2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684631 پست
الهی خالش فدای اون صورت ماهش بشه    

فدات بشم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان دیفرلین برای چی میده دکتر؟...و اینکه من خیلی بدنم میخاره و پوستم خیلی خشک شده و ی جاهایی از ...

عزیزم دیفیرلین بستگی به زمانش داره فکر کنم تو چندم سیکلت داشتی برا مهار سیستم باروریته.......

خشکی میتونه به خاطر دیفیرلینم باشه اگه تزریق کردی......

پروژسترون نداری ولی اونم باعث خشمی میشه خلاصه از داروهاست اما اینکه از هیدروکسیه نمیدونم راستشو بخوایی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزیتا جان منم از موقعی ک وارد پروسه ای وی اف شدم ب خاطر داروهاش پوست بدنم خیلی خشک شده و روی بافت پو ...

عزیزم فکر کنم اون به خاطر طبع سردیه که این داروها ایجاد میکنن. منم طبعم سرد و خشکه و سالها این مشکل رو داشتم البته تو فصل پاییز و زمستون. وگرنه بهار و تابستون خوبم.
مشکلی که الان دارم کهیر واقعیه تیکه تیکه زده بیرون. هفته پیش که کل بدنم بود. که خوب شد. امروز دو تیکه از بدنم ولی خیلی اساسی تر. تیکه هاش بزرگتر و برجسته تره و خیلی داره اذیتم میکنه :(

خدایا شکررررررر
مرسی آنا جون پس من پرنیزولون رو خودم شروع میکنم از قبل هنوز دارم از امشب شروع کنم؟ ساعت خوردنش مهمه؟ ...

آزیتا جان به سویا حساسیت نداری احیانا

توی پروسه بی هوشی ازت چیزی در این رابطه پرسیدن تا حالا؟؟

اخه بیهوش کردن کسی که به سویا حساسیت داره فرق داره

خیلی عجیبه یه نفر به تمام انتی بیوتیک ها حساسیت نشون بده

رمیصااااااا بارداره؟جدی میگی؟وایییییییییییی الهی شکر کجاست؟

دیشب بعد یکسال اومد سایت منم شناختمش و از تیکرش حسابی ذوق کردم البته از شوهرش جدا شده و با یه اقایی دیگه ازدواج کرده و بعد سه ماهم باردار شده خدا رو شکر 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
من ک همسرم فقط هپارین میدادم برام میزد عضلانی میترسم

بهار بذار برات بزنه...خیلی خوبه بخدا...

همسرم تا حالا امپول رو از نزدیک ندیده بودا انا جون میدونه چقدر اصرار داشتم ولی زیر بار نمیرفت میترسید ....وادارش کردم زد...البته اول با ب12 شروع کردیم که هفتگی باید میزدم...الان هزار ماشالا عالی میزنه...انقد طولانی و اروم تزریقش میکنه جای پروژسترونام اصلا اذیت نمیکنه مثل سیکل قبلی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بله عزیزم مال من ۱۳/۵ بود و به نظر ایمونولوژم بالا بود....... برا ثمین جون ۱۳ بوده برا اونم دکترش گ ...

مرسی آنا جون هم به خاطر اصرار های هر روزه ات برای آزمایشا. هم به خاطر راهنمایی هات. دکتر زرنانی هم برا ایمنی هم انعقادی دارو میده یا برای انعقادی باید برم جای دیگه؟ مال منم 12/9 دیگه. پس بالاست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حتما اونم نرماله بوده. واقعا حیف شد کاش اون یه فاکتور هم نرمال بود تا بدون دردسر باردار میشدی. میشه ...

عزیزم ناشتایی نمیخواد البته فکر کنم برا هموسیستئین میخواد چند مدت پیش یکی از دوستان گذاشته بود.......

حالا تو ناشتا برو ولی با خودت چیزی برا خوردن ببر اگه موردی نداشت بخور بعد خون بده.......

والا من داروهای مکملمو میخوردم حالا اون روز قبل آز نخور......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزیتا جان به سویا حساسیت نداری احیانا توی پروسه بی هوشی ازت چیزی در این رابطه پرسیدن تا حالا؟؟ اخه ...

اتفاقا سر بیهوشی که بهشون گفتم به داکسی سایکلین و مترونیدازول حساسیت دارم پرسید به سویا و تخم مرغ چی؟ گفتم نه .
سویا که به خاطر اندومتریوزم یکساله نخوردم ولی قبلا زیاد میخوردم مشکلی نداشتم. تخم مرغ هم که حالا نه خیلی مرتب ولی به هرحال مصرف دارم
من فکر میکنم هربار میرم اونجا یه چیزی اضافه میشه به لیست مواردی که حساسیت دارم
وگرنه همون سفیکسیم هم بارها شده برای گلودرد و اینا مصرف کردم و مشکلی نداشتم

خدایا شکررررررر
عزیزم فکر کنم اون به خاطر طبع سردیه که این داروها ایجاد میکنن. منم طبعم سرد و خشکه و سالها این مشکل ...

دقیقا منم مثل شما هستم....کهیر هم وقتی انتقال داده بودم دستام زد ک بقدری میخارید و میسوخت دستام داغ میکرد یخ میزاشتم روش

من امار گرفتم در گروههای مختلف ده نفریم با هم مثبت شدیم دو سه روز اینور اونور،اکثرا لک داریم.من حالت ...

افسون جون من این سری هم قبل تشکیل قلب لک داشتم ها. نگران لک نباش

تقلب😁😁  آخه میدونی ما آخر هفته جابجایی داریم. بعدشم از شهرستان برای خونه دیدنی میان و چندروز ...

فعلا آزاتو بده اگه دیدی شرایطشو نداری انجام نمیدیو به دکترتم میگی شرایطشو نداشتی........

من هنوز هم تو را با نام "قاضی الحاجات " میخوانم

حتی اگر همه ی التماس هایم را هم نادیده بگیری

باز هم تو همان خدایی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....