2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
لاله جون برا این میپرسم اطلاع داشته باشم برا اطلاع رسانی..... اخیرا هپارین یا امثالهم (البته ایرانی ...

من هنوز نخریدم انا جون اما تا جایی که میدونم کلا تعرفه همه دارو ها کم شده
قبلا خیلی بهتر بود و بیمه سهم بیشترش رو میداد
اما الان بقیه دارو ها هم همین حدودای یک سوم هست بعضی ها هم نصف
مثلا گونال نصفش رو میداد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان رفتم دكتر اب دورجنين بازم زياد شده قرار شد چكاب هام هفتگي بشه اون درد هم كفت يا مال كيسه ...

مینو جان حواست پس به دردهات باشه
عزیزم سعی کن مقوی بخوری مخصوصا پر پروتئین
هر چند وزن گیری جنین از ماه 7 هست اما شما رو تغذیه رعایت کن تا وزن جنین نرمال باشه
ریه اش هم که امپول میزنن زودتر تشکیل بشه
در این حالت حتی 34 هم دنیا بیاد دیگه دستگاه نمیره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تویه سیکلایی که تویه ابن سینا داشتم همیشه ازمایش پروژسترون میگرفتن ولی این ظهیری نه هیچ آزمایشی نمین ...

چی بگم ، من این روزا مطب بودم برای همه نوشت

فدات شم ثمين جون، عزيزم دكتري كه ماهر باشه نياز به اين ازمايشها نداره در واقع، از سونو وضعيت ديواره ...

نازی جون اگه با توجه به مهارتش از رو سونو تشخیص میده چرا برا من نوشت ؟
داروهای ثمین بیشتر هم بود قاعدتا هورموناش بیشتر و بالاتر بوده

نازی جون علت اینکه با این همه کم کاری باز میگی دکتر ما ماهره چیه؟ واقعا برام جای سواله
تنها کار مثبتی که برای من کرد دادن دکا پپتیل بود که باعث نشه مثل سری قبل اب شیفت کنه داخل شکم
من کارای درستش هم قطعا میفهمم
اما اینکه ویتامین دی من 17 بود و هیچی نگفت
اینکه از اول دوز داروهام زیاد بود بعد کم کرد
اینکه تیروئید و کم خونی و مشکلات دیگه رو اصلا چک نکرد و تازه روز پانکچر مشخص شد من کم خونی دارم !!
اینکه از رو سونو نگفت شما رژیمت چطور باشه که مثل قبل مشکل برات ایجاد نشه
اینکه هیچ دارویی برای خودم یا شوهرم تجویز نکرد حتی فولیک اسید ساده و.....

با همه ی این کوتاهی ها واقعا برام جالبه که میگین دکتر ماهریه
من با علمش مشکل ندارم اما قطعا دکتر بی خیالیه

انا جان من بعضي وقتا احساس بسيار سنگيني در شكم دارم طوريكه نفسم در نمياد يا موقع جابجايي بسيار سختمه ولي يوقتايي نه بسيار سبك ام راحت بلند ميشم دراز ميكشم از اين دست به اون دست ميشم و لي وقتي سنگينم ميخام پاشم درد دارم يعني اونوقتا انقباضه؟

بچه هامن رفتم سونوکنجدمودیدم بادستوپاهاش وقلب خشکلش خداروووووووشکر😍😍😍😍قلبشم نرمال میزد.ساک دیگم۵هفته بودگفت جذب میشه .خداروشکریکیش سالمه

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
بچه هامن رفتم سونوکنجدمودیدم بادستوپاهاش وقلب خشکلش خداروووووووشکر😍😍😍😍قلبشم نرمال میزد.ساک دیگم۵ ...

مبارکه خانمی.  برای ما هم دعا کن عزیز 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
بچه ها من الان ترشح خونی دیدم سرما هم خوردم عطسه پشت عطسه😢😢😢شیاف بزارم؟

سلام به همه دوستان عزيزم ، بهار جون خيلي با خوشحاليت خوشحال شدم ، اصلا هم نگران نباش و به خودت استرس وارد نكن ، فقط استراحت كن شياف رو هم به نظرم زنگ بزن بپرس كه بايد اضافه كني يا نه ، همه ما اوايل بارداري اين ترشحات خوني و لكه بينيها رو داشتيم . 

راستي من هم اسفندي هستم و ١٦ اسفند تولدمه . 😍😍😍😍

سلام به همه دوستان عزيزم ، بهار جون خيلي با خوشحاليت خوشحال شدم ، اصلا هم نگران نباش و به خودت استرس ...

مرسی عزیزم خیلی بهم حرفت آرامش داد...این ترشح دیدم فقط دارم گریه میکنم فعلا ک چیزی نیومد دیگه ولی با عطسه هایی ک میکردم این ترشح خونی دیدم توکل ب خدا هر چی خواست خدا باشه همون میشه فردا میرم آزمایش التماس دعا دارم از همتون🙇‍♀️

نازی جون والا راستش همسرم الان با مرفولوژی 70درصد و تحرک 35درصد مشکل حادی نداره رنج نرمال ازمایشگاه ...

ثمین جون خیلی خوبه که میخوای طبیعی اقدام کنی
ببین چون الان یه بار باردار شدی خیلی شانست بالاست
خیلی ها بعد از سقط خودشون طبیعی اردار میشن

فقط حواست باشه دکتری که میری همه ی مکمل های لازم برای کیفیت تخمک رو برات تجویز کنه
مساله کم خونیت هم بهش دقت کنه

اگه دوست داری دکتر متخصص خون بهت معرفی کنم
هر چند فکر کنم دکتر زنان هم از پسش بر بیاد