2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
دوستان فردا انتقال جنین دارم محتاجم به دعای شما عزیزان

ان شاء ا... جوجه های یخیت رو به سلامت میاری خونه و 9 ماه بعد در همچین ساعتی دعا میکنیم که فردا به سلامت بری برای زایمان 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها ايشالا هيچ كدومتون مثل من نباشه حالش منكه دارم ديونه ميشم بچم دوماه خود به خود افتاد انگار قر ...

متاسفم عزیزم
قطعا خیلی سخته و نمیشه به راحتی شرایط شما رو درک کرد
فدات شم ازهایی که انا جون تاکید میکنن همیشه رو انجام دادین؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما خوبید؟ یه سوال دارم خدمتتون.کسی درمورد طرح برکت خانوار چیزی میدونه؟کسی که شاملش شده باشه ...

فقط مخصوص روستاییان هست اونم یه سری استان های خاص
کدوم استان هستین؟

متاسفم عزیزم قطعا خیلی سخته و نمیشه به راحتی شرایط شما رو درک کرد فدات شم ازهایی که انا جون تاکید ...

ممنونم عزيزم اين اولين بار بود و تقريبا ازمايش زيادي انجام نداده بودم ممنون ميشم اگه بهم بگين كه بايد چي كار كنم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سلام عزیزم من خوبم وضعیت نینی هم دوشنبه مشخص میشه

ان شاء ا... خیره عزیزم

ثمین جان بیمارستان بعد از پانکچر تصویر جنین ها رو توی سی دی میده؟
تعداد جنین ها و اینکه گریدشون چیه میگن ؟

سلام به همگی  آنا جون خوبی ؟پرنسس چطوره ؟خداقوت عزیزم  لیلا جون ..لاله جون  وتما ...

عزیزم دیشب که داشتم ص های دو سال قبل رو مرور میکردم خیلی به یادت بودم
ان شاء ا... سال جدید برات خوش یمن باشه و مامان سال جدیدمون باشی

سلام لاله جون شدیدا خسته نباشی.خوب لاله جون تویه پرونده ی من قید شده مینور.قید شده مشکل ایمنی ولی اص ...

خسته که هستم ثمین
علی هم خیلی تو خودش بود امشب
 همیشه حال منو وقتی پیش این دکتر میرم، با اون دکتر قبلیم مقایسه میکنه ، میفهمه چقدر اینجا اذیت میشم
امروز وقتی کارامون تموم شد سر درد بدی داشتم از بس کلنجار رفته بودم باهاشون
حتی سر نحوه ی نسخه نوشتن !!
باعث شدن یه بار دیگه برگردم برم مطب نسخه رو اصلاح کنه
این در حالیه که اولش گفتم دو تا نسخه بنویس من مجبور نشم دوباره برگردم!!

ثمین جان برات بهترین ها رو میخوام
هر اتفاقی که دو شنبه افتاد مهم نیست
مهم اینه تو تلاشت رو کردی و قطعا نتیجه ی تلاشت رو خواهی دید

ان شاء ا... خیره عزیزم ثمین جان بیمارستان بعد از پانکچر تصویر جنین ها رو توی سی دی میده؟ تعداد جنی ...

نه عزیزم تصویر جنین ها رو به ماها نداد.حالا شاید اگر درخواست کنی بدن که بعید میدونم.فقط ی کارت فریز دادن دستمون اندازه کف دست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خسته که هستم ثمین علی هم خیلی تو خودش بود امشب  همیشه حال منو وقتی پیش این دکتر میرم، با اون د ...

میدونی لاله جون چون دکتر کارایه داروییشو میسپاره به ماما هاش و سریع میره سراغ مریض بعدی خوب قطعا حواسشو خوب نمیتونه جمع کنه دیگه .و این خیلی بده.قطعا همینطوره نمیدونم والا ی روز میگم حتما خدا دلمو شاد میکنه یک روزم کلا ناامید میشم تا دوشنبه من زنده بمونم و سکته نکنم خوبه.توکل برخدا من خیلی تلاش کردم دیگه خواست و مصلحت خداست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خسته که هستم ثمین علی هم خیلی تو خودش بود امشب  همیشه حال منو وقتی پیش این دکتر میرم، با اون د ...

عزیزم شاهنامه آخرش خوشه انشالله که پایان اینهمه خستگی و صبر خدا اینبار دلتونو شاد میکنه و پاداش اینهمه صبوری رو بهتون میده 

سلام دوستان عزیز من ایشالا قراره دوشنبه برم سونوگرافی ان تی . صب میخا برم صبحانه بخورم اشکال نداره ؟ چون بعدش گفتن سونو رو ببرم ازمایشگاه واسه غربالگری همون موقع میگیرن ؟ بعدش میشه سه شنبه تعطیله دیر نمیشه ؟ نمیدونم چکار کنم کاش فردا بعدازظهر برم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنونم عزيزم اين اولين بار بود و تقريبا ازمايش زيادي انجام نداده بودم ممنون ميشم اگه بهم بگين ك ...

عزیزم انا جون یه لیست کامل تهیه کردن که همه ی ازها توش هست
چون انا جون زحمت تهیه اش رو کشیده من نمیذارم ، اما انا جون فردا که بخونن پست ها رو حتما خودش براتون میذاره
هر کدومش که انجام ندادین رو انجام بدین

عزیزم انا جون یه لیست کامل تهیه کردن که همه ی ازها توش هست چون انا جون زحمت تهیه اش رو کشیده من نمی ...

ممنون عزيزم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
نه عزیزم تصویر جنین ها رو به ماها نداد.حالا شاید اگر درخواست کنی بدن که بعید میدونم.فقط ی کارت فریز ...

یعنی به جز کارت فریز اطلاعات دیگه ندادن؟