2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام خانوما، من امروز ويزيت شدم، شكر خدا وضعيت تخمدانها خوب بود، عمق رحم رو كه فوبياي هر روزم بود انجام شد، خيلي اذيت نشدم ولي تپش قلب شديد گرفتم، عمق رحم ٧/٥، خوبه؟ نرماله؟ دارو هم ويتامين اي، سوپر فكت، صبحها و پرگوويرس عصرها ساعت ٦، از دوشنبه تا جمعه، هزينه ٨٩٠ هزارتومان شد. شنبه براي سونو بايد برم، لاله جون خسته نباشي، خدا قوت،بهترينها رو برات آرزو ميكنم، آناي عزيزم خدا شما رو حفظ كنه كه با حوصله تك تك پيامها رو ميخونيد

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزیزم یه مرحلش بیهوشی داره...ولی اگه خیلی حساس باشی انتقال هم با بیهوشی انجام میدن...کلا راهی است که ...

جدی ??? یعنی اگر واسه انتقالش بخوام بیهوشم کنن قبول میکنن ? 

حداکثر چند تا جنین انتقال میدن? 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو فدات شم اگه بدونم حتما 

سلام میگم لاله جون شما مثلا اگه بخوای تهران بری دکتر کدوم دکترو انتخاب مبکنی و اگه بخوای بری کلینیک کدوم کلینیک؟برا این از تو میپرسم چون معلومه اطلاعاتت در مورد دکترا و مراکز ناباروری بالاس و فک میکنم با توجه ب تجربه خودت و بچه ها میتونی کمکم کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خانوما خوبید؟ یه سوال دارم خدمتتون.کسی درمورد طرح برکت خانوار چیزی میدونه؟کسی که شاملش شده باشه ...

عزیزم فک کنم برا افراد کم بضاعتو برا درمان و شغل و اینا کمک میکنن من ک هرچی زنگ زدم جواب ندادن شاید حضوری بری پاسخگو باشن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان عزیز من ایشالا قراره دوشنبه برم سونوگرافی ان تی . صب میخا برم صبحانه بخورم اشکال نداره ؟ ...

عزیزم خوب من چون صبح رفتم برا سونو ناشتا رفتم اما احتیاطا چیز شیرین با خودم بردم که اگه تکون نخورد بخورم چون میخواستم بعدشم برم آز و برا آز چون چکاپ کاملم باهاش داشتم باید ناشتا میبودم.....

شانس آوردم لازم نشد که تونستم آزمم بدم.....

اگه بعدش آزم داری و توش آیتمی هست که باید ناشتا باشی باید رعایت کنی یا بذاری زو روز متفاوت بری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزيزم اين اولين بار بود و تقريبا ازمايش زيادي انجام نداده بودم ممنون ميشم اگه بهم بگين ك ...

عزیزم تو کانال هست الان برات میذارم اما کاملشو (با توضیحات تجربیش) الان دسترسی ندارم بعدا باز میذارم ولی لیست آزارو الان میذارم واست.....

نسخه ۴ دو آیتم آخرو فعلا لازم نیست!!!!!!

بقیه رو سعی کنین کامل انجام بدین چون فریزم نداری دیگه ماریوتایپ و دی اف آی هم انجام بدین......

نسخ آزهای تکمیلی:

نسخه اول: برای همسرتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69
HLA-DR
HLA DQ alpha

نسخه پنجم برای همسر:

dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آز شکست دی ان ای اسپرم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام، ببین یادمه به من گفت باید ناشتا باشی، فقط یادم نیست آزمایش دیگه ای هم داشتم که واسه اون بود یا ...

عزیزم تا جایی که میدونم دبل تست ناشتایی نمیخواد اما چون معمولا کنار دبل تست یه چکاپ کاملم هست که نیاز به ناشتایی داره مجبوریم ناشتا باشیم......

اگه تو یه روز میخواییم بچپونیم ناچاریم ناشتا باشیم......

وای بچه ها گاوم زایید علی داره مریض میشه :(((( تنش درد میکنه فک کنم انفولانزاس دعا کنین گلوش چر ...

عزیزم ایشالله که چیزی نیست.....

سلام.شبتون بخیر.انا جان امروز ده پریود بودم سونو رفتم ضخامت رحم 10 بود چطوره بنظرتون؟ روز پنجشنبه هم ...

خوبه عزیزم......

برا منم تو آخرین سونوم ۹/۵ بود.....

تقریبا شرایطمون مشابهه چون آخرین سونوی منم همین حول و هوشا بود......

عزیزم خب میگن تا جواب سونو رو نبرم ازمایش نمیگیرن . سعی میکنم فردا بعدازظهر برم سونو که پس فردا صب ب ...

عزیزم جواب سونو برا جواب آز و تفسیرش لازمه یعنی یه راه داره بری آز بدی و خونو ازت بگیرن بعد برین سونو و جواب سونو رو همسرت ببره آزمایشگاه.....

به منم همینو گفتن نیلو که رفته بودم اما بعدش که دیدن خیلی اذیت شدم گفتن منظورمون اینه بدون این سونو نمیشه تفسیر کرد میتونستی خون بدی بعد سونو هم جوابشو برامون بیارین.....

عزیزم شما دقیق چند هفتگی رفتید؟ جنسیت مشخص بود

عزی م من ۱۲ هفته و یه روزم بود جنسیت رو گفت اماگفت صد درصدشو ۱۴ هفته بیایی میگم.....

دیگه منمغربالگری دوم یعنی ۱۸ هفته و ۳ روز رفتم برا غربالگری دوم و قطعی شدن جنسیتو هم اون موقع گفت.....

بچه ها سلام خوبین? یکی برای من میگه میکرو درد داره ? چجوریه ? من خیلی میترسم . من از معاینه دکتر زنا ...

عزیزم نه در حد همون معاینست انتقالت و پانکچر یعنی تخمکگیریم با بیهوشیه.....

اصلا به خودت استرس نده......

سلام خانوما، من امروز ويزيت شدم، شكر خدا وضعيت تخمدانها خوب بود، عمق رحم رو كه فوبياي هر روزم بود ان ...

فدات بشم عزیزم......

ایشالله دیگه داری مامان میشی مامان سوگلی عزیزم.....

عزیزم فکر کنم عمق رحمت خوبه اندازه دقیقشو نمیدونم اما شکسته بسته به نظرم میاد این عدد تو رنج نرمال بود.....

جدی ??? یعنی اگر واسه انتقالش بخوام بیهوشم کنن قبول میکنن ?  حداکثر چند تا جنین انتقال میدن?&n ...

عزیزم اگه بدونن شرایط و استرست میتونه رو نتیجه تاثیر بذاره بله بیهوشت میکنن.....

عزیزم تعداد به سن و شرایط و کیفیت جنینات برمیگرده.....

عزیزم تو کانال هست الان برات میذارم اما کاملشو (با توضیحات تجربیش) الان دسترسی ندارم بعدا باز میذارم ...

ممنونم اناجون

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤