2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
میدونی لاله جون چون دکتر کارایه داروییشو میسپاره به ماما هاش و سریع میره سراغ مریض بعدی خوب قطعا حوا ...

نا امیدی از ناحیه شیطانه عزیز دلم
تحت هر شرایطی اجازه نده ناامیدی بهت غلبه کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
استان فارس هستم.چه مدارکی لازم داره؟ حتمن باید دفترچه روستایی داشته باشم؟

باید ساکن روستا باشین
و دفترچه روستایی داشته باشین
این لینک رو مطالعه کنین

https://www.saat24.news/news/168751/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%88%D8%AC-%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز من ایشالا قراره دوشنبه برم سونوگرافی ان تی . صب میخا برم صبحانه بخورم اشکال نداره ؟ ...

سلام، ببین یادمه به من گفت باید ناشتا باشی، فقط یادم نیست آزمایش دیگه ای هم داشتم که واسه اون بود یا همون دبل تست بود،اگه بشه که اول آزمایشو بدی بهتره چون من کلی واسه سونو معطل بودم معدم سوراخ شد!😬

اگه میتونی فردا زنگ بزن ازشون بپرس، انشاالله که با کلی خبر خوب برمیگردی

وای بچه ها گاوم زایید
علی داره مریض میشه :((((

تنش درد میکنه
فک کنم انفولانزاس

دعا کنین گلوش چرکی نشه

سلام.شبتون بخیر.انا جان امروز ده پریود بودم سونو رفتم ضخامت رحم 10 بود چطوره بنظرتون؟ روز پنجشنبه هم انشاله انتقال دارم از فردا هم باید روزی دوتا پروژسترون بزنم تا بعد از انتقال

سلام، ببین یادمه به من گفت باید ناشتا باشی، فقط یادم نیست آزمایش دیگه ای هم داشتم که واسه اون بود یا ...

عزیزم خب میگن تا جواب سونو رو نبرم ازمایش نمیگیرن . سعی میکنم فردا بعدازظهر برم سونو که پس فردا صب برم ازمایش حالا ببینم نظر شوهرم چیه منکه یه روز زودترم برم واسم کلی هست دقیقا چند هفته هست دارم روز شماری میکنم کلافه شدم هیچ علاعمی ندارم اصلا چیزی تو رحم حس نمیکنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام.شبتون بخیر.انا جان امروز ده پریود بودم سونو رفتم ضخامت رحم 10 بود چطوره بنظرتون؟ روز پنجشنبه هم ...

خوبی عزیزم ایشالا به سلامتی صخامتت خداروشکر خیلی خوبه ‌. استرادیول نداری دیگه

سلام، ببین یادمه به من گفت باید ناشتا باشی، فقط یادم نیست آزمایش دیگه ای هم داشتم که واسه اون بود یا ...

عزیزم شما دقیق چند هفتگی رفتید؟ جنسیت مشخص بود

بچه ها سلام خوبین? یکی برای من میگه میکرو درد داره ? چجوریه ? من خیلی میترسم . من از معاینه دکتر زنان هم میترسم چه برسه به میکرو 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
بچه ها سلام خوبین? یکی برای من میگه میکرو درد داره ? چجوریه ? من خیلی میترسم . من از معاینه دکتر زنا ...

عزیزم یه مرحلش بیهوشی داره...ولی اگه خیلی حساس باشی انتقال هم با بیهوشی انجام میدن...کلا راهی است که باید خیلی قوی باشید و بتونید خیلی چیز ها رو تحمل کنید.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیزم خب میگن تا جواب سونو رو نبرم ازمایش نمیگیرن . سعی میکنم فردا بعدازظهر برم سونو که پس فردا صب ب ...

عزیزم تا تکوناشو حس نکنی همین آش و همین کاسه است!😀 دلتو قرص کن،انشاالله که همه چی داره خوب پیش میره! من تو اون مدت فقط با خوندن یس دلم آروم میگرفت

عزیزم یه مرحلش بیهوشی داره...ولی اگه خیلی حساس باشی انتقال هم با بیهوشی انجام میدن...کلا راهی است که ...

پریا جان چقدر اخرین حرفت به دلم نشست که باید قوی باشی خیلی چیزها تحمل کنیم..واقعا درست گفتی

پریا جان چقدر اخرین حرفت به دلم نشست که باید قوی باشی خیلی چیزها تحمل کنیم..واقعا درست گفتی

مرسی عزیزم.من اینجا رو واسه همین دوست دارم.چون هممون خوب همو درک میکنیم.شاید نظرات مختلفی داشته باشیم.شاید حتی بعضی روش های همو قبول نداشته باشیم ولی آخر سر از دل هم خبر داریم و با پوست و گوشتمون همدیگرو میفهمیم و واسه هم آرزو های خوب میکنیم💗💗💗

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،