2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
واااای  اگه پژمان دست به آمپولام بزنه چنان جیغ بنفشی میزنم سرش 4متر بپره هوا.من میترسم از آمپول ...

😂😂😂 آخی! پس کارت زاره! آمپول که ترس نداره. باید شجاعت داشته باشی!😉 تازه نی نی که دنیا اومد خواستی برای واکسن ببریش میخوای چیکارکنی؟!!😵

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
مرسی آناجون والا متوجه ام اینهمه همه میگن نگران نباش ولی خودتم این روزا رو کشیدی میدونی چی میگم اصلا ...

ثمین تو رمیصا را یادته ؟ سلام بهت رسوند خدا رو شکر بارداره 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم امیدوارم شادیتون برای همیشه مستدام باشه ان شاء ا... خدا هر سه تاتون رو برا هم نگه داره

مرسی خواهری انشالله بزودی قسمت خودتون الببته بی لکش

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جون من هنوز داروهای پانکچر رو نگرفتم هنوز جنینی ندارم که بخوام انتقال بدم 

میدونم عزیزم.......

منظورم اینه اگه سیکل پانکچر و انتقال فرشت به این زودی شروع میشه و انتقالت قبل عید میفته ۲ اسفند برا هیسترو هم مورد نداره خوبه نه که بهتره هیسترو رو هم عقب بندازی.......

ببین نظر دکترت چیه و انتقالت کی میفته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه بگم میفهمم که غلطه چون شرایط شما رو نداشتم  اما همه دوستان اینجا برام مثل خواهر عزیزن و غم ...

الهی آمین دست و پایه نینی چیه عکس صورتشم میذارم .فدات خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ببین اگه ایمونولوژت تجویز کرده به نظرم شروع کن...... روزی یه ب۶ و هفته ای یه آمپول ب۱۲ بزن... ...

مرسی آنا جون پس من پرنیزولون رو خودم شروع میکنم از قبل هنوز دارم
از امشب شروع کنم؟ ساعت خوردنش مهمه؟  تعدادش و دوزش رو یادم رفته پارسال میخوردم
با توجه به این که کهیر زدم ترجیح میدم زودتر کورتون مصرف کنم خوب شم
الان غصه م گرفته برای هیسترو دوباره بیهوشی دوباره آنتی بیوتیک.... 

خدایا شکررررررر
دوستان شماها هیچکدوم حساسیت دارویی ندارید؟ من دقیقه 7 روز پیش پانکچر کردم که چون بهشون گفتم به دو تا ...

آزیتا جان منم از موقعی ک وارد پروسه ای وی اف شدم ب خاطر داروهاش پوست بدنم خیلی خشک شده و روی بافت پوستم مثل کویر چجوریه اونجوری شده مخصوصا پشت بازوم و دور هاله سینم و میخاره حالا نمیدونم بدنم ب کدوم دارو واکنش نشون میده

بله عزیزم مال من ۱۳/۵ بود و به نظر ایمونولوژم بالا بود....... برا ثمین جون ۱۳ بوده برا اونم دکترش گ ...

پس برا من چرا سرم نداد؟همش نگران سرم نزدنم

واااای  اگه پژمان دست به آمپولام بزنه چنان جیغ بنفشی میزنم سرش 4متر بپره هوا.من میترسم از آمپول ...

منم میترسم از امپول،خصوصا اینکه همسرم بزنه وحشت داشتم چون اصلا ازریقات نکرده بود...ولی دلو زدم به دریا و یادش دادم و داره برام میزنه....خیلی اروم و خوب میزنه اصلا اذیت نمیشم...برعکس تزریقاتیا جوری میزنن یه من خون میره ...بخدا ابن سینا بهم دیازپام زدن تشکم شد پر خون و با سنم کبود...

خیالمم راحته که هر شب بی بیرون رفتن تو 5 دقیقه تزریقم انجام میشه و کلی هم نازمو میکشه.خخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین تو رمیصا را یادته ؟ سلام بهت رسوند خدا رو شکر بارداره 

رمیصااااااا بارداره؟جدی میگی؟وایییییییییییی الهی شکر کجاست؟

پای وان دقیقا زیر mthfr  هست. فقط اسم کامل آزمایش رو نوشته. pai1 رو به اختصار ننوشته. اینجوری ...

آهان متوجه نشدم ممنون میشم اون عکسو دوباره بذاری چون پیدا کردنش سخته......

البته یادمه همه وایلد تایپ بودن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😂😂😂 آخی! پس کارت زاره! آمپول که ترس نداره. باید شجاعت داشته باشی!😉 تازه نی نی که دنیا اومد خواست ...

مگه میذارم کسی به نینیم واکسن بزنه نینیم دستش  درد بگیره خخخخخ