دیدن امضات خوشحال شدم آفرین به تو عزیزم انشالله خدا بهت دوتا نی نی سالم و سلام ...

عزیزم حتما امکان فریز کردنش نبوده
ارزش انتقال دادن هم نداشته
فکرتو مشغول نکن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه  دکترم برام امپول ستروتاید نوشته ولی اصلا پیدا نمیکنم . اصلا پیدا نمیشه. باید چکار ...

اره عزیزم ضروریه
نسخه رو ببر برات دکتر ارگالوتران بنویسه

خشکلایی که باردارشدین امپول پروزسترون وقرص دوفاستون واسترادیول تاکی ادامه داره؟؟

عزيزم من دوفاستون نداشتم ، استراديول تا هفته ٩ اينطورها بود يعني از هفته ٦ كه رفتم سونوي قلب كم كم كمش كرد دكترم و تا هفته ٩ قطع شد ، آمپول پروژسترون رو هم كم كم براي من كاهش داد دكترم و تا هفته ٢٥ قطع شد ولي بعد كه دكترم رو عوض كردم گفت شبي يه دونه شياف پروژسترون استفاده كنم كه تا دو يا سه هفته پيش داشتم . 

سلام دوستان صبح تون بخیر من دیروز ویزیت شدم با یه دکتر جدید..میخواستم نظرشون رو بدونم ایشون به ...

اتریسا جون در مورد داروی ایرانی که کاملا موافقم چون واقعا همینه
من حای شما بودم اگه ومساله ی مالیش براتون سخت نیست حرف دکتر رو گوش میدادم میرفتم انگلیس
واقعا تعریف انگلیس رو شنیدم
تو این زمینه کشورای دیگه هم خیلی از ما جلوتر نیستن
اما انگلیس خیلی کارشون درسته

عزیزم من کاملا کلینیک دکتر رستمی رو میشناسم اصلا به اونجا فکر نکنین عزیزم در مورد داروی اشتباهی نم ...

لاله جون عزيزم جاي خواهرم ميموني ، ميدونم واقعا توي اين راه همه ما خيلي اذيت شديم ولي تو رو خدا اين قدر منفي فكر نكن ، البته اين حرف رو كه به شما زدم يه جورايي به خودم هم دارم ميزنما يه مدت بود اين قدر استرس اينكه خدايي نكرده زبونم لال بچه ام اينطوري بشه و اونطوري بشه اذيتم ميكرد كه با خودم تصميم گرفتم فقط انرژي مثبت بدم به خودم ، دنياي بدي شده ولي من كه وقتي با دخترم حرف ميزنم بهش ميگم مامان فكر نكني دنيا اين قدر بده ها قشنگيهايي هم داره همش دارم يه جورايي به خودم اميد ميدم ، جز به خداي بزرگ نميشه به كسي توكل كرد واقعا ، ان شا الله دست همه بنده هاش رو بگيره . 

سلام آناجون و بقیه دوستان. دیروز کمی احساس کردم علایمم کم شده بخصوص دمای بدنم پایین اومده بود. این ب ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم
اصلا قابل بیان نیست
هیچ چیزی نمیتونم بگم که درمان دلت باشه عزیزم
خدا بهتون صبر بده و توان اینکه زود سر پا بشین

نازی جون اگه با توجه به مهارتش از رو سونو تشخیص میده چرا برا من نوشت ؟ داروهای ثمین بیشتر هم بود قاع ...

این دکتر بی خیال رو خوب اومدی.حالا انشالله باردار شدی بعدش بیخیالیشو میبینی.هرچی میگی میگه خانم بذار قلبش تشکیل شه بعد .باورم نمیشه هنوزم منو بدون حتی 1آزمایش برد زیر بیهوشی.انتقال داد.هه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی. من وارد سیکل میکرو شدم فقط دو تا فولیکول داشتم تخمک کشی کردم و ۳ تا تخمک داشتم یکیش جن ...

عزیزم ان شاء ا... با همین مامانی
فعلا فکرتو درگیر هیچ چیزی نکن لطفا

چی بگم ، من این روزا مطب بودم برای همه نوشت

بخدا قسم برا من هیچ آزمایشی ننوشت هیچی .یعنی هیچ ازمایشی ندارم که به اسم ظهیری ثبت شده باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان عزیزم ...خبر خوش دارم براتون ک الهی قسمت تک تک شما عزیزانم بشه..بچه ها آزمایشم مثبت شد🤰 ...

بهار جان مبارکه عزیزم
فدات بشم که با خبر خوشت حال منو هم خوب کردی
ان شاء ا... اواخر اسفند میری و قلبشم میبینی عزیزم

بچه ها من الان ترشح خونی دیدم سرما هم خوردم عطسه پشت عطسه😢😢😢شیاف بزارم؟

بذار بذار.ای وای

سلام خدمت دوستای خوبم آنا جون منو دریادل جون امروز آز داشتیم بتای من697بود😊😍ممنون از دعاهای خوبتون ...

عزیزم برا شما هم مبارکه فدات شم
به سلامتی عزیزم
ان شاء ا... 9 ماه رو به سلامت طی کنین هر دوتون

بچه هامن رفتم سونوکنجدمودیدم بادستوپاهاش وقلب خشکلش خداروووووووشکر😍😍😍😍قلبشم نرمال میزد.ساک دیگم۵ ...

مبارکت باشه خواهری خداروشکر