2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
امروز عصر شوهرم كفت با ماشين بريم يراي تخت بچه ببينيم جلو درب مغازه پياده ميشيم و دوباره سريع ميام ت ...

عزيزم من خودم نرفتم براي تخت و كمد دخترم ، حتي همسرم هم ميخواست بره ولي اصلا نتونست برنامه اش رو هماهنگ كنه ، من كلا خيلي سليقه مامانم رو قبول دارم ، كلا توي اين مدت براي لباس خريدن براي خودم هم مامانم خريده و آورده نهايت طي كرده كه اگر نپسنديدم ببره عوض كنه كه در اكثر مواقع هم پسندم شده ، تخت و كمد رو هم مامانم با زنداداشم رفتن خريدن حتي عكسش رو هم نفرستادن ، يك روز مامانم اومد خونمون من تنها توي اتاق خواب بودم ديدم ميگه بيدار شو دارن تخت و كمد رو ميارن ، در اين حد بنده آدم ريلكسي هستم توي اينجور موارد . 😂😂😂😂 براي خريد لباسهاش هم من فقط يك بار وقتي از دكتر ميومدم با مادرم همين نزديك خونمون رفتيم يك مقدار خريد كرديم بقيه رو يا تنهايي رفته خريده مامانم يا يك بار هم با زنداداشم رفتن خريد كردن ولي بيشترش رو تنهايي خريده و بسيار هم خوش سليقه هست خدا رو شكر . 😍😍😍

عزیزم خدارو شکر که به خیر گذشته ایشالله حالت بهترم میشه و هر دوازده جنینت عالی میشن..... ببین اومدم ...

خدا از دهنت بشفه انا جون
خودم دیشب تا صبح کلی خواب بد دیدم
خواب دیدم تو کارت جنین هامون نوشته جنین ها کیفیت خوب ندارن و سلولهااشون هم اندازه نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین جون خیلی خوبه که میخوای طبیعی اقدام کنی ببین چون الان یه بار باردار شدی خیلی شانست بالاست خیلی ...

لاله جون اگر برات زحمتی نیست متخصص خون رو بهم معرفی کن.بعد ی سوال به نظرت دکتر قلعه باغی نوبت دهیش خیلی طولانیه؟میخوام فردا بزنگم ازشون وقت بگیرم هرچه سریعتر برم پیشش.بعد میدونی چه روزایی هستش؟دکتر دیگه ای میشناسی رشت باشه متخصص ایمونولوژی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید عزیزم الان از اونجا کیا اینجا هستن شما میدونی؟

هر کسی از دوستان که تو تاپیک قبل بوده و همچنان فعالیت داره اینجا اومده.....

اونایی که بعد از تشکیل خونه جدید اونجا میرفتن همه جدید بودن وگرنه قدیمیا اکثرا شیفت کردن این تاپیک.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز سونو شدم .دوباره برام امپول منوپیور و گونال و ستروتاید نوشت .کل شهر رو زنگ زدم هر در ...

ندا جان هماهنگ میکردی بعدا نسخه میاری و بقیه پولت رو پس میگیری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه  من امروز صبح يه ستروتايد دور ناف تزريق كردم ، احساس ميكنم محل تزريق يكم باد داره ...

نگران نباش چیزی نیست.....

کیسه یخ بذار خوب میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون خوشحالم كه سلامتي، دقيق حالتو ميفهمم منم داغونم، انگار كاميون از روي شكمم رد شده، در مورد ا ...

سوگل جان چطوری عزیزم؟
منم انگار یکی مشت زده تو شکمم
دقیقا از زیر جناق سینه درد دارم تا ناحیه شرمگاه

مگه پروژسترونت چند بود؟
به من همون روز تو بیمارستان دو تا امپول پروژ زدن و فردا هم انتقال دادم
اما با این حال خرابم اصلا نمیدونم چی میشه
من الانش دارم میمیرم با درد ها و نفخ
بعد از انتقال بدتر هم میشه

یاس عزیز خیلی ناراحت شدم عزیزم ان شاء الله خداخیلی زود غمتوتبدیل به شادی کنه مامانای جدید تاپیک دری ...

ممنون عزیزم 

لاله جون درکت میکنم عزیزماز خدا میخوام کل تخمکات جنینهای پر سلولی تپل بشن 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم
توکل به خدا

انا جون اخرین استرادیولم 2 روز قبل از پانکچر بود که شد 2670 والا دکترم گفت مهم نیست ما بالای 7 هزار ...

ایشالله هر چی خیره پیش بیاد و اگه انتقال برات خوبه انتقال بدی نه که بمونه برا بعد.....

لاله جون خدا رو شكر كه تعداد تخمكهات خوبه، انشالله تا اخرش همه چيز برات خوب پيش بره.

ممنون نازی جان توکلم به خداست 

عزیزم من کاملا کلینیک دکتر رستمی رو میشناسم اصلا به اونجا فکر نکنین عزیزم در مورد داروی اشتباهی نم ...

لاله جان دو روز قبل پانکچر رفته بودم سونو دکتر تخمکا رو میشمرد دقیقا 9تا تخمک بود با عدداش همه رو میگفت بعد روز پانکچر گفتن 4تا تخمک داشتی هرچی گفتم بابا دکتر تویه مطب 9تا شمرد همشونم بالغ بودن 18/17/21/20 .... اینجوریا بودن گفتن نه شما اشتباه میکنی .بعدم هر 4تا تخمکم جنین شد گفتن گرید آ اینم نتیجش شد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله ی عزیزم امیدوارم تموم این 12تا تخمکت همگی جنین بشن و با اولین انتقال مامان بشی تا تموم این دردا ...

ثمین جون ممنون عزیز دلم
والا اسپرین رو که میخورم چون حالم کلا از وقتی اسپرین رو شروع کردم بهتر شده
دکتری که رفته بودم پیشش هم گفت بخور

والا ثمین بهت حق میدم
من با دو تا میکرو داغون شدم
یعنی هیچ انرژی برام نمونده
مخصوصا که بیمارستان الزهرا هم همه از نظر اخلاقی داغون بودن
یعنی خدماتی هاش یه پا رئیسن برا خودشون

ان شاء ا... نیاز به میکرو نداری کلا دیگه هرگز و خدا پاد اش این همه زحماتت رو طبیعی میده بهت

بچه ها من الان ترشح خونی دیدم سرما هم خوردم عطسه پشت عطسه😢😢😢شیاف بزارم؟

عزیزم ببین ادامه داره یا نه اولین قدم استراحته اگه با استراحت خوب بشه شیاف نیاز نیست......