2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
این بیبی چک الانم هست نظرتون چیه؟ کمرنگه؟

عزیزم عالیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزيزم اصلا هم كمرنگ نيست ، خيلي هم معموليه . 

به نظر منم کاملا واضحه در حد هاله نیست.....

یعنی قشنگ بتای بالای صده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انای عزیز میشه راهنماییم کنی

من از نظرجنسی خیلی سرد هستم خیلی وقته اینجورم. برا چی میتونه باشه؟ 

فکر میکنم دلیل منفی شدن میکروم همین بوده . اصلا تمایل ندارم 

چیکار کنم؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

خانمای عزیز هرکی بتونه کمکم کنه ممنون میشم. خیلی اذیتم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
انای عزیز میشه راهنماییم کنی من از نظرجنسی خیلی سرد هستم خیلی وقته اینجورم. برا چی میتونه باشه؟&nbs ...

والا عزیزم اطلاعاتی در این زمینه ندارم.....

این بیبی چک الانم هست نظرتون چیه؟ کمرنگه؟

بهار خیلیییییییییی عالیه بخدا جدی میگم

من دیروز زیر دلم درد میکرد

واژنمم خیلی تیر میکشید 

پادردم داشتم با سینه درد

نفخ شددیدد

امروز فقط ییه کوچولو سینه درد دارم

خیلی ناراحتم

😩😩😩😩😩😰😰😰😰😰😰😰😰😰

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
پریا جان ببین اگه پروژسترون بالا باشه مانع از لانه گزینی جنین میشه و انتقال منفی میشه کلا خیلی کاره ...

یه چیزی رو متوجه نشدم لاله جان، اگه اینطوره پس چرا همزمان با انتقال شیاف و آمپول پروژسترون میدن؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بهار خیلیییییییییی عالیه بخدا جدی میگم من دیروز زیر دلم درد میکرد واژنمم خیلی تیر میکشید  ...

عزیزم ب فال نیک بگیر منم روز ۷ ی دردی گرفتم ک گفتم دیگه تموم شد همه چیز و منفیم ...انشالله ک مثبتی و خوش خبری😍

روز هفتم انتقالم گلاب به روتون بیرون روی هم گرفتم

عزیزم به خودت برس.....

مایعات بدنت کم نیاد.....

راستی من تو این پروسه یه نتیجه ای گرفتم،پزشکان متخصص ناباروری کارشون فقط تجویز،داروی تخمک گذاری،پانکچر و انتقاله،یعنی تا نخوای ازشون هیچ کاری به سایر چیزا از قبیل تیروئید،کم خونی،فولیک اسید،ویتامین د و ..... ندارن.یعنی انگار بقیه چیزا بهشون و به نتیجه گرفتن در این پروسه ربطی نداره. راستش به خاطر این بی توجهی ها دلگیرم،دلگیر

به هر حال ما هرچقدم اطلاعات داشته باشیم به هرحال پزشک که نیستیم،اونا باید حواسشون به این چیزا باشه دیگه.

راستی من تو این پروسه یه نتیجه ای گرفتم،پزشکان متخصص ناباروری کارشون فقط تجویز،داروی تخمک گذاری،پانک ...

عزیزم دردمون همین وجدان کاریه دیگه وگرنه علم دکترامون کجا علم ما کجا.....

اما یه کاری میکنن مجبور باشیم جای ده تا متخصص فکر کنیم.....

عزیزم دردمون همین وجدان کاریه دیگه وگرنه علم دکترامون کجا علم ما کجا..... اما یه کاری میکنن مجبور ب ...

آنا جون دیدی،تازه اگه نتیجه نگیریم هم کلی خودمون رو سرزنش میکنیم،کلی عذاب وجدان میگیریم،هی با خودمون میگیم یعنی چی رو بررسی نکردیم؟ یعنی اینبار کدوم آزمایش رو بدیم؟اینبار،کدوم دارو رو مصرف کنیم یا نکنیم؟انگار نه انگار که هر کدوممون پیش ده تا متخصص ویزیت شدیم!